Skip to main content

Ρωσία Πάσχα 2018 από 799,00

Στα βήματα των Τσάρων Νέο Πασχαλινό
8ήμερο πρόγραμμα 6-13/4
Το πληρέστερο πρόγραμμα Ρωσίας & Δώρο η μετάβαση στην μονή με τους καλύτερους εκκλησιαστικούς ύμνους της χώρας  

1η μέρα: Πτήση για Μόσχα
Καλώς ήρθατε στη πρωτεύουσα της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου. Ο τοπικός ελληνόφωνος συνοδός σας, θα σας καλωσορίσει δίνοντάς σας τις πρώτες πληροφορίες για την διαφορετική αυτή πόλη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ξενάγηση Μόσχας: Κήποι Αλέξανδρου, Κρεμλίνο, Θησαυροφυλάκιο Άρμουρυ,  Πεζόδρομος Αρμπάτ, Κάτω Ανάκτορα (στάσεις Metro)
Ξεκινώντας από τον πεζόδρομο «Στάρι Αρμπάτ» …σημείο που θυμίζει την δική μας Πλάκα, θα συνεχίσετε με επίσκεψη των διάσημων σταθμών Metro, για να θαυμάσετε και εσείς τα "Κάτω Aνάκτορα του λαού" . Ακολουθούν οι κήποι του Αλέξανδρου, το άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη, η αιώνια φλόγα και η σπηλιά του Κρεμλίνου. Συνεχίζετε με επίσκεψη εντός του Κρεμλίνου, αλλά και του θησαυροφυλακίου Άρμουρυ, με εκθέματα πολύτιμων δώρων του στέμματος. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου.  
Στη Πασχαλινή αναχώρηση, θα υπάρχει μεταφορά στη γνωστότερη μονή της χώρας (για τους εκκλησιαστικούς της ύμνους),  για να παρακολουθήσετε τη λειτουργία της Αναστάσεως.

3η μέρα: Ξενάγηση Μόσχας: Λίμνη των κύκνων, Πάρκο της Νίκης, Κόκκινη Πλατεία, Νέο πάρκο Ζαρυάντι, Μουσείο Κοσμοναυτών  
Στη καθιερωμένη ξενάγηση πόλης θα ξεκινήσετε με πρώτη στάση στη γέφυρα του Πατριάρχη & το καθεδρικό ναό του Σωτήρος. Ακολουθεί στάση στο  λόφο των Σπουργιτιών και στη διάσημη λίμνη των κύκνων με θέα την όμορφη Μονή Νοβοντέβιτσι. Στη συνέχεια θα επισκεφθείτε το δημοφιλές πάρκο της Νίκης (Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου) με τα 1418 του σιντριβάνια. Ακολουθεί η "κόκκινη πλατεία" (δηλαδή όμορφη), διακοσμημένη από το Κρεμλίνο,  το ναό του Αγίου Βασιλείου και το πολυκατάστημα Γκουμ.   
Με τα πόδια θα φτάσετε στο νέο τεράστιο πάρκο της πόλης Ζαρυάντι, που φιλοξενεί χλωρίδα από τα τέσσερα βασικά γεωγραφικά χαρακτηριστικά της χώρας με τα δάση, τη στέπα, τη τούνδρα και τον υγρότοπο. Στο ίδιο πάρκο θα περπατήσετε πάνω στην αιωρούμενη γέφυρα σε σχήμα V, που κατέχει μία προνομιακή θέση για αξέχαστες φωτογραφίες με φόντο όλο το ιστορικό κέντρο της πόλης.
Τέλος θα επισκεφθείτε το μουσείο Αστροναυτικής ή Κοσμοναυτών, για να θαυμάσετε μερικές από τις πρωτιές των αστροναυτών της χώρας όπως και τα βαλσαμωμένα δύο σκυλάκια Μπέλκα & Στρέλκα, που επέστρεψαν σώα από την εκτόξευση στο διάστημα και έτσι άνοιξαν το δρόμο και για τον άνθρωπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο

4η μέρα: Πτήση για Αγία Πετρούπολη, Άγαλμα Λένιν, Βουλή των Σοβιέτ
Πτήση για Αγία Πετρούπολη και μία πρώτη γνωριμία με τη πόλη, κάνοντας στάση στη πλατεία της Μόσχας (άγαλμα του Λένιν, μπροστά από τη Βουλή των Σοβιέτ). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.  

5η μέρα: Ξενάγηση πόλης, επίσκεψη Φρουρίου Πέτρου & Παύλου, Καθεδρικός ναός Αγίου Ισαάκ, Παναγία του Καζάν
Στη πρωινή ξενάγηση της "Βενετίας του Βορρά", θα γνωρίσετε  τη πλατεία και το ναό του Αγίου Ισαάκ, το "Βέλος" (το στενότερο σημείο του νησιού Βασιλιέφσκι), το Φρούριο των Πέτρου & Παύλου, με επίσκεψη στους τάφους της δυναστείας Ρομανώφ και τον καθεδρικό ναό της Παναγίας του Καζάν (μπροστά από τη γέφυρα των Γρυπών). Με το τέλος της ξενάγησης, μπορείτε προαιρετικά, να κάνετε μία ελληνόφωνη κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης με πλοιάριο τσάρτερ. Δείπνο εντός του ξενοδοχείου.

6η μέρα: Επίσκεψη των ανακτόρων Ερμιτάζ
Πρωινή επίσκεψη στο Ερμιτάζ (από την ελληνική λέξη ερημητήριο), για να δείτε σημαντικές αίθουσες των χειμερινών ανακτόρων αλλά και σημαντικά εκθέματα και συλλογές μεγάλων δημιουργών στη μουσειακή πλευρά του. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για μία ρομαντική βόλτα στη λεωφόρο Νιέφκσυ και για καφέ στο διάσημο βιβλιοπωλείο Σίνγκερ. Δείπνο εντός ξενοδοχείου.

7η μέρα: Λαύρα Αλέξανδρου Νιέφσκυ, Κήποι Πέτερχοφ, Ανάκτορα Πούσκιν "Τσαρκόγιε Σέλο"
Σήμερα επισκεπτόμαστε τη Λαύρα του Αλέξανδρου Νιέφσκυ και τους κήπους των ανακτόρων Πέτερχοφ, γνωστοί για τα διάσημα σιντριβάνια τους. Ακολουθεί επίσκεψη στο σύμπλεγμα παλατιών και πάρκων της Αικατερίνης, γνωστά για την μεγαλοπρέπεια και την υπερβολή τους και φημισμένα για τη κεχριμπαρένια τους αίθουσα. Τέλος θα δοθεί χρόνος ελεύθερος για βόλτα  στους κήπους των ανακτόρων μέχρι τη μεταφορά σας στο κέντρο της πόλης. Δείπνο εντός ξενοδοχείου.  

8η μέρα: Πτήση επιστροφής
Χαλαρό πρωινό, μέχρι τη μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής μέσω Μόσχας.

Δίκλινο 799,00
Μονόκλινο 310,00


Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά με Aeroflot & εσωτερικές πτήσεις (για εξοικονόμηση χρόνου)
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια
  • Ελληνόφωνες ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
  • 3 νύχτες στο ολοκαίνουργιο Palmira hotel 4*+ ή αντίστοιχο
  • 4 νύχτες στο Sokos Olympia Garden 4* ή αντίστοιχο  στην Αγ. Πετρούπολη  
  • Τοπικός ξεναγός με χρέη συνοδού σε κάθε πόλη
  • Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμακαθημερινά)
  • Ασφάλεια αστικής  ευθύνης


Δεν περιλαμβάνονται € 480 για:

  • Φόρους αεροδρομίων-επίναυλα καυσίμων   
  • Κόστος Βίζας (6 εργάσιμες), είσοδοι, ιατροφαρμακευτική ασφάλεια


Σημειώσεις  

  • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με διαφορετική σειρά(όπως αναφέρεται στις αναχωρήσεις) ή μερική αλλαγή, αν αυτό κριθεί αναγκαίο για την καλύτερη έκβασή του!
  • Κράτηση μόνο μετά από προκαταβολή του 35% της συνολικής αξίας της εκδρομής
  • Απαραίτητη ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.  
  • Απαραίτητο διαβατήριο, που να μη λήγει 6 μήνες μετά το τέλος του ταξιδιού, να είναι υπογεγραμμένο από τον κάτοχό του , αίτηση συμπληρωμένη και μία φωτογραφία έγχρωμη σε άσπρο φόντο (αυστηρά 3,5Χ4,5)
  • Επιβάρυνση μονόκλινου € 310

Ακόμα5ήμερο εορταστικό πρόγραμμα στη Μόσχα
Κάντε Πάσχα στη Μόσχα , έχοντας απ’ ευθείας πτήσεις και υπηρεσίες όπως στο παραπάνω πρόγραμμα μόνο με € 430 + φόρους € 330

Προσοχή
Η τιμή ισχύει για κρατήσεις έως 28/2
Από 1/3 η αξία της εκδρομής θα είναι 850

Σχετικά με τις
πτήσεις της Aeroflot

 

6/4
Αθήνα 13:30 –
Μόσχα 17.20

9/4
Μόσχα 13.05–
Αγ. Πετρ/λη 14.25

13/4
Αγ.Πετ/λη 15.15-
Μόσχα 16.35

13/4
Μόσχα 18.40–
Αθήνα 22.40