Skip to main content

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-BIENNH Φεβρουάριος-Μάρτιος Απόκριες 2020 από 345,00

7 ημέρες οδικώς
28/02 & 21/03/2020

1η ημέρα: Αθήνα – Σερβία ( Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή)

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Σερβία (Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή). Στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω Κοιλάδας Τεμπών, Πλαταμώνα (στάση για γεύμα-ατομικά έξοδα) για το σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και αναχώρηση για την Σερβία όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Σερβία - Βουδαπέστη

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βουδαπέστη. Άφιξη το απόγευμα στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη», την πανέμορφη Βουδαπέστη η οποία μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Δείπνο. Μετά το δείπνο σας προτείνουμε (προαιρετικά) μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Φωταγωγημένο Δούναβη συνοδεία του ξεναγού μας. Μέσα από το πλοιάριο θα θαυμάσετε τα μεγαλοπρεπή κτήρια και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της πανέμορφης Βουδαπέστης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βουδαπέστη- ξενάγηση πόλης 

Μετά το πρωινό ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, την Πλατεία Ηρώων, την λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο (εξωτερικά), το Δούναβη με τις όμορφες γέφυρες, το Νησί της Μαργαρίτας, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο & γεύμα. Υπόλοιπο ημέρας στη διάθεσή σας, να κάνετε τη βόλτα σας στην περίφημη Vaci Utca, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας στα φημισμένα Καφέ Gerbaeud & New York. Κυριότερο σημείο της Βουδαπέστης είναι η πλατεία Vörösmarty στην καρδιά της πόλης στο τέλος της Váci utca.. Για το βράδυ, σας προτείνουμε (έξοδα ατομικά) να περάσετε μια όμορφη νύχτα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα & αίμα του Ταύρου! Διανυκτέρευση.  

4η ημέρα: Βουδαπέστη – Βιέννη- περιήγηση πόλης 

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση της πόλης, κατά την οποία μεταξύ άλλων θα δούμε την Όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τους αυτοκρατορικούς και Λαϊκούς κήπους, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, το μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την πρωτεύουσα. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος.  Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Βιέννη- εκδρομή στα Δάση Βιέννης

Πρωινό και αναχώρηση για εκδρομή / επίσκεψη στα περίχωρα της Bιέννης, στο περίφημο Βιεννέζικο Δάσος. Εκεί στην τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε  τη γνωστής λουτρόπολη Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα: Βιέννη- Σερβία ( Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή)

Πρωινό και στη συνέχεια αναχώρηση για Σερβία. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο,  τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: Σερβία ( Νις, Πάρατσιν, Κραγκούγεβατς ή ευρύτερη περιοχή) - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα. Άφιξη το βράδυ με τις βαλίτσες γεμάτες με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι.


Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής. 

Τιμή συμμετοχής κατ΄ άτομο: 

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Επιβάρυνση
μονοκλίνου

1 παιδί
02 έως 12 ετών
(extra bed)

28/02

345€

160€

315€

21/03

365€

180€

335€

Παρατηρήσεις: Check point & δημοτικοί φόροι 40 € σύνολο ανα άτομο πληρωτέα από Ελλάδα


Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*
  • 6 πρωινά σε μπουφέ και 4 γεύματα/δείπνα (σερβιριζόμενο μενού)
  • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Check point & Δημοτικοί φόροι 40€ σύνολο ανα άτομο, πληρωτέα από Ελλάδα με την εξόφληση του πακέτου
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, νυκτερινά κέντρα, ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό, θεάματα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά κλπ. και ότι δεν αναγράφεται ρητά στα περιλαμβανόμενα. 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Η σειρά του προγράμματος & των διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη για την καλύτερη εκτέλεση της εκδρομής.
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ  ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ  ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ