Skip to main content

ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΦΙΟΡΔΣ Πάσχα

Το πιο πλήρες 10ημερο στη Σκανδιναβία

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ +  ΦΙΟΡΔ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ +  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΑΛΤΙΚΗΣ

με δύο Διανυκτερεύσεις στην περιοχή των Φιόρδ 

Αναχώρηση: 03/05     10 Ημέρες

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΜΠΕΡΓΚΕΝ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρώτη πρωτεύουσα της Νορβηγίας και τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της, το αριστοκρατικό Μπέργκεν. Ένα αληθινό κόσμημα μας περιμένει να το γνωρίσουμε. Η παλιά πόλη προστατεύεται από την Ουνέσκο. Άφιξη και γύρος πόλης κατά τη διάρκεια του οποίου θα δούμε μεταξύ άλλων την εκκλησία Φάντοφτ και την παγκοσμίως γνωστή ψαραγορά της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΦΑΓΚΕΡΝΕΣ(ή άλλη κοντινη πολη)

Νωρίς το πρωί αναχωρούμε οδικώς προς το Νότο, για να ανακαλύψουμε γιατί λένε ότι η φύση της Νορβηγίας είναι "δραματική". Τα Νορβηγικά Φιόρδ, τα οροπέδια, το απίστευτο πράσινο, οι αμέτρητοι καταρράκτες – πόση ομορφιά αντέχετε; Με φέρρυ από το ΓΚΟΤΒΑΕΓΚΕΝ θα διασχίσουμε για δύο περίπου ώρες το θεϊκό Σόγκνεφιορντεν, ένα από τα μεγαλύτερα και βαθύτερα φιόρδ της χώρας. Η θέα που προσφέρουν οι καταπράσινες όχθες του είναι πραγματικά συγκλονιστική. Μετά από τη δίωρη κρουαζιέρα μας θα συνεχίσουμε για το Φάγκερνες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΦΑΓΚΕΡΝΕΣ- ΟΣΛΟ

Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΟΣΛΟ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

(F/B ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ)

Πρωινή ξενάγηση στο Όσλο κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το λιμάνι με το επιβλητικό Δημαρχείο, την Όπερα, το Εθνικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το υπέροχο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών, όπου κατά τη διάρκεια της κατοχής είχε τα γραφεία της η Γκεστάπο, τη χιονοδρομική εξέδρα του Χολμενκόλεν καθώς και το μοναδικό παγκοσμίως Πάρκο Φρόγκνερ με τα έργα του Γουστάβου Βίγκελαντ, που μόνο στο Όσλο μπορεί να δει κανείς. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο λιμάνι απ΄ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο με προορισμό την Κοπεγχάγη. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Άφιξη στην Κοπεγχάγη και ξενάγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, το παλάτι, το κανάλι Νίχαβν, το Χρηματιστήριο καθώς και το άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, που είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης. Κατά το ελεύθερο απόγευμά σας μπορείτε να περπατήσετε και να ψωνίσετε στον κεντρικό πεζόδρομο της Στρόγκετ. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το φαντασμαγορικό Τίβολι, ένα από τα διασημότερα πάρκα διασκέδασης του κόσμου. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πρωινή αναχώρηση για τη χώρα του Άλφρεντ Νόμπελ, τη Σουηδία και την πρωτεύουσά της, τη Στοκχόλμη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

7η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Αν θεωρείτε υπερβολή ότι η Στοκχόλμη είναι η ωραιότερη πόλη του κόσμου, τότε σίγουρα θα παραδεχθείτε ότι είναι μια από τις ομορφότερες. Κατά τη διάρκεια της πρωινής μας ξενάγησης θα δούμε μεταξύ άλλων τη "Γκάμλα Σταν", την παλιά πόλη, τις ιστορικές εκκλησίες, το φημισμένο Δημαρχείο του 16ου αιώνα με τη χρυσή του αίθουσα, όπου γίνεται η δεξίωση προς τιμήν των βραβευθέντων με το βραβείο Νόμπελ, τη Βουλή, την Όπερα καθώς και το μουσείο ΒΑΣΑ με το ομώνυμο πλοίο που βυθίστηκε στο πρώτο του ταξίδι κατά τον 17ο αιώνα και ανελκύθηκε μετά από 333 χρόνια παραμονής στο βυθό του λιμανιού της Στοκχόλμης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για το ελεύθερο απόγευμά σας, το υπαίθριο Μουσείο ΣΚΑΝΣΕΝ αξίζει μία επίσκεψη.

 

8η ΗΜΕΡΑ: ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - F/B ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΛΤΙΚΗ

Πρωινό ελεύθερο και ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποιο από τα πλούσια μουσεία της πόλης ή να κάνετε μια ευχάριστη κρουαζιέρα στη λίμνη Μιαλάρεν μέχρι το νησάκι Λόβεν, όπου βρίσκονται τα ανάκτορα Ντρότνινγκχολμ ή μια εκδρομή στην Ουψάλα. Το απόγευμα θα επιβιβασθούμε στο καλοτάξιδο πλοίο για την υπέροχη κρουαζιέρα μας στη Βαλτική και το Σουηδικό αρχιπέλαγος με τα 24.000 νησιά, με προορισμό το Ελσίνκι. Διασκέδαση και διανυκτέρευση στο πλοίο.

 

9η ΗΜΕΡΑ: ΕΛΣΙΝΚΙ

Αποβίβαση στη Φιλανδία και αμέσως ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην "κόρη της Βαλτικής", το Ελσίνκι, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό, την υπέροχη κεντρική πλατεία με το πανεπιστήμιο και τη βιβλιοθήκη, το Προεδρικό Μέγαρο, το Δημαρχείο, το Εθνικό Θέατρο, το σιδηροδρομικό σταθμό, την "Εκκλησία των βράχων", μια μοναδική εκκλησία θαμμένη μέσα στο γρανίτη, το Ολυμπιακό Στάδιο καθώς επίσης και το μνημείο προς τιμήν του Σιμπέλιους, του μεγάλου μουσουργού της Φιλανδίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ΗΜΕΡΑ: ΕΛΣΙΝΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 
          

ΤΙΜΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κάντε την κράτηση σας έως 31/03/13 και ταξιδέψτε την περίοδο του Πάσχα απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές , σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως από 150 €  - 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

1.199το άτομο σε δίκλινο

 

Επιβάρυνση Μονόκλινου

 

+ 681 €

 

Επιβάρυνση για δίκλινη στάνταρτ εξωτερική καμπίνα στη Βόρεια Θάλασσα και στη Βαλτική + 85 € το άτομο (κατόπιν διαθεσιμότητας)

 

Επιβάρυνση για μονόκλινη στάνταρτ εξωτερική καμπίνα στη Βόρεια Θάλασσα και στη Βαλτική + 170 € το άτομο

 

Σημαντική Σημείωση

Η παραπάνω τιμή ισχύει για συμμετοχή 15 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής(ακόμα και 8 άτομα) το ταξίδι πραγματοποιείται κανονικά και δεν ακυρώνεται. Υπάρχει ωστόσο επιβάρυνση + 99 € κατ’ άτομο

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ιδανικές πτήσεις με τη Lufthansa για Μπέργκεν και Ελσίνκι
  • Ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • 1 Δείπνο στο πλοίο, στην κρουαζιέρα της Βόρειας θάλασσας.
  • Το FerryBoat Στοκχόλμη – Ελσίνκι σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες καθώς και το FerryBoat στη Βόρεια Θάλασσα (Υπάρχει επιβάρυνση για δίκλινες εξωτερικές καμπίνες)
  • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
  • Ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Εμπειρότατος Έλληνας αρχηγός που ξέρει τις Σκανδιναβικές γλώσσες και την Σκανδιναβική κουλτούρα και έχει τεράστια προϋπηρεσία στην περιοχή
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός – βιβλίο στα Ελληνικά

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 

  • 330 ευρω: Φόροι, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων
  • Είσοδος στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης, που πληρώνεται τοπικά

 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ:

 

  • Συμμετοχή στην εκδρομή σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το παρόν πρόγραμμα, το έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.
  • Συμμετοχή επίσης στην εκδρομή σημαίνει ότι αναντίρρητα αποδέχεστε τους Όρους Συμμετοχής που αναγράφονται στην τελευταία σελίδα της μπροσούρας μας και στο site μας στο internet. Αν θέλετε να διαβάσετε τους Όρους Συμμετοχής, παρακαλούμε ζητήστε να σας αποσταλούν.
  • Συμμετοχή δηλώνετε επικοινωνώντας με το τμήμα πωλήσεων, δίνοντας αναλυτικά τα στοιχεία που σας ζητούνται και καταθέτοντας προκαταβολή 500 € κατ’ άτομο εντός της χρονικής προθεσμίας που θα σας δοθεί από το τμήμα πωλήσεων.
  • Η πληρωμή της προκαταβολής γίνεται είτε με χρήση μετρητών ή στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας με εφάπαξ χρέωση.
  • 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ. Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να αποπληρώσετε το ταξίδι σας κάνοντας χρήση πιστωτικής κάρτας και συμμετέχοντας σε πρόγραμμα άτοκων δόσεων (έως 12). Σας συστήνουμε, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να ενημερωθείτε έγκαιρα είτε από το τμήμα πωλήσεων, είτε από το λογιστήριο για τις πιστωτικές κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων.
  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.
  • Βεβαιωθείτε πως το διαβατήριό σας έχει κενές σελίδες, ισάριθμες με τον αριθμό των χωρών που θα επισκεφθείτε.
  • Το γραφείο μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω μη ανανέωσης του διαβατηρίου σας.
  • Οι ταξιδιώτες μη Ελληνικής υπηκοότητας οφείλουν να επικοινωνούν κατ’ ιδίαν με την πρεσβεία της χώρας στην οποία επιθυμούν να ταξιδέψουν για να πληροφορηθούν τα όποια διαδικαστικά για την έκδοση βίζας, εφόσον αυτή απαιτείται.  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί σε κάποιο αεροδρόμιο.