Skip to main content

ΕΛΒΕΤΙΑ WINTER WONDERLAND Χριστούγεννα 2017 - Πρωτοχρονιά 2018 από 1195,00

GLAMOURY, LUXURY, ARISTOCRACY
ΑΝΑΧ. : 23,30 Δεκεμβρίου 7 μέρες
Στις διάσημες Ελβετικές κορυφές και στα πολυτελή χιονοδρομικά θέρετρα της High Society με αλπικά τραίνα Belle Epoque(στυλ Orient Express), οδοντωτούς και τελεφερίκ

 

1η μέρα: Αθήνα – Γενεύη - Μοντρέ – Γκστάαντ – Ιντερλάκεν / Wilderswill

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γενεύη με την AEGEAN. Άφιξη στην πόλη του ΟΗΕ, του Ερυθρού Σταυρού και της UNICEF, Γενεύη. Μεταφορά οδικώς  στο Montreux, διάσημο θέρετρο της Λίμνης Leman, καταφύγιο έμπνευσης των LordByron, ErnestHemingway, FreddieMercury (QUEEN) και DavidBowie. Aπό εκεί, σαν επιβάτες του OrientExpress, με το αλπικό τραίνο και σε βαγόνια στυλ BelleEpoque, μεταφερόμαστε στoAbsoluteGstaadμε σύνθημα: ‘Feellikehome’. Aπόλυτη στέγη των RogerMoore, LizTaylor, JulieAndrews, Madonna, του Οίκου του Δούκα της Υόρκης και άλλων πολλών διασήμων μεγιστάνων και μοντέλων, για λίγες ώρες θα γίνει και δικό μας σπίτι. Μεταφορά με πούλμαν και διανυκτέρευση στο Interlaken-Wilderswil, με τα πιο παλιά και γραφικά ελβετικά chalets. Εδώ χτυπά η ‘ξύλινη’ καρδιά της Ελβετίας. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ιντερλάκεν / Wilderswill με τα πιο παλιά και γραφικά ελβετικά chalets. Εδώ χτυπά η ‘ξύλινη’ καρδιά της Ελβετίας. Τακτοποίηση στα δωμάτια

2ημέρα: Absolute Top of Europe : Jungfrau 3454 μ. – παγετώνας Aletsch

ΠιοAbsolute κορυφή στην Ευρώπη δεν υπάρχει. ΑmbianceπαραμονήςΧριστουγέννων με ζεστό αχνιστό καφέ και σοκολάτα, Κάλαντα και αναχώρηση για το χιονοδρομικό θέρετρο Grindelwald, μπαλκόνι  θέας τριών διάσημων βουνών, Eiger, Münch και Jungfraü. Η ανάβασή μας στα Απόλυτα 3454μ. του Jungfraü (TOPOFEUROPE - η πιο ψηλή κορυφή της Ευρώπης για τον άνθρωπο που δεν είναι ορειβάτης) θα γίνει με  αλπικό, οδοντωτό τραίνο. Ο εκατομμυρίων ετών παγετώνας Aletsch(UNESCO), το Μουσείο του Πάγου και η εμπειρία να πετάς.. περπατώντας πάνω από τα σύννεφα είναι απερίγραπτη. Στην επιστροφή, το παραμυθένια χιονισμένο χωριουδάκι Wengenκαι το.. Απόλυτο Ιnterlaken, αγκαλιασμένο από δυο λίμνες, είναι η αυλαία της ημέρας. Absolute White Christmas

3η μέρα: ….εκδρομή στο Ζέρματτ

Kαλά Χριστούγεννα στο AbsoluteZermatt των Rich & Famous που επιζητούν διακριτικότητα και ιδιωτική ζωή στα privé châlet τους, μακρυά από τους paparazzi:  PhilCollins, FridaLyngstad (ABBA), RobbieWilliams, NicoleKidman, BradPitt, Sting, AngelinaJolie.. κι εμείς! Ένα θέρετρο-ορόσημο του διεθνούς jet-set. Απαλλαγμένo από τροχοφόρα, προσεγγίζεται από ένα σημείο και μετά μόνο με τραίνο. Επιτρέπονται μόνο ηλεκτροκίνητα οχήματα, άμαξες με άλογα, ευγενής βουνίσιος αέρας, σκυλιά του Αγίου Βερνάρδου και Absolute πολύχρωμοι σκιερς που γλυστράν σαν κινούμενα τατουάζ πάνω σε ένα εκθαμβωτικά λευκό τοπίο. Η ακριβοθώρητη πόλη κρατεί ως Απόλυτομυστικό τη μαγευτική θέα της πιο αναγνωρίσιμης, πολυφωτογραφημένης και απόρθητης βουνοκορφής Matterhorn (4478μ), ‘Το Δόντι’ όπως είναι το παρατσούκλι του, το αρχέτυπο της σοκολάτας Toblerone. Αbsolute Glam Christmas σήμερα..

4ημέρα: Absolute 007 Walk of Fame:.Murren – Schilthorn 2973 μ. – ( Piz Gloria ) – Gimmelwald

Το 1967, στην ταινία ‘OnherMajesty’sSecretService’ (Στην Υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητας) ο JamesBond αποδρά από μια ‘αετοφωλιά’ στα 3000μ, σε μια καταδίωξη ιστορική για τα κινηματογραφικά δεδομένα. Στη δική μας ταινία, στα βήματα του ‘007’ και σε αντίθετη πορεία, αλλάζουμε τραίνα κ υπερ-θεαματικά τελεφερίκ, φτάνουμε σε ονειρεμένα  αλπικά χωριά,όπως τοMürren και το Gimmelwald, για να κατακτήσουμε την Κορυφή PizGloria. Έτσι, από το Βar ‘JamesBond’ του πανοραμικά περιστρεφόμενου εστιατορίου (360ο), θα πιούμε ένα Martini,  επαναλαμβάνοντας τη φράση που είπε ο ήρωας στη σαγηνευτική καλλονή του: ‘Wehaveallthetimeintheworld’.. να απολαύσουμε τις γύρω είκοσι πασπαλισμένες με χιόνι βουνοκορφές.. ακόμη κ το MontBlanc ή το Μέλανα Δρυμό. AbsoluteSwissAlpsσήμερα..

5ημέρα: Absolute Christmas Summit Conference : Λουκέρνη – Νταβός

Αφήνομε πίσω μας την ‘καρδιά’ της Ελβετίας αλλά.. μάλλον και τη δική μας, στη χιονισμένη, σαν παραμύθι, κουκλίστικη περιοχή BerneseOberland, για να κατευθυνθούμε ανατολικά, προς Νταβός, όπου μια άλλη Χριστουγεννιάτικη ‘Σύνοδος Κορυφής’ μας περιμένει. Καθοδόν, στάση και επίσκεψη της Absoluteρομαντικής  Λουκέρνης, αριστοκρατικά στολισμένης, να καθρεφτίζεται πάνω στα παγωμένα νερά της ομώνυμης λίμνης.  Φωλιασμένο στη νοτιοανατολική  περιοχή Graubünden, το κοσμοπολίτικο και κοσμοπολιτικό Davos των Αρχηγών Κρατών και της Παγκόσμιας Οικονομικής Ελίτ, θα μας υποδεχτεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο -αυτή τη φορά- Παγκόσμιο Φόρουμ. ΔιανυκτέρευσηστοΝταβός ή στην γύρω περιοχή .

6η μέρα: AbsoluteLuxury : Με την ευλογία του ..SaintMoritz  

Σήμερα, το αλπικό τραίνο θα μας οδηγήσει από τη Chur σε 8 Absolute, Glamorous & Luxuryγράμματα του Διεθνούς Jet-Set: S-T M-O-R-I-T-Z. Για όλα φταίει ο JohannesBadrutt. Χτίζει το 1864 το KulmHotel και υπόσχεται  χειμερινές, ηλιόλουστες διακοπές. Οι παραθεριστές τελικά, φεύγουν Μάρτιο και.. μαυρισμένοι. Αυτός ο Absolute Ήλιος που δίνει το παρών 322 μέρες το χρόνο, σε συνεργασία με τη διπλανή, παγωμένη λίμνη, εγκαινιάζει τα χειμερινά σπορ, φιλοξενεί δύο Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και γοητεύει ακαταμάχητα εμάς, τη διεθνή αριστοκρατία και τους μεγιστάνες του πλούτου που μένουν σε πεντάστερα, εμβληματικά ξενοδοχεία ή σε chalets που κοστίζουν αμύθητα: AlfredHitchcock, CharlieChaplin, JohnTravolta, RobertdeNiro, Αθηνά Ωνάση και Ivanka Trump. To σφύριγμα του τραίνου για επιβίβαση, μοιάζει με την προσωπικότητα της πόλης: Absolutelyélégant & luxe.

7ημέρα: Absolute Aristocracy : Νταβός – Κλόστερς – Ζυρίχη – Αθήνα    

Τελευταία στάση .. το μέρος των ‘Eπίγειων Θεών’. Των Royalties. ToKlosters αποτελεί τοAbsolute χιονοδρομικό resort των Βασιλικών Θρόνων. Ο Bρεττανικός (ο PrinceCharles με τους γιους του μένει στο WalserhofHotel), o Σουηδικός και ο Δανέζικος συνωστίζονται για να πάρουν ένα κομμάτι πίστας στο φημισμένο θέρετρο. Δίπλα τους, γλυστράν φιδογυριστά, πάνω στο χιόνι οι LeonardoDiCaprio, Bono (U2), Messi.. Συνεχίζουμε προς Ζυρίχη, την Absolute Οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας και μόνιμη κατοικία της αγαπημένης μας - κι Ελβετίδας τώρα πια - TinaTurner των 80’s. Θα επισκεφθούμε το Ιστορικό της Κέντρο και τα αξιόλογα Μνημεία της και θα βολτάρουμε στη γεμάτη λαμπιόνια Haupstrasse για τα τελευταία Πρωτοχρονιάτικα ψώνια. Αναχώρηση για αεροδρόμιο και πτήση για τη δική μας Absolute Αθήνα έχοντας ζήσει μιαν ABSOLUTESWITZERLAND 007.

Σημειώσεις: Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, επισκέψεων ενδέχεται να αλλάζει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος & κυρίως εξαιτίας των αργιών. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

ΑΝΑΧ. : 23,30 Δεκεμβρίου 7 μέρες                

Τιμή Κατά άτομο                                   
Δίκλινο                                    1195            
3ο άτ έως 12 ετών                     1095          
Μονόκλινο                                1665          

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 περίπου.

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΓΕΝΕΥΗ & ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN

• Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στο Ιντερλάκεν ή στη περιοχή Wilderwill

• Δύο διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στη περιοχή του Νταβός

• Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές ως ανωτέρω αναλυτικό πρόγραμμα με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Τέσσερα δείπνα ( μενού 3 πιάτων ) .

• Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτικής για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων , είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, φόροι πόλεων, εισιτήρια σε πλοιάρια, SaintMoritz , Montreux – Gstaad , Grindelwald – Jungfrau , Schilthorn – PizGloria , τελεφερίκ και γενικά όπου χρειάζεται είσοδος, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, φιλοδωρήματα, ό,τι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.