Skip to main content

Ιταλικό Πανόραμα Πάσχα έως Ιούνιο 2020 από 495,00

Πομπηία - Ρώμη - Σιένα - Φλωρεντία - Βενετία

Αναχωρήσεις : 16/4, 30/4,  23/5,  6/6,   20/6, 27/6/20

7 ΗΜΕΡΕΣ

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: Αναχώρηση στις 11.30 π.μ. για Πάτρα με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Μπάρι (18.00 μ.μ.). Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΜΠΑΡΙ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΡΩΜΗ: 'Αφιξη στο Μπάρι και αναχώρηση για Πομπηία. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της "Νεκρής Πόλης", που το 79 μ.Χ. σκεπάστηκε από τη λάβα και τις στάχτες του Βεζούβιου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την Ιταλική πρωτεύουσα. 'Αφιξη στη Ρώμη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ: Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησης μας στην "Αιώνια Πόλη" θα δούμε την πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, το Κολοσσαίο, τις αυτοκρατορικές αγορές, το μνημείο του Βιτόριο Εμμανουέλε, την Πιάτσα Βενέτσια, το λόφο του Καπιτωλίου και το Πάνθεον. Στον ελεύθερό σας χρόνο μπορείτε να επισκεφθείτε τα Μουσεία του Βατικανού ή να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο Via del Corso, που ξεκινά από την Πιάτσα Βενέτσια και καταλήγει στην Πιάτσα ντελ Πόπολο, με εύκολη πρόσβαση στη Φοντάνα ντι Τρέβι, την Πιάτσα Κολόνα και την Πλατεία της Ισπανίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΡΩΜΗ - ΣΙΕΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ: Πρωινή αναχώρηση για Φλωρεντία, με παράκαμψη και μικρής διάρκειας επίσκεψη στην πανέμορφη μεσαιωνική Σιένα με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και τις μαυρισμένες από το χρόνο εκκλησίες, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης με το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στην πόλη της Αναγέννησης, όπου θα δούμε τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο - σημερινό Δημαρχείο - την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την παλαιότερη γέφυρα του 'Αρνο, την Πόντε Βέκκιο κ.ά. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ: Αναχώρηση το πρωί για την υπέροχη Βενετία. 'Αφιξη και περιήγηση στη "βασίλισσα της Αδριατικής". Με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) φθάνουμε στην περίφημη Πλατεία του Αγίου Μάρκου για να δούμε τον επιβλητικό ομώνυμο ναό, να θαυμάσουμε τον Πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, το Παλάτι των Δόγηδων και την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών. Τέλος, προτείνουμε επίσκεψη σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής των περίφημων κρυστάλλων Murano. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο Μέστρε. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ/ΠΛΟΙΟ: Πρωινή αναχώρηση για την Ανκόνα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους το μεσημέρι. Διανυκτέρευση εν πλω.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 'Αφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

Προορισμοί

Ημέρες

Σε  2κλινο

δωμάτιο

Επιβάρυνση

μονόκλινου

Αναχωρήσεις

ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

7

495 €

145 €

16/4, 30/4,  23/5,  6/6,   20/6, 27/6/20

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.C. AB4.
  • Διαμονή, 4 διανυκτερεύσεις, σε ξενοδοχεία 4*.
  • 4 πρωινά.
  • 4 δείπνα.
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
  • Φόροι ξενοδοχείων, parking και Check point, 25 € ανά άτομο.
  • Εισιτήρια Βαπορέτου για την επίσκεψη στη Βενετία (15 € ανά άτομο).
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Η εξεύρεση καμπίνας στα πλοία,  άλλου τύπου από αυτόν που ορίζεται  στις  παροχές  του προγράμματος, εφόσον είναι   δυνατή, υπόκειται  στις πιο κάτω επιβαρύνσεις:

Τιμές  ανά  άτομο:

(Ελλάδα – Ιταλία – Ελλάδα):

Δίκλινη εσωτερική      (AB2)   65 €    // Δίκλινη εξωτερική   (Αs2)  85 €

Τρίκλινη εσωτερική    (AB3)   35 €    // Τρίκλινη εξωτερική  (A3)   65 €

Τετράκλινη εξωτερική  (A4)    35 €

Για μία διαδρομή (Ελλάδα – Ιταλία ή αντίστροφα) :

Δίκλινη εσωτερική   (AB2)  35 €  // Δίκλινη εξωτερική   (Αs2) 55 €

Τρίκλινη εσωτερική (AB3)  25 €  // Τρίκλινη εξωτερική  (A3)  35 €

Τετράκλινη εξωτερική  (A4) 20 €

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • Ορισμένες φορές το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.
  • Λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης οι επισκέψεις στα σημεία ενδιαφέροντος από τους καθορισμένους σταθμούς αποβίβασης/επιβίβασης καλύπτονται περπατώντας.
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
  • Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 

Στις Πασχαλινές   αναχωρήσεις  γίνεται  τροποποίηση  στη  σειρά   των  επισκέψεων,  ώστε  να  παρακολουθήσουμε όπου υπάρχουν  Ορθόδοξες εκκλησίες  και  λειτουργούν  την  Αναστάσιμη  ακολουθία.  ( ΟΠΩΣ : ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ /  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ /  ΚΩΝ/ΠΟΛΗ / ΒΕΝΕΤΙΑ /  ΡΩΜΗ /  ΟΧΡΙΔΑ /  ΣΩΖΟΠΟΛΗ /   ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ).