Skip to main content

Λισσαβόνα Απρίλιος - Ιούνιος 2014, από 485,00

Λισσαβόνα την Άνοιξη!
 
4 ημέρες, Αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή
 
 
 
 
Ημέρα 1: Aθήνα - Λισσαβόνα
Νωρίς το πρωί συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Με την άφιξη μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης που την εποχή της ανακαλύψεως του Νέου Κόσμου αποτέλεσε μία από τις πλουσιότερες και σημαντικότερες πόλεις της Ευρώπης. H γραφική γειτονιά της Αλφάμα με τα στενά δρομάκια και τα παλαιά, σαγηνευτικά παρηκμασμένα σπίτια, το μεγαλόπρεπο μνημείο των θαλασσοπόρων, ο Πύργος Μπελέμ, το περίφημο Μοναστήρι των Iερονυμιτών που θα επισκεφθούμε εσωτερικά για να θαυμάσουμε τη μοναδική «Μανουελίνο» διακοσμητική και φυσικά η Cidade Baixa, η αριστοκρατική κάτω πόλη με τις φαρδιές λεωφόρους και τα επιβλητικά κτίρια αδιάσειστο πειστήριο του μεγαλειώδους παρελθόντος της χώρας θα αποτελέσουν τα κυριότερα σημεία της περιήγησής μας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τι παγκοσμίως διάσημο Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο.
 
Ημέρα 2: Λισσαβόνα (Σίντρα - Κασκαίς - Εστορίλ - Κάβο ντα Ρόκα)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε να εγκαταλείψετε προσωρινά τη πόλη για να επισκεφθείτε το κοσμοπολίτικο Eστορίλ με το γνωστό του καζίνο, το παλάτι της φημισμένης Σίντρα, και φυσικά το Κάβο Ρόκα, το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφικό ψαροχώρι Kασκάις. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.
 
Ημέρα 3: Λισσαβόνα
Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την καινούργια πλευρά της Λισσαβόνας. Μία περιοχή που διαμορφώθηκε το 1998 για την μεγάλη έκθεση ΕΧΡΟ. Εκεί βρίσκεται και το Πάρκο των Εθνών απ΄ όπου και θα έχουμε μία θέα της γέφυρας Βάσκο Ντα Γκάμα που είναι και η μεγαλύτερη της Ευρώπης 17 χιλιόμετρα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το περίφημο ενυδρείο της πόλης. Για το τελευταίοβράδυ σας προτείνουμε μία μοναδική και άκρως «Πορτογαλική» εμπειρία. Δείπνο σε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες του Bairo Alto, της Άνω Πόλης απολαμβάνοντας παράλληλα τα υπέροχα μελαγχολικά τυπικά τραγούδια Fados.
 
Ημέρα 4: Λισαβόνα - Αθήνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Mεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για την Αθήνα όπου φθάνουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις
 
 
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014
Ξενοδοχείο
FENIX GARDEN 3*
FENIX 4*
REAL PALACIO 5*
TIARA LISBOA 5*
Κατ’ άτομο σε δίκλινο:
485
525
550
675
Μονόκλινο: 
595
665
690
895
Παιδικό έως 11 ετών:
455
495
520
645
Επιπλέον διανυκτέρευση κατ’ άτομο σε δίκλινο
45
55
70
110
 
 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Αεροπορικά εισιτήρια με TURKISH AIRLINES *3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε 3*/4*/5* ξενοδοχείο  *Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο *Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης *Ασφάλεια αστικής ευθύνης *
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίων € 195*Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα *Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.
                         
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και  λειτουργίας χώρων και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, εορτών.