Skip to main content

ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ Καλοκαίρι 2015 από 690,00

ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑ…στην ουσία της Ισπανίας
Σαραγόσα – Μαδρίτη – Τολέδο – Βαλένθια – Βαρκελώνη – Girona – Figueres  

  7 ΗΜΕΡΕΣ

SMART PRICE!!!

 

Άφιξη στη μεγαλοπρεπή πόλη- στάση στον Έβρο της Αραγωνίας…
1η Μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΑΔΡΙΤΗ (635ΧΛΜ)    
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την  πρωτεύουσα της Καταλονίας. Άφιξη και αναχώρηση για Μαδρίτη. Πρώτος σταθμός μας η Σαραγόσα η πρωτεύουσα της Αραγονιας με την περίφημη βασιλική της Πιλάρ. Συνεχίζουμε για Μαδρίτη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
Στην πρωτεύουσα με το βασιλικό παρελθόν και παρών…
2η Μέρα: ΜΑΔΡΙΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την σημερινή μας ξενάγηση, η οποία θα μας αποκαλύψει τα πλούσια αξιοθέατα της ισπανικής πρωτεύουσας. Θα δούμε τα εντυπωσιακά μνημεία και τις πλατείες, αρχίζοντας με το κεντρικότατο σημείο της πόλης, την Πουέρτα Ντελ Σολ, όπου βρίσκεται το άγαλμα σύμβολο της πόλης. Θα δούμε επίσης την πλατεία της Θεάς Κυβέλης, την πύλη του Αλκαλά και το πάρκο Ρετίρο. Θα επισκεφθούμε το μοναδικό Μουσείο του Πράδο, στο οποίο στεγάζονται 3.000 πίνακες και μία από τις πιο σημαντικές συλλογές Ισπανών ζωγράφων. Ταυτόχρονα θα απολαύσουμε τα αριστουργήματα μεγάλων δημιουργών όπως Βελάσκεθ, Μουρίλιο, Γκόγια, Ελ Γκρέκο κ.α. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ σας προτείνουμε βραδινή διασκέδαση με Flamenco. Δείπνο. Διανυκτέρευση.  

Σε επαφή με την κληρονομιά (UNESCO)- στην πόλη των Αιώνων…
3η Μέρα: ΜΑΔΡΙΤΗ -  ΤΟΛΕΔΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)(72ΧΛΜ)
Πρωινό και ακολουθεί (προαιρετικά) ολοήμερη εκδρομή στην πόλη των αιώνων το Τολέδο. Θα γνωρίσουμε τα αξιοθέατα της ιστορικής αυτής πόλης όπου έζησε ο δικός μας Δομίνικος Θεοτοκόπουλος. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό (είναι από τους μεγαλύτερους σε όλο τον κόσμο ), την εκκλησία του Σάντο Τομέ (Αγίου Θωμά) που στεγάζει το αριστούργημα του Γκέκο ¨Ο ενταφιασμός του κόμητα Οργκάθ¨. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο(εξ ιδίων)  και επιστροφή στη Μαδρίτη νωρίς το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

Στο δρόμο για την μεσόγειο…
4η Μέρα: ΜΑΔΡΙΤΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ(357ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για τη μαγευτική Βαλένθια. Στην περιήγησή μας θα δούμε το υπέροχο Δημαρχείο, τη Αρένα, το Δικαστικό Μέγαρο και τον Καθεδρικό Ναό της πόλης . Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε την πόλη και την έντονη ζωή των ¨cafe¨. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

Αναζητώντας στην Χρυσή άμμο τα εκπληκτικά Αρχιτεκτονήματα…
5η Μέρα: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ(350ΧΛΜ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πιο κοσμοπολίτικη ισπανική πόλη, τη Βαρκελώνη. Άφιξη στη Βαρκελώνη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπη μέρα ελεύθερη. Να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, να κάνετε τη βόλτα σας στην πόλη. Σας  προτείνουμε να περιπλανηθείτε στο κέντρο της Βαρκελώνης στη πασίγνωστη  Λεωφόρο Rampla   όπου θα έχετε  τη δυνατότητα για καφέ και αγορές σουβενίρ. Μετά από αυτό το μικρό διάλειμμά κατευθυνθείτε στην παλιά πόλη (Γοτθική συνοικία) όπου θα επισκεφτείτε την  Plaza Real , το Δημαρχείο, και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Δεν πρέπει να ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Μουσείο της  Σοκολάτας καθώς και το μουσείο Picasso στην ομώνυμη συνοικία. Στη συνέχεια κατευθυνθείτε στο λιμάνι, στο Μάρε Μάγκνου  για να επισκεφτείτε το  μεγαλύτερο ενυδρείο της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση

Κλασσικά αξιοθέατα και καλλιτεχνική περιήγηση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας
6η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)
Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγησή μας στη Βαρκελώνη. Μεταξύ άλλων θα δούμε το μνημείο του Κολόμβου στο λιμάνι, την Μπαρτσελονέτα. Στη συνέχεια ανεβαίνουμε στο λόφο Μονζουίκ απ’ όπου μπορείτε να δείτε πανοραμικά όλη τη πόλη. Συνεχίζουμε με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του 1992, το νέο Καθεδρικό Ναό του Γκάουντι, τη Sagrada Familia (Αγία Οικογένεια) το σημείο κατατεθέν της Καταλανικής πρωτεύουσας καθώς και τα περίφημα Casa Batllo και Casa Mila. Η περιήγησή μας θα τελειώσει στην Γοτθική συνοικία όπου θα δούμε την  Plaza Real , το Δημαρχείο, και άλλα αξιοθέατα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Πριν την επιστροφή, περιήγηση στην ιστορική πόλη και το μοναδικό σουρεαλιστικό μουσείο…
7η μέρα: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ- GIRONA – FIGUERES- (144ΧΛΜ)ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την Ιστορική πόλη της Γιρόνα, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον καθεδρικό ναό και την εβραϊκή συνοικία . Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια του κάστρου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Figueres, όπου βρίσκεται το μουσείο - θέατρο του διάσημου ζωγράφου Salvador Dali. Αφεθείτε στη σουρεαλιστική ατμόσφαιρα που εκπνέουν τα έργα του από τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ως και τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Βγαίνοντας από το μουσείο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Καθολική εκκλησία του Αγ. Παύλου. Θαυμάστε τη Γοτθική αρχιτεκτονική του με τις τοξωτές οροφές και την απλότητα του ναού. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε εκτός των άλλων το Μουσείο Κοσμημάτων καθώς και το Μουσείο Παιχνιδιών. Επιστροφή στην πόλη της Βαρκελώνης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Σημείωση: Η σειρά των εκδρομών ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος . Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα χωρίς καμία παράλειψη

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βαρκελώνη - Αθήνα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό & 6 δείπνα
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Φόροι αεροδρομίων (140)
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά στα γεύματα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

    SMART PRICE για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση από 690,00

    ΗΜ.

    ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

    ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

    ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

    ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

    ΔΙΑΤΡΟΦΗ

    ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ΩΡΑΡΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

    ΦΟΡΟΙ

    7

    07,10,14, 17/08

    HOLIDAY INN ALCALA 4* ΜΑΔΡΙΤΗ/

    BEATRIZ REY DON JAIME 4* ΒΑΛΕΝΘΙΑ /

    RENAISSANCE MARRIOTT BARCELONA FIRA 4* ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ OR SIMILAR

    720

    600

    200

    Πρωινό & (06δείπνα)

    VUELLING ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 06,13,20,27/07 & 03,10,17,24/08

    ΑΤΗ-BCN 04:00-06:05 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 12,19,26/07 & 02,09,16,23,30/08

    BCN-ATH 23:30 - 03:20* VUELLING

    ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10,17,24,31/07 & 07,14,21/08    

      ATH-BCN 03:10 - 05:15

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 16,23,30/07 & 06,13,20,27/08                         BCN-ATH 22:45 - 02:35

    140