Skip to main content

ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Γιορτές 2018-2019 Φεβ, Μαρ. από 495.00

‘’ΛΕΥΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΑΛΠΕΩΝ ‘’
ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ – ΜΠΑΝΤ ΙΣΛ - ΧΑΛΣΤΑΤ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

7 ΗΜΕΡΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ:22/12/18, 2 & 26/1, 23/2, 9 & 23/3/19

1Η ΗΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ
Aναχώρηση 06:30 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή   μας για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ,   όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ – ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την όμορφη ΒΙΕΝΝΗ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα καταλήξουμε αργά το βράδυ για διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ (ξενάγηση)
Πρωινό και η πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ μας προκαλεί να τη γνωρίσουμε. Ξεκινάμε με τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING) για να δούμε την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός και η GRIECHENCASSE, η πάροδος των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο και διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ // ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ - ΧΑΛΣΤΑΤ  ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Πρωινό και μια πανέμορφη διαδρομή από τις Αυστριακές λίμνες και το ΜΠΑΝΤ ΙΣΛ μας οδηγεί στο γραφικό ΧΑΛΣΤΑΤ, το πιο πολυφωτοφραφημμένο χωριό των Άλπεων και ‘’ Μαργαριτάρι της Αυστρίας’’ όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή και συνεχίζουμε για ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του ΜΟΤΣΑΡΤ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το «σπίτι – μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι ΜΙΡΑΜΠΕΛ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ κ.α. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην ‘’ ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή ατμόσφαιρα’’ της πόλης και επιστροφή το βράδυ   στη ΒΙΕΝΝΗ για δείπνο και διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Άφιξη σύντομη περιήγηση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διαν/ση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι, όπου Θα έχουμε σύντομη στάση για μια μικρή γνωριμία με την πόλη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για   την πόλη του ΝΙΣ, για δείπνο και διαν/ση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων και μετά το σχετικό έλεγχο, συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: * ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΣΙΝ.
* Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΝ 4Η ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΛΣΤΑΤ   ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ.

  

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΡ.

ΗΜΕΡ

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΕΠΙΒ/ΝΣΗ

ΜΟΝΟ-

ΚΛΙΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

ΒΙΕΝΝΗ -   ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

7

495 €

175 €

22/12/18, 2 & 26/1, 23/2,   9 & 23/3/19

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (6) διαν/σεις, σε ξενοδοχεία 4* ( ΣΕΡΒΙΑ   3* ).
  • Ημιδιατροφή εκτός της 2ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (6 πρωινά, και 5 δείπνα).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
  • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.