Skip to main content

ΠΑΣΧΑ & ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2016 Benelux! ΑΠΟ 895,00

12 ημέρες οδικώς

Αναχώρηση: 23/04, 27/05 & 09/06/2016

Early Booking ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα

Αναχώρηση για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για Ανκόνα.

2η μέρα: Ανκόνα - Τιρόλο

Άφιξη στην Ανκόνα και πορεία για το Τιρόλο, όπου και διανυκτερεύουμε.

3η μέρα: Τιρόλο - Γκάρμις Παρτενκίρχεν - Ούλμ - Βίρτσμπουργκ

Πρωινή αναχώρηση με πρώτη στάση μας το γραφικό Γκάρμις Πάρτενκίρχεν. Επόμενος σταθμός μας το Ούλμ όπου θα κάνουμε στάση και περιήγηση. Συνεχίζουμε για το Βύρτσμπουργκ όπου θα διανυκτερεύσουμε (η διανυκτέρευση ενδέχεται να γίνει στην ευρύτερη περιοχή). Περιήγηση με τον αρχηγό μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Βίρτσμπουργκ - Κολωνία - Άμστερνταμ

Με το πρωινό αναχωρούμε για την Κολωνία. Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για το Άμστερνταμ. Απογευματινή άφιξη στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Άμστερνταμ (ξενάγηση)

Γνωριμία με την πόλη (Μύλος του Rembrandt, ποταμός Amstel, Στάδιο Αρένα, Heineken, Rijksmuseum, Δυτική Εκκλησία, Παλάτι του Βασιλιά, «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός κ.ά.). Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

6η μέρα: Χάγη - Σεβενίνγκεν - Ντελφτ - Ρότερνταμ - Βρυξέλλες

Αφήνουμε το Άμστερνταμ πίσω, κατεύθυνση προς Βρυξέλλες. Θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου και τη μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας Scheveningen. Συνεχίζουμε για το Ντελφτ, πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, με το πανέμορφο Μεσαιωνικό κέντρο του και τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς της. Τελευταίος σταθμός το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου, το Ρότερνταμ. Το βραδάκι φθάνουμε στις Βρυξέλλες.

7η μέρα: Βρυξέλλες

Πανοραμική περιήγηση, όπου θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης περνώντας από την Grand Place, το άγαλμα Manneken Pis, το Atomium, το Heysel Stadium, την Mini Europe με τις μινιατούρες σε κλίμακα 1/12 από πολλά αξιοθέατα της Ευρώπης, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken με τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, τον Γιαπωνέζικο Πύργο, την Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, την πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.

8η μέρα: Γάνδη - Μπριζ

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε δύο από τις ομορφότερες πόλεις της Ευρώπης, την πανέμορφη Μεσαιωνική Μπριζ και τη Γάνδη. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στην Μπριζ θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολυ-φωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφατίου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι της πόλης. Στη Γάνδη θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον Μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Το απόγευμα επιστροφή στις Βρυξέλλες.

9η μέρα: Λουξεμβούργο - Στρασβούργο

Αφήνουμε τις Βρυξέλλες και ο δρόμος μάς οδηγεί στο Λουξεμβούργο, το μικρότερο κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα διασχίσουμε μέσα από αχανείς χαράδρες τις Αρδέννες, με τα καταπράσινα δάση, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα και συνεχίζοντας δίπλα στον ποταμό Μάους θα φθάσουμε στο Λουξεμβούργο. Εκεί θα δούμε το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας, την εντυπωσιακή «Κόκκινη γέφυρα» και τα τείχη της πόλης των τραπεζών. Σύντομη στάση στο Μεσαιωνικό κάστρο της περιοχής για φωτογραφίες σε σκηνικό που θυμίζει ταινία εποχής και χρόνος για φαγητό. Συνεχίζουμε την πορεία μας και νωρίς το βράδυ φθάνουμε στο Στρασβούργο όπου θα διανυκτερεύσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και γνωριμία με την πόλη.

10η μέρα: Στρασβούργο - Λουκέρνη - Μιλάνο

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος το ταξίδι μας γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, με την επίσκεψή μας στη Λουκέρνη, μεγάλο τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας. Περιήγηση στην πόλη και στη συνέχεια πορεία για το Μιλάνο, γνωριμία με την πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

11η μέρα: Μιλάνο - Ανκόνα

Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, τακτοποίηση, απόπλους.

12η μέρα: Πάτρα-Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και πορεία για την Αθήνα.

Ημερομηνίες

Early Booking

2κλινο

1κλινο

Παιδί

12 ημέρες

895€

935€

+385€

785€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν της Panolympia
  • Εισιτήρια πλοίων Πάτρα - Ανκόνα / Ανκόνα - Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με ντους/WC
  • 9 νύχτες σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
  • 9 προγεύματα στα ξενοδοχεία
  • Εκδρομές/ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και χώρους επίσκεψης
  • Αχθοφορικά- φιλοδωρήματα
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα
  • Check point 35€
  • Δημοτικός Φόρος στο Μιλάνο 4€ τη βραδιά κατ’ άτομο που πληρώνεται επιτόπου στο ξενοδοχείο

Γενικές σημειώσεις προγραμμάτων εξωτερικού

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
  4. Παιδιά που ταξιδεύουν συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο.
  6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
  7. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check
  8. Επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35