Skip to main content

Άνοιξη και καλοκαίρι στα νησιά Φερόε | Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021 απο 1990€

5/6, 26/6, 10/7, 24/7, 7/8, 21/8, 11/9, 25/9

Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ  σε 7 νησια των Φεροε

Ένα πλούσιο εναλλακτικό 8ήμερο εξερευνητικό ταξίδι με τη λεπτομέρεια που του αξίζει. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα της αγοράς που περιλαμβάνει επίσκεψη σε 7 αυθεντικά νησιά των Φερόε. Όλη μας η εμπειρία αποκρυσταλλώνεται σε αυτό το οδοιπορικό, με «παρεμβάσεις» που θα λειτουργήσουν σαν «διαλείμματα» και θα μας προσφέρουν περισσότερη επαφή με τη φύση μέσα από τοπία αξεπέραστου μυθικού κάλλους και απόκοσμης απομόνωσης, ενώ κάνουμε παρατήρηση πουλιών (birdwatching) όπου κι αν βρεθούμε, την ίδια ώρα που κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν μέσα από την σκανδιναβική μυθολογία. Η επίσκεψη σε παραδοσιακό αγρόκτημα στο χωριό Kirkjubøur, θα μας δώσει μια χορταστική γεύση για την τοπική κουλτούρα και τις συνήθειες των ντόπιων.

Highlights – Δυνατά σημεία του προγράμματος:

Αφιερώνουμε 5 νύχτες στα νησιά και όχι λιγότερες, έτσι ώστε να έχουμε χρόνο να εντρυφήσουμε και να απολαύσουμε ιδιαίτερα σημεία, ενώ παράλληλα γνωρίζουμε την αυθεντική καθημερινότητα των ντόπιων. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 7 νησιά, εκ των οποίων τα πιο αυθεντικά. Ένας τόπος μακριά από τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις με μόλις 48.000 κατοίκους στη μέση της θάλασσας, που ζει ακόμα από τα ψάρια, που φιλοξενεί χιλιάδες πουλιά σε απόκρημνες παραλίες και βράχους. Τα νησιά Φερόε παραμένουν αυτόνομα, με δική τους διάλεκτο και ξεχωριστή κουλτούρα, ένα ησυχαστήριο όπου ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει πουλιά, να περπατήσει δίπλα σε ψαροχώρια, μεσαιωνικές εκκλησίες και παλιές φάρμες.

  • Η πληρότητα με την οποία επισκεπτόμαστε τα πιο σημαντικά ψαροχώρια των Βίκινγκς. (Χορταστική ξενάγηση στο χωριό Γκάσανταλουρ στο νησί Βάγκαρ, επίσκεψη στο παραμυθένιο χωριό Saksun, ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά χωριά των Νήσων Φερόε, περιήγηση στο ιστορικό χωριό Kirkjubøur που αποτελεί πολιτιστικό κέντρο, βόλτα στο γραφικό χωριό Κβιβικ, που χρονολογείται από τα πρώιμα χρόνια των Βίκινγκς και αξέχαστη ξενάγηση στο χωριό Μίκινες, ένα από τα ομορφότερα χωριά, με πολύχρωμα σπίτια και μονοπάτια που οδηγούν σε μια εκκλησία του 19ου αιώνα).
  • Oλοήμερη κρουαζιέρα στο πιο αυθεντικό νησί των Φερόε, το Σαντόι (Sandoy). Επίσκεψη στον κυριότερο οικισμό Σάντουρ που κατοικείται πάνω από 1000 χρόνια και από εκεί στους γραφικούς οικισμούς Ντάλουρ και Χούσαβικ.
  • Μοναδική περιήγηση στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Νήσων, το Έστουροϊ (Eysturoy), που βρίσκεται βορειοανατολικά. Βασικός μας προορισμός το χωριό Έιντι, από όπου θα θαυμάσουμε τους βράχους Ρίσιν και Κέλινγκιν που δεσπόζουν 70m πάνω από τα άγρια νερά του Ατλαντικού ωκεανού.
  • Κρουαζιέρα στη Βεστμάννα για να δουμε τους βράχους από τη θάλασσα, με φόντο συγκλονιστική θέα.
  • Ξενάγηση σε γραφικό παλιό αγρόκτημα στο χωριό Kirkjubøur, που φιλοξενεί μια οικογένεια που για 17 ολόκληρες γενιές έχει τη διεύθυνση του αγροκτήματος.
  • Επίσκεψη στα ανατολικά απομονωμένα νησιά Βιντόι (Vidoy) και Μπορντόι (Bordoy), όπου θα αφεθούμε στην απόλυτη ηρεμία της φύσης και το ευχάριστα ερημικό τοπίο.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στην Κοπεγχάγη και χορταστική ξενάγηση μέσα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης.
  • Επιλέγουμε οδική διαδρομή μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ που διασχίζει τον πορθμό Βέστμαννασουντ προς την πόλη του Κλάκσβικ (Klaksvík), μέσω μιας ιδιαίτερα φωτισμένης σήραγγας, φθάνοντας στο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος, το Στρέιμοϊ.
  • Απολαμβάνουμε εξαιρετική θέα στα υπέροχα φιόρδ Kunoyarnes, Haraldsund, αλλά και την πόλη του Κλάκσβικ.
  • Ολοήμερη περιήγηση στο βόρειο τμήμα της νήσου Στρέιμοϊ -όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα Τόρσχαβν- αλλά και επίσκεψη στο νησί Έστουροϊ, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Φερόε.
  • Διαμονή και περιήγηση στη γραφική πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε, Τόρσχαβν, το «λιμάνι του Θορ», μέσα από τα πιο must σημεία ενδιαφέροντος.
  • Επίσκεψη στο χωριό Γκάσανταλουρ, στο νησί Βάγκαρ, με σημείο κατατεθέν τον καταρράκτη Μούλαφοσουρ (Múlafossur Waterfall).
  • Αξέχαστη επίσκεψη στο «παραμυθένιο» χωριό Saksun, που παρομοιάζεται ως «το Χωριό Των Hobbit».
  • Ολοήμερη εκδρομή με πλοίο στο πιο αυθεντικό νησί των Φερόε, το Σάντοϊ!

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα: Αθήνα/ Θεσσαλονίκη/ Λάρνακα – Κοπεγχάγη

Συγκέντρωση με την ταξιδιωτική μας ομάδα στο αεροδρόμιο και πτήση για την Κοπεγχάγη. Μετά την άφιξή μας μεταφερόμαστε στην καρδιά της δανέζικης πρωτεύουσας, γεμάτη ιστορικά κτίρια και αρχαίους δρόμους. Άλλωστε, η Κοπεγχάγη ήταν κάποτε ένα ψαροχώρι των Βίκινγκς και φέρει ακόμα τα ίχνη των Νορβηγών εξερευνητών. Σήμερα, προσφέρει επιπλέον έναν συνδυασμό μοντέρνας αρχιτεκτονικής και ιδιαίτερων κτιρίων, όπως το παρατηρητήριο του Στρογγυλού Πύργου, ένα υπέροχο δείγμα της αρχιτεκτονικής του 17ου αιώνα. Γκαλερί τέχνης, στενά δρομάκια, κανάλια, πάρκα και μπαρόκ εκκλησίες πλαισιώνουν τα πολιτισμικά αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το εμβληματικό Άγαλμα της Μικρής Γοργόνας, ένα γλυπτό που εμφανίζεται στην άκρη του λιμανιού, στο Langelinie και ζυγίζει 175 κιλά, αποτελώντας έργο του Edvard Eriksen από το 1913. Αναφέρεται σε ηρωίδα παραμυθιού του Hans Christian Andersen. Σειρά έχει, το Σιντριβάνι Gefion, που αποτελεί το μεγαλύτερο σιντριβάνι στη Δανία. Συνεχίζουμε με το επιβλητικό Παλάτι Amalienborg, που είναι η χειμερινή κατοικία της βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Έπειτα, μας περιμένει μια αξέχαστη βόλτα στο γραφικό Nyhavn. Πρόκειται για το πιο παλιό κανάλι της πόλης και αποτελεί ένα από τα κυριότερα αξιοθέατά της. Σε κάποιο από τα σπίτια αυτού του καναλιού μάλιστα, πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του ο παραμυθάς Hans Christian Andersen. Στο σημείο κυριαρχούν γοητευτικά υπαίθρια εστιατόρια και γραφικά καφέ. Επισκεπτόμαστε το Κάστρο Christianborg, που σήμερα φιλοξενεί το κοινοβούλιο της Δανίας, τη Βασιλική Όπερα και πολλά άλλα όμορφα αξιοθέατα. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Κοπεγχάγη - Nησιά Φερόε (Νησί Βάγκαρ) – Τόρσχαβν

Άφιξη στο αεροδρόμιο όπου με πτήση μεταφερόμαστε στα Νησιά Φερόε και προσγειωνόμαστε στο νησί Βάγκαρ. Το πρωί ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το Βάγκαρ, που βρίσκεται δυτικά του συμπλέγματος. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Σανταβάγκουρ (Sandavagur), καθώς και το πολύχρωμο χωριό Gasadalur, το τελευταίο χωριό χωρίς οδική σύνδεση στο νησί μέχρι το 2004, που βρίσκεται στο νησί Βάγκαρ σε απόσταση 57χλμ από την πρωτεύουσα. Το τοπίο είναι εντυπωσιακό, ενώ σημείο κατατεθέν αποτελεί ο καταρράκτης Μούλαφοσουρ (Múlafossur Waterfall) που αδειάζει τα νερά του στον ωκεανό και παρουσιάζει ιδιαίτερο φωτογραφικό ενδιαφέρον. Εδώ, είναι πολύ πιθανό να δούμε και τα Πάφιν (Puffin). Ένα είδος θαλάσσιου πτηνού με έντονα χρώματα που τρέφεται κάνοντας καταδύσεις. Θα κάνουμε πεζοπορία απολαμβάνοντας ανέγγιχτα μονοπάτια και θα απολαύσουμε την εκπληκτική θέα στο Tindhólmur, που βρίσκεται δυτικά του νησιού. Επίσης, θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το υπέροχο τοπίο της λίμνης Fjallavatn και το εγκαταλελειμμένο χωριό Vikar. Μεταφορά στην πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε, Τόρσχαβν. Το όνομα της πόλης των 12.500 κατοίκων σημαίνει «λιμάνι του Θορ» βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νότιου τμήματος της νήσου Στρέιμοϊ. Eπιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Τόρσχαβν - Βόρειο νησί Στρέιμοϊ (Streymoy) – Μουσείο Dúvugarðar – Bόρειο νησί Εστουροϊ – Σακσούν – Έιντι - Gjogvand – Τόρσχαφν

Mια ακόμα διαφορετική διαδρομή μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα, αφού θα διασχίσουμε υπέροχα καταπράσινα τοπία μέχρι να φθάσουμε στο βόρειο τμήμα της νήσου Στρέιμοϊ, για να επισκεφθούμε το ιστορικό μουσείο Dúvugarðar, όπου έχει οργανώσει μια πλούσια ξενάγηση. Επίσκεψη στο νησί Έστουροϊ, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Φερόε που, εκτός των άλλων, διαθέτει ιαματικές πηγές και σημεία ιδιαίτερου κάλλους. Αποκορύφωμα της σημερινής μας εκδρομής ωστόσο, θα αποτελέσει το εξωπραγματικό χωριό Σακσούν (Saksun), ένα από τα πλέον χαρακτηριστικά χωριά των Νήσων Φερόε, το οποίο δημιουργήθηκε κατά τον 17ο αιώνα. Η θέα κυριολεκτικά «κόβει την ανάσα», ενώ οι παραδοσιακές κατοικίες διατηρούν όλα εκείνα τα στοιχεία της αρχιτεκτονικής του παρελθόντος, θυμίζοντας σκηνικό αλά «Hobbit» σε κάποια από τις πολλές φανταστικές ιστορίες του Tolkien. Μια εκκλησία του 1858 και το Εθνικό Μουσείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς αποτελούν τα μοναδικά αξιοθέατα, αν και όλο το χωριό διαθέτει αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος. «Το Σακσούν είναι το πνεύμα των Φερόε», λένε οι ντόπιοι (μόνο 30 έχουν απομείνει σήμερα), ενώ επαγγελματίες φωτογράφοι κάνουν συχνά στάση εδώ για να απαθανατίσουν το «παραμυθένιο χωριό», όπως το ονομάζουν χαρακτηριστικά. Συνεχίζουμε για το χωριό Έιντι από όπου θα θαυμάσουμε τους βράχους Ρίσιν και Κέλινγκιν που δεσπόζουν 70μ πάνω από τα άγρια νερά του Ατλαντικού ωκεανού. Έπειτα, μας περιμένει ακόμη ένα καταπράσινο χωριό, το Gjogv, με το ομώνυμο φαράγγι, το οποίο πραγματικά δίνει την εντύπωση στον επισκέπτη ότι βρίσκεται στην άκρη του κόσμου... Επιστροφή το απόγευμα στο Τόρσχαφν. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα: Τόρσχαφν – Βεστμάννα (κρουαζιέρα) – Kirkjubøur (επίσκεψη σε αγροικία και τοπικό αγκρόκτημα για να δουμε πώς ζουν οι ντόπιοι) – Κβιβικ

H ημέρα μας ξεκινάει με μια ωραία περιήγηση στην πρωτεύουσα, Τόρσχαφν. Μια ορεινή διαδρομή προς τα βόρεια θα μας φέρει στο γραφικό ψαροχώρι Βεστμάννα, όπου βρίσκονται οι περίφημοι βράχοι των πουλιών. Θα πλησιάσουμε τις φωλιές με μικρό πλοίο, καθώς και τις σπηλιές που βρίσκονται βόρεια του οικισμού. Έπειτα, θα μεταφερθούμε στο νότιο άκρο του νησιού και συγκεκριμένα στο πολιτιστικό κέντρο Kirkjubour, όπου θα επισκεφθούμε ένα χαρακτηριστικό σπίτι -αγροικία της περιοχής. Το γραφικό παλιό αγρόκτημα φιλοξενεί μια οικογένεια που για 17 ολόκληρες γενιές έχει τη διεύθυνση του αγροκτήματος και του εκκλησιαστικού ιστότοπου. Θα μυηθούμε στην ντόπια κουλτούρα και θα έρθουμε σε επαφή με τις καθημερινές συνήθειες των σύγχρονων κατοίκων, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον ημιτελή καθεδρικό ναό του St. Magnus και τη μικρή μεσαιωνική εκκλησία του St. Olav. Κατά την επιστροφή μας, θα κάνουμε στάση στο γραφικό χωριό Kβιβικ, που χρονολογείται από τα πρώιμα χρόνια των Βίκινγκς. Εδώ, θα απολαύσουμε ένα τοπίο που ξεπερνά κάθε φαντασία και θα δούμε μεταξύ άλλων και παραδοσιακά σπιτάκια τύπου igloo. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Τόρσχαφν. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: Τόρσχαφν – Ολοήμερη εκδρομή στο νησί Μίκινες (Mykines) – Klaksvik – Kunoy – Fuglafjørður – Τόρσχαφν

Σήμερα το πρωί ξεκινάμε για μια ολοήμερη εκδρομή στο νησί Μίκινες (Mykines), όπου θα μας ξεναγήσει τοπικός έμπειρος ξεναγός. To μικρό αυτό νησί είναι το πιο δυτικό από τα 18 νησιά Φερόε και σίγουρα το πιο αινιγματικό και ενδιαφέρον για τον επισκέπτη. Το ομώνυμο χωριό είναι από τα ομορφότερα, με πολύχρωμα σπίτια και μερικά μόνο μονοπάτια που οδηγούν στην εκκλησία του 19ου αιώνα. Το νησί επίσης είναι το αγαπημένο καταφύγιο για 30 είδη πουλιών. Μετά το μεσημεριανό φαγητό και τη γνωριμία μας με την ανέγγιχτη ομορφιά του νησιού, αναχωρούμε για το χωριό Leirvík και συνεχίζουμε μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ προς την πόλη του Klaksvík. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και συμπρωτεύουσα των νησιών Φερόε. Έχει 4.600 κατοίκους, βρίσκεται στο νησί Μπόρντοϊ και απέχει από το Τόρσχαβν 75χλμ. Η σήραγγα που θα διασχίσουμε είναι διακοσμημένη με φώτα του γνωστού ντόπιου καλλιτέχνη, Tróndur Patursson. Από την πόλη του Klaksvik, θα κάνουμε μια γρήγορη βόλτα στην κορυφή του όρους Klakkur, όπου θα απολαύσουμε εξαιρετική θέα στα υπέροχα φιόρδ Kunoyarnes, Haraldsund, αλλά και το Klaksvik. Έπειτα, θα μεταφερθούμε προς το χωριό Kούνοϊ που βρίσκεται στο ομώνυμο νησί, για να απολαύσουμε συν τοις άλλοις την υπέροχη θέα στο νησί Kalsoy, το ένατο μεγαλύτερο σε έκταση νησί των Φερόων Νήσων. Κατά την επιστροφή μας, θα κάνουμε στάση στο Fuglafjørður, ένα από τα μεγάλα χωριά των Φερόων Νήσων που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της νήσου Έστουροϊ. Το όνομά του σημαίνει «φιόρδ των πτηνών» και βρίσκεται στην άκρη ενός κόλπου, ενώ επεκτείνεται στους γύρω απόκρημνους λόφους. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Tόρσχαφν – Σάντοϊ (Sandoy) – Tόρσχαφν

Ολοήμερη εκδρομή με πλοίο στο πιο αυθεντικό νησί των Φερόε, το Σάντοϊ. Επίσκεψη στον κυριότερο οικισμό Σάντουρ που κατοικείται πάνω από 1000 χρόνια και από εκεί στους γραφικούς οικισμούς Ντάλουρ και Χούσαβικ. Το νησί Sandoy - που ονομάζεται επίσης και νησί Saga – θα «ξεκουράσει» και θα γαληνέψει την καρδιά και το νου μας, αλλά κυρίως θα μας μεταφέρει σε ιστορίες μαγισσών, γεμάτες μύθους και τοπικούς θρύλους! Θα εξερευνήσουμε πανέμορφες παραλίες, θα ψαρέψουμε σε απόκοσμες λίμνες και θα μάθουμε την ιστορία των Βίκινγκς, ενώ παράλληλα θα μας συντροφεύουν πρόβατα σε καταπράσινες πλαγιές. Επιστροφή στο λιμάνι Σκόπουν από όπου θα πάρουμε το πλοίο για να επιστρέψουμε στο Στρέιμοϊ και στο ήδη γνώριμο Τόρσχαφν. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

7η ημέρα: Τόρσχαφν (ξενάγηση στην πρωτεύουσα) - Βάγκαρ - Κοπεγχάγη

Ξεκινάμε την ημέρα μας με μια πλούσια ξενάγηση στην πρωτεύουσα Τόρσχαφν. Το όνομα της πόλης των 12.500 κατοίκων σημαίνει «λιμάνι του Θορ» και βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νότιου τμήματος της νήσου Στρέιμοϊ. Οι Βίκινγκς στην ίδια περιοχή, στη χερσόνησο Τίνγκανες, είχαν ιδρύσει τον κύριο οικισμό τους στα νησιά Φερόε από το 850 μ.Χ. Έτσι, από πολύ νωρίς το Τόρσχαβν έγινε το μονοπωλιακό κέντρο του εμπορίου, αφού ήταν το μόνο μέρος στα νησιά στο οποίο οι νησιώτες μπορούσαν να πωλούν και να αγοράζουν αγαθά. Η πρωτεύουσα αναπτύχθηκε ραγδαία από τον 20ο αιώνα και έπειτα, ενώ έχει γίνει το αδιαφιλονίκητο διοικητικό, οικονομικό, και πολιτιστικό κέντρο. Ο καθεδρικός ναός της πόλης χτίστηκε το 1788 και αποτελεί έδρα της Εκκλησίας των Νήσων Φερόε. Δεν είναι γνωστό αν ο τόπος του Τόρσχαβν ήταν ενδιαφέρον για τους κέλτες μοναχούς οι οποίοι ήταν πιθανώς οι πρώτοι κάτοικοι στα νησιά. Οι Βίκινγκς άποικοι τον 9ο αιώνα δημιούργησαν τα δικά τους κοινοβούλια, που ονομάζονταν «τινγκς», σε διάφορα μέρη των νησιών, καθώς ήταν παράδοση το τινγκ να χτίζεται σε ένα ουδέτερο και άρα ακατοίκητο μέρος, ώστε κανένας τόπος να μην έχει το πλεονέκτημα. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας, θα δούμε τις παλιές οχυρώσεις Σκάνσιν και την παλιά πόλη Τίνγκανες. Έχοντας γνωρίσει τα πανέμορφα τοπία των νησιών, θα επιστρέψουμε στο νησί Βάγκαρ και από εκεί θα πάρουμε την πτήση για Κοπεγχάγη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε στο παλιό πάρκο ψυχαγωγίας, το ιστορικό Τίβολι, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας.

8η ημέρα: Koπεγχάγη – Αθήνα

Πανοραμική ξενάγηση στη δανική πρωτεύουσα. Θα περπατήσουμε στον πεζόδρομο Stroget, έναν δρόμο γεμάτο ζωντάνια, χρώματα, καταστήματα και μουσική. Τέλος, θα έχουμε την ευκαιρία για μια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης ή μια βόλτα με το υπερσύγχρονο μετρό. Μετά την ξενάγησή μας, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

 

 

ΤΙΜΕΣ

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 1840 € 610 €
  Twin Room 1840 € 610 €
  Triple Room 1840 € 610 €
  Single Room 2320 € 610 €

 

 

 Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης από και προς Κοπεγχάγη
  • Διανυκτέρευση σε ξενοδοχεία 3* στα Φερόε και 4* στην Κοπεγχάγη
  • Ημιδιατροφή στα Φερόε
  • Πρωινό καθημερινά στην Κοπεγχάγη
  • Μεταφορές και μετακινήσεις καθημερινά με πούλμαν
  • Ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τοπικός ξεναγός
  • Έλληνας έμπειρος αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικα

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 610 €