Skip to main content

ΕΟΡΤΕΣ 2014-15 KRAKOBIA!! ΑΠΟ 400,00

ΕΟΡΤΕΣ 2014-15 KΡΑΚΟΒΙΑ

Κρακοβία - Βιελιτσκα – Αουσβιτς - (Ζακοπάνε) - Βιέννη
4 & 5ΗΜΕΡΕΣ

ΑΠΟ 400,00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

1η μέρα : ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ   (465ΧΛΜ)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βιέννη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την υπέροχη Κρακοβία .Με την άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στα αξιοθέατα της πόλης, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το εντυπωσιακό Βασιλικό Κάστρο στο λόφο Βάβελ, τον Καθεδρικό Ναό με τους Βασιλικούς τάφους και την Καμπάνα, το πανεπιστήμιο Γιαγκελονιάν, την μεγάλη μεσαιωνική πλατεία με την εκκλησία Μαριάτσκι αφιερωμένη στην Παναγία. Στην πλατεία επίσης θα δούμε το αναγεννησιακού ρυθμού κτίριο Σουκιένιτσε γύρω από το οποίο  παλαιότερα γινόταν το παζάρι της πόλης. Σήμερα πάρα πολλές εκθέσεις αλλά και υπαίθρια bazaar διοργανώνονται γύρω του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα μπορείτε να περιπλανηθείτε μόνοι σας στα υπέροχα μεσαιωνικά καλντερίμια της πόλης, να απολαύσετε το ποτό σας σε ένα από τα όμορφα και ιδιαίτερα καφέ της ή και να επισκεφθείτε και πάλι το λόφο Βάβελ με το υπέροχο πάρκο που το περιβάλλει. Διονυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ & ΑΟΥΣΒΙΤΣ) (35ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βιελίτσκα όπου τα αλατωρυχεία της αποτελούν σήμερα τη ζωντανή απόδειξη του πανέμορφου και ιδιαίτερου κόσμου μας. Στις υπόγειες στοές του αρκετά εκατοντάδες μέτρα χαμηλότερα από την επιφάνεια της γης, θα δούμε εκκλησίες ολόκληρες σκαλιστές πάνω στο αλάτι, αίθουσες συναυλιών, ομοιώματα του Ιησού, πάγκους, 'Αγιες Τράπεζες, όλα φτιαγμένα και σκαλισμένα πάνω στο αλάτι. Αργότερα θα επισκεφθούμε το ειδικά διαμορφωμένο μουσειακό χώρο του Άουσβιτς / Μπιρκενάου, όπου κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ιστορίας έλαβε χώρα από τους Ναζί και πάνω από 2.000.000 άτομα βρήκαν το θάνατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ -  ΖΑΚΟΠΑΝΕ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ) (215ΧΛΜ)

Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη. Εμείς σας προτείνουμε εκδρομή στο Ζακοπάνε, που σήμερα θεωρείται η «χειμερινή πρωτεύουσα» της Πολωνίας και είναι μια πόλη που αναβαθμίζει συνεχώς τις τουριστικές υπηρεσίες. Τα ξενοδοχεία πολυτελείας δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα των Άλπεων, μερικά έχουν εξοπλιστεί με κέντρα spa, ακολουθώντας την τάση της εποχής. Αξίζει να επισκεφθείτε το Tatra Museum, όπου θα δείτε μια πλούσια συλλογή αντικειμένων καθημερινής χρήσης. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια οργανωμένη επίσκεψη σε φάρμα όπου θα δείτε από κοντά τον ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής των τοπικών τυριών. Τα χιονοδρομικά κέντρα γύρω από το Ζακοπάνε μετράνε περισσότερα από 100 χρόνια ζωής γι αυτό άλλωστε η μικρή πόλη θεωρείται η χειμωνιάτικη πρωτεύουσα της Πολωνίας. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΒΙΕΝΝΗ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ) - ΑΘΗΝΑ (465ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη . Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βιέννη - Αθήνα.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων 145.00
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα

Σημείωση: Στο 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

4ΜΕΡΕΣ

3/1

CORDAD 4*

400

345

70

Πρωινό. Επιβάρυνση ημιδιατροφής 50€

FLY NIKI                               AIR BERLIN GROUP       ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ         

 24,29/12 &03/01                  

ATH-VIE 05:30-06:35                 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ               

 28/12 & 02,06/01           

VIE-ATH

23:00 -02:05

HOLIDAYINNKRAKOWCITYCENTER 5*

445

390

100

5ΜΕΡΕΣ

24/12

CORDAD 4*

480

380

90

HOLIDAYINNKRAKOWCITYCENTER 5*

535

450

130

5ΜΕΡΕΣ

29/12

CORDAD 4*

430

350

90

HOLIDAYINNKRAKOWCITYCENTER 5*

485

400

130