Skip to main content

ΣΜΥΡΝΗ-ΙΩΝΙΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡAΣ ΑΣIΑΣ 1, 3, 7.05 & ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΜΥΡΝΗ-ΙΩΝΙΑ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡAΣ ΑΣIΑΣ

6 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΦΕΣΟΣ – ΜΙΛΗΤΟΣ - ΠΡΙΗΝΗ - ΔΙΔΥΜΑ – ΤΡΟΙΑ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ : , 1, 3, 7.05 & ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

 1ηΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ – ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ

   Συγκέντρωση και αναχωρούμε το πρωί για ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ, αφού διασχίσουμε τις ομορφιές της χώρας μας, πραγματοποιώντας ενδιαφέρουσας στάσεις για καφέ και φαγητό. Η διαδρομή θα μας φέρει στα ελληνοτουρκικά σύνορα και μετά τον απαραίτητα έλεγχο και τις σύντομες αγορές στα DUTYFREESHOPS θα συνεχίσουμε για την ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ. Περνώντας τα ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ φτάνουμε στο ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ. Τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή και ακολουθεί δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ - ΤΡΟΙΑ – ΣΜΥΡΝΗ (250 χιλ)

   Πρωινό και αναχώρηση για την Ομηρική Τροία την πόλη που χαλάστηκε & χτίστηκε 9 φορές! Ξενάγηση της αρχαίας πόλης και της Ακρόπολης του Πριάμου – πανόραμα της πεδιάδας του Σκάμανδρου. Αναχώρηση για την Σμύρνη, όπου με την άφιξη μας θα έχουμε ξενάγηση. Μεταξύ άλλων θα απολαύσουμε την πλατεία Κόνακ – Ρολόι, την Ακρόπολη Καντιφέ Καλέ, το αρχαιολογικό μουσείο, Τζαμιά Χισάρ και Σαντιρβάν, το Κορδελιό, Μπούρνοβα, Ελληνική Συνοικία. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ – ΔΙΔΥΜΑ – ΜΙΛΗΤΟΣ – ΠΡΙΗΝΗ (150 χιλ)

   Πρωινό και αναχώρηση για την Έφεσο. Στην περιήγηση μετάξι άλλων θα δούμε την σωζόμενη και αξιοθαύμαστη πρόσοψη της βιβλιοθήκης του Κέλσου, καθώς και το αρχαίο θέατρο της Εφέσου την Πύλη Μαγνησίας Ρωμαϊκά Λουτρά, Άνω αγορά, Ωδείο, Πρυτανείο, Λεωφόρος Κουρητών, Στήλη Έρμη, Πλατεία Δομιτιανού, Θέρμες της Σχολάστικα, Ναός του Αδριανού, Πύλη του Μιθριδάτη, Στοά του Νέρωνα, Σπίτι του Έρωτα, Γυμνάσιο του Βέδιου. Αναχώρηση για Δίδυμα, Μίλητο (επίσκεψη της αρχαίας πόλης, θέατρο, Γυμνάσιο, Βουλευτήριο, Πύλη των Λεόντων, Λουτρά Φαυστίνας, Ιερός χώρος Δελφινιού, Αποθήκες Σιτήρων), Πριήνη (πανόραμα της απέραντης πεδιάδας του Μαιάνδρου – επίσκεψη της αρχαίας πόλης, Ναοί της Αθηνάς, της Δήμητρας και του Δία, Ακρόπολη, Πρυτανείο, σπίτι Μ. Αλέξανδρου), Αρτεμίσιο Βασιλική του Ευαγγελιστή Ιωάννη, όρος Κορησσό με το σπίτι της Παναγίας και το πανέμορφο άλσος Κουσάντασι. Βράδυ επιστροφή στη Σμύρνη, δείπνο, διαν/ση.

4ηΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ – ΟΥΡΛΑ – ΑΛΑΤΣΑΤΑ – ΤΣΕΣΜΕ – ΣΜΥΡΝΗ

   Πρωινό και θα ξεκινήσουμε για να ακολουθήσουμε μια πανέμορφη διαδρομή στα παράλια της Μ. ΑΣΙΑΣ. Θα γνωρίσουμε παλιά ελληνικά χωριά και κωμοπόλεις όπως τα ΟΥΡΛΑ, με την οικία του μεγάλου εθνικού μας καλλιτέχνη ΣΕΦΕΡΗ, και τα πανέμορφα ΑΛΑΤΣΑΤΑ, που αποτελεί σπουδαίο αναπαλαιωμένο οικιστικό παράδειγμα. Θα μας συγκλονίσει η ανεπανάληπτη φυσιολατρική εικόνα, τα περιβόλια, οι εκπληκτικές παραδοσιακές κατοικίες και η ηρεμία του τοπίου. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας στο πανέμορφο ΤΣΕΣΜΕ, σπουδαίο λιμάνι με άπειρες επιλογές διατροφής και αγορών. Επιστροφή στη ΣΜΥΡΝΗ αργά το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΣΜΥΡΝΗ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

   Πρωινό και αναχώρηση για την Ελλάδα. Αφού διασχίσουμε τα Δαρδανέλια, περάσουμε τα σύνορα θα φτάσουμε στην Κομοτηνή ή την Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ

     Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το απόγευμα.

 TIMHKAT΄ ATOMO

   

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

249,00 €

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

239,00 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

349,00 €

 Η ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων στην Τουρκία με πρωινό
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο Α’ ή Β΄ κατηγορίας στην Θεσσαλονίκη η στην Κομοτηνή
  • Δώρο 5 δείπνα ή γεύματα
  • Αρχηγός – συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
  • Εκπτωτικό κουπόνι (αξίας € 25) , για κάθε άτομο, για την επόμενη εκδρομή σας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, εισιτήρια πλοίων, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Έξτρα ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, απώλειες αποσκευών κ.α. (€10) (δείτε στους όρους συμμετοχής του γραφείου).

 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

  1. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
    1. Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα
      1. Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση σας και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα