Skip to main content

Bαρκελώνη 4 ημέρες 24-27/05 απο 460,00

Bαρκελώνη 4 ημέρες

24-27/05/2015

Από € 460

1η μέρα  ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – Περιήγηση
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Άφιξη το μεσημέρι και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την περιήγησή μας. Θα ξεκινήσουμε από τον λόφο Μονζουίκ, όπου θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα της πόλης και του λιμανιού. Συνεχίζουμε προς το Ολυμπιακό χωριό & το Ολυμπιακό Στάδιο όπου έγιναν Ολυμπιακοί Αγώνες το 1992. Επόμενος σταθμός το Πάρκο Γκουέλ, ο καμβάς της δημιουργίας του διάσημου Γκαουντί, το αξιόλογο έργο του Gaudi - την Σαγράδα Φαμίλια (Άγια Οικογένεια). Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ είναι στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε την νυχτερινή ζωή της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ελεύθερη ημέρα) - Ξενάγηση Γοτθική Συνοικία / Εργα Γκαουντί(προαιρετική)
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να συμμετέχετε στην προαιρετική ξενάγηση της πόλης. Αναχώρηση για στην περιοχή Barri Gòtic ή αλλιώς Γοτθική συνοικία, που είναι μία από τις πιο ατμοσφαιρικές και γοητευτικές της Βαρκελώνης. Ουσιαστικά είναι το κέντρο της ιστορικής πλευράς της πόλης. Θα δούμε, μεταξύ άλλων, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της πόλης LaSeu. Ακολουθεί περιήγηση στα έργα του διάσημου αρχιτέκτονα Γκαουντί. Πρώτος μας σταθμός το Πάρκο Γκουέλ, ο καμβάς της δημιουργίας του διάσημου Γκαουντί, καθώς και τα μοναδικά κτίρια: CasaBatllο και CasaMila γνωστό και ως LaPedrera. Ακολουθεί περίπατος από την Πλάθα ντε Καταλούνια στην περίφημη Ράμπλα, την πιο ονομαστή αρτηρία της Βαρκελώνης, με κατεύθυνση προς το λιμάνι. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ελεύθερη ημέρα)-Montserrat ( προαιρετική )
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας. Σας προτείνουμε μια βόλτα στο λιμάνι τις Βαρκελώνης όπου θα βρείτε το ενυδρείο, και εμπορικό κέντρο Maremagnum. Στην συνέχεια σας προτείνουμε για φαγητό την Barceloneta η το PortOlimpic. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε προαιρετικά μια εκδρομή στο Όρος Montserrat . το μοναστήρι των Βενεδικτίνων μοναχών (προαιρετική). Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα απολαύσουμε τη θέα του Όρους MONTSERRAT. Η ιστορία του μοναστηριού ξεκινάει από το 880 μ.Χ., όπου σε ένα σπήλαιο βρέθηκε το ξύλινο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας. Θαυμάστε τον Καθεδρικό Ναό, δώστε προσοχή στις ατέλειωτες εικόνες – αγάλματα, όπου φέρουν ελληνικά ονόματα και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί από υψόμετρο 1100 μ. Διανυκτέρευση.

4η μέρα  ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΑΘΗΝΑ με VUELING  AIRLINES

  Μεταφορές Αεροδρόμιο – Ξενοδοχείο – Αεροδρόμιο.

  3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο 4* (κεντρικό)

  Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ καθημερινά.

  Περιήγηση της Βαρκελώνης με τοπικό Ελληνόφωνο συνοδό.

  Αρχηγός – Συνοδός στον τόπο του προορισμού.

  Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται

  Φόροι Αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμου € 140

  Επιβάρυνση μονόκλινου +150 €

  Ότι ρητώς δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

  Ο νέος φόρος της Καταλονίας €2 την ημέρα ανά άτομο, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο.

Σημαντικές Παρατηρήσεις

  • Οι προαιρετικές εκδρομές δηλώνονται στον προορισμό και κοστολογούνται / πραγματοποιούνται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
  • H τιμή του πακέτου έχει κοστολογηθεί βάσει οικονομικού ναύλου αεροπορικών εισιτηρίων. Σε περίπτωση εξαντλήσεων αυτών το θέσεων, υπάρχει επιβάρυνση ανάλογα με την τιμή των αεροπορικών εισιτηρίων.
  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.

ΠΤΗΣΕΙΣ με την Vueling

Aθήνα – Βαρκελώνη, 11.55-14.00
Βαρκελώνη – Αθήνα, 11.35-15.25

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ:  
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΓΟΤΘΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ & ΓΚΑΟΥΝΤΙ : € 35
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΝΣΕΡΡΑΤ: € 45