Skip to main content

Ελβετία/Ζυρίχη Kαθαρά Δευτέρα, 25η Μάρτιου 2019 από 445.00

με Αλπικό Τραίνο/Σαιντ Μόριτς, Καταρράκτες Ρήνου, Βέρνη, Ιντερλάκεν, Λουκέρνη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 8, 22 Μαρτίου
4,5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Ζυρίχη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με SWISS INTERNATIONAL για Ζυρίχη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τους φαντασμαγορικούς Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν, ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη, καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και σχηματίζει στη βάση του μια λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Ζυρίχη, όπου θα περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους της Παλιάς Πόλης, θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε, την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, τον λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ κ.ά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT 4* sup στην συνοικία Oerlikon (www.courtyardzurich.com). Διανυκτέρευση.

2η μέρα: …. στις λίμνες του Ιντερλάκεν και την όμορφη πρωτεύουσα Βέρνη
Πρωινή αναχώρηση για το δημοφιλές και κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Ιντερλάκεν, που βρίσκεται ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον εντυπωσιακό και πάντα χιονισμένο ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου (Jungfrau). Συνεχίζουμε για την ρομαντική πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, "την πόλη των κρηνών", που είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ. Κατά την περιήγησή μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Με το Αλπικό Τραίνο στο Σαιντ Μόριτς!!!!
Πολύ πρωινή έγερση σήμερα και αναχώρηση για την πόλη Χουρ. Εδώ μας περιμένει το Αλπικό τραίνο της RHAETIAN Railways (έξοδα ατομικά) για την ανάβασή μας στο Σαιντ Μόριτς (St Moritz), μέσα από μια μαγευτική διαδρομή που διασχίζει το αλπικό τοπίο της κοιλάδας του Εγκαντίν, με δάση και λίμνες απαράμιλλης ομορφιάς. Περπατήστε στο διάσημο, κοσμοπολίτικο και αριστοκρατικό θέρετρο των Άλπεων, νιώσετε την αίγλη και τον πλούτο του, απολαύστε την μοναδική ατμόσφαιρα δίπλα στην παγωμένη λίμνη St. Moritzsee. Μην ξεχαστείτε! Στις 16:00 αναχωρεί το τραίνο για την Χουρ, όπου φθάνοντας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για τη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Ζυρίχη - Λουκέρνη - Αθήνα
Σήμερα θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη Λουκέρνη, κτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών, όπου θα δούμε το καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό της κέντρο με το παλαιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική σκεπαστή ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού και άλλα αξιοθέατα. Από εκεί αναχωρούμε για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση μας για την Αθήνα.

Σημειώσεις:
Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
Για όσους επιθυμούν κράτηση προς/από Σαιντ Μόριτς με το τραίνο RHAETIAN RAILWAYS, η επιβάρυνση είναι 85€ (κράτηση από Αθήνα, πληρωμή στη Ζυρίχη με μετρητά).
Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 8, 22 Μαρτίου       4,5 μέρες

                                   

Τιμή κατ’ άτομο                                   8-11/3               22-26/3

Δίκλινο                                                 445                  495

3ο άτομο έως 12 ετών                            395                  445

Μονόκλινο                                            595                  695

 

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: € 155

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΖΥΡΙΧΗ-ΑΘΗΝΑ με την SWISSINTERNATIONAL

ATH

ZRH

LX 1843 06:30 - 08:20

ZRH

ATH

LX 1842 21:10 - 00:45

  • Τρεις , τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT 4* sup
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις, επισκέψεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας στη Ζυρίχη
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, πόλεων, check point-parking (20€ κατ’ άτομο) αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία/χώρους, προαιρετικές εκδρομές κλπ. και ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα