Skip to main content

Πανόραμα Ελβετίας Καλοκαίρι 2015 από 745,00

7 μέρες αεροπορικώς
Ζυρίχη - Μπάντεν - Βασιλεία - Φράιμπουργκ - Εγκισέμ - Ιντερλάκεν - Βέρνη - Λωζάννη - Γενεύη - Γκρυγιέρ - Λουκέρνη - Ζυρίχη - Κονστάνζ - Καταρράκτες Ρήνου. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5* με Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρωινό καθημερινά.
SMART PRICE!!!

 

Πρόγραμμα (7 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα - Ζυρίχη - Μπάντεν - Βασιλεία
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την SWISS INTERNATIONAL για τη Ζυρίχη. Άφιξη και αναχώρηση για τη Βασιλεία με ενδιάμεση στάση στη μαγευτική Λουτρόπολη Μπάντεν. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο και ελεύθερος χρόνος για καφέ και ψώνια. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βασιλεία που βρίσκεται πάνω στον ποταμό Ρήνο. Φιλοξένει τα περισσότερα μουσεία πολιτισμού και έργων τέχνης της χώρας καθώς και τον υπέροχο καθεδρικό ναό Μύνστερ. Σήμερα η Βασιλεία είναι η ισχυρότερη οικονομικά πόλη της Ελβετίας. Μετά το τέλος της περιήγησης τακτοποίηση στο ξενοδοχείο HILTON BASEL 5* (www.placeshilton.com/basel).
Ημέρα 2 Βασιλεία - Φράιμπουργκ - Εγκισέμ
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Φράιμπουργκ την ηλιακή "πρωτεύουσα της Γερμανίας",και επι πλέον από τις γνωστότερες & πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις.Εκεί θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Συνεχίζουμε για να περάσουμε στην Γαλλία, και το γραφικό χωριό Eguisheim στο οποίο οι λέξεις ποτέ δεν μοιάζουν αρκετές για να περιγράψουν την ομορφιά του. Βρίσκεται «απλωμένο» γύρω από ένα φρούριο του 8ου αιώνα και έχει αλλάξει ελάχιστα τους τελευταίους πέντε αιώνες. Το χωριό οχυρώθηκε για πρώτη φορά το 1257 και τον 16ο αιώνα κατασκευάστηκαν στενά πέτρινα σοκάκια σε κύκλους, δίνοντας στο Eguisheim έναν μοναδικό χαρακτήρα. Το κλίμα της περιοχής είναι ιδανικό για αμπελοκαλλιέργεια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βασιλεία.
Ημέρα 3 Βασιλεία - Ιντερλάκεν - Βέρνη - Λωζάννη
  Πρόγευμα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Ιντερλάκεν, που είναι χτισμένο στην συμβολή δυο λιμνών με ανθοστόλιστα πάρκα, επιβλητικά ξενοδοχεία και ολόγυρα τις πανύψηλες βουνοκορφές του Jungfraujof . Στη συνέχεια αναχώρηση για τη διοικητική πρωτεύουσα Βέρνη όπου είναι χτισμένη στη καμπή του ποταμού Ααρ με φόντο τις Άλπεις. Θα γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του Ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, θα δούμε τις αρκούδες απο όπου η πόλη πήρε το ονομά της και Θα περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα με τα Μεσαιωνικά κτίρια. Συνεχίζουμε τη πορεία μας για τη πανέμορφη Λωζάννη, που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από την λίμνη ατενίζοντας τις βουνοκορφές των Άλπεων. Διαμονή στο επιλεγμένο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* (www.hoteldelapaix.net) στη καρδιά της πόλης.
Ημέρα 4 Λωζάννη - Γενεύη
  Μετά το πρόγευμα γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί. Πεζοί, θα επισκεφτούμε το παλιό κομμάτι της πόλης με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις μικροσκοπικές πλατείες, μέχρι να φτάσουμε στον Γοτθικό, Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε να δούμε το Ολυμπιακό μουσείο, στο Ουσί, της Ολυμπιακής επιτροπής που έχει εδώ την έδρα της. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Γενεύη. Θα διέλθουμε τα Μέγαρα των Διεθνών οργανισμών όπως του ΟΗΕ, Ερυθρού Σταυρού, τηλεπικοινωνιών. Δείτε το τεράστιο σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από την λίμνη και εκτοξεύει το νερό σε ύψος 150 μ. και αποτελεί μαζί με το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι, το σύμβολο της πόλης. Περπατήσετε στην παλιά πόλη με τα λιθόστρωτα και πλακόστρωτα δρομάκια, τις κουκλίστικες αντικερί, τα μικροσκοπικά βιβλιοπωλεία και τα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ όπως το ≪La Clemence≫ με τις φημισμένες tartines (μπαγκέτες με βούτυρο και ζελέ μαρμελάδας). Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Λωζάννη.
Ημέρα 5 Λωζάννη - Γκρυγιέρ - Λουκέρνη - Ζυρίχη
  Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τη πατρίδα της γραβιέρας, τη μικροσκοπική Γκρυγιέρ το γραφικό χωριουδάκι με το κάστρο του. Στη συνέχεια αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη, χτισμένη στην άκρη της λίμνης των τεσσάρων καντονιών με το παλαιό Δημαρχείο, την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο των Λεόντων και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Τέλος αναχώρηση για τη Ζυρίχη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4*sup (www.courtyardzurich.com).
Ημέρα 6 Ζυρίχη ….shopping & τράπεζες - Κονστάνζ
  Μπουφέ πρόγευμα και γνωριμία με την οικονομική πρωτεύουσα της Ελβετίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζοδρόμους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την εκκλησία Φράουμινστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του ρολογιού, τις γέφυρες ολόγυρα στη γαλήνια λίμνη. Στη συνέχεια μπορείτε να συμμετάσχετε (έξοδα ατομικά) στη προαιρετική εκδρομή στη Κονστάνζ. Για το βράδυ διαλέξτε ένα από τα πανέμορφα εστιατόρια που σερβίρουν ελβετική κουζίνα με μεγάλη ποικιλία γεύσεων & μη ξεχνάτε είστε στη χώρα της σοκολάτας!
Ημέρα 7 Ζυρίχη - Καταρράκτες Ρήνου - Σταιν αμ Ράιν - Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και στην βάση σχηματίζει λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του ποταμού. Τέλος επίσκεψη στο μεσαιωνικό χωριό Σταιν αμ Ραιν. Ενα μικρό μεσαιωνικό χωριουδάκι πανω στον Ρήνο, που όσοι το επισκέπτονται θαυμάζουν τα καλοσυντηρημένα σπίτια γεμάτα ζωγραφιές. Ένας μικρός πεζόδρομος που θα μαγεψει τον επισκέπτη του. Δίκαια οι Ελβετοί το ονομάζουν το Ρότεμπουργκ της Ελβετιας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης για τη πτήση της επιστροφής.

Τιμοκατάλογοι
Συνδιασμός ξενοδοχείων

  29/07/2015 εώς 04/08/2015 05/08/2015 εώς 11/08/2015 10/08/2015 εώς 16/08/2015 19/08/2015 εώς 25/08/2015 24/08/2015 εώς 30/08/2015
Δίκλινο € 745.00 € 745.00 € 745.00 € 745.00 € 745.00
3ο άτομο € 745.00 € 745.00 € 745.00 € 745.00 € 745.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 595.00 € 595.00 € 595.00 € 595.00 € 595.00
Μονόκλινο € 995.00 € 995.00 € 995.00 € 995.00 € 995.00

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ με SWISS INTERNATIONAL
  • Δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HILTON BASEL 5* στη Βασιλεία
  • Δυο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DE LA PAIX 4* στη Λωζάννη
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4* sup στη Ζυρίχη
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις & επισκέψεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 € περίπου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία - επισκεπτόμενους χώρους, δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (καταβάλλεται απευθείας σε αυτά) προαιρετικές εκδρομές κ.λπ.