Skip to main content

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014!! ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΝΟΒΙΣΑΝΤ-ΝΙΣ!! ΑΠΟ 209,00

ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2014

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΝΙΣ

ΟΔΙΚΩΣ 6ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ 209,00

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(504ΧΛΜ)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2n ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ(638ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη στα σύνορα των Ευζώνων, στάση στα αφορολόγητα για τις πιθανές σας αγορές. Διέλευση των συνόρων και μέσα από μια όμορφη διαδρομή, φτάνουμε στο Βελιγράδι.Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3n ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ(ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΕΩΣ)

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στο Βελιγράδι είναι μια πόλη η οποία έχει πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία (Βυζαντινή και νεότερη γεμάτη με πολέμους μέχρι και σήμερα.Αυτή την ιστορία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτήριααπό τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία, πουωστόσο οι κάτοικοι της κράτησαν 78 ολόκληρες μέρες αμυνόμενοι, το κρατικό Θέατρο ( Narodnipozoriste), το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης, το Σερβικό Πατριαρχείο!Επίσης δε θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε τη φυλακή όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ μαζί με τους συντρόφους του. Αυτή ηφυλακή βρίσκεται στον πύργο του ΝΕΜΠΟΪΣΑ (NEBOJSA) δίπλα στον ποταμό SAVA, όπου καιπέταξαν τα κορμί του μετά την δολοφονία του (το πτώμα του Ρήγα δεν βρέθηκε ποτέ για την ταφήτου).Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση.απέναντι από το πάρκο του ΚΑΛΕΜΕΓΚΝΤΑΝ, ονόμασαν δε τον δρόμο σε οδό ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥΉταν ο οραματιστής της ένωσης των βαλκανικών χωρών. Μετά την ξενάγηση χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Σας προτείνουμε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού KNEZ MIHAJLOVA (Κνεζ Μιχαηλοβα) όπου θα βρείτε πολλά και όμορφα καταστήματαγια πιθανές σας αγορές. Η επιλογή δική σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος στη διάθεση των εκδρομέων, διανυκτέρευση.

4n ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ (FRUSKAGORA)

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη του ΝΟΒΙΣΑΝΤ. Σε απόσταση περίπου 90 χμ. και διασχίζοντας τον μεγάλο ποταμό ΔΟΥΝΑΒΗ, φτάνουμε στην πανέμορφη πόλη και πρωτεύουσα της Βοϊβοντινα (VOJVODINA) το (Novi Sad). Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Κρουσεντολ (16οςαι) στη Φρουσκα Γκορα και το Σρεμσκι Καρλοβτσι (Sremski Karlovci). Περιήγηση στην πόλη και μετά χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο σε ποταμόπλοιο (προαιρετικά) με 2-3 ώρες κρουαζιέρα στο Δούναβη και Σαβα ποταμό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5n ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και συνεχίζουμε για τα σύνορα Ευζώνων με καθοδόν στάσεις, άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ(504ΧΛΜ)

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας
  • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία   .
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκαταλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο, αρχηγό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

6

22,23,26/12 & 02,07/01

PANORAMA HOTEL 3*

219

159

90

Ημιδιατροφή. Εκτός Θεσσαλονίκης

Περιλαμβάνεται το Χριστουγεννιάτικο δείπνο με ένα ποτήρι κρασί

HOTEL SRBIJA GARNI 4* LUX

249

159

110

Πρωινό

_

QUEEN'S ASTORIA DESIGN 4*

255

159

114

Ημιδιατροφή. Εκτός Θεσσαλονίκης

Περιλαμβάνεται το Χριστουγεννιάτικο δείπνο με ένα ποτήρι κρασί

DESIGN HOTEL MR.PRESIDENT 4*

255

159

114

BELGRADE ART HOTEL 4*

259

159

120

LIFE DESIGN HOTEL 4*

289

159

150

29,30/12

PANORAMA HOTEL 3*

219

159

90

Πρωτοχρονιάτικο δείπνο με ζωντανη μουσική στο Compass River City στο πλωτό ξενοδοχείο & στο ξενοδοχείο Balkan Orient Expree Τιμή 60€ Παιδιά 2-12 ετών 30€

DESIGN HOTEL MR.PRESIDENT 4*

279

159

120

JUMP INN HOTEL BELGRADE 4*

279

159

120