Skip to main content

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ Γιορτές 2018-2019 Φεβ, Μαρ. από 570.00

 

ΜΙΛΑΝΟ - ΚΟΜΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΙΟΡΕ - ΣΤΡΕΖΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ - ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

8 ΗΜΕΡΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ: 22/12/18, 26/1, 16/2, 9 & 23/3/19

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΠΛΟΙΟ: 
Αναχώρηση από Αθήνα για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για Ανκόνα, διανυκτέρευση εν πλω.

2Η ΗΜΕΡΑ, ΑΝΚΟΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ:
 'Αφιξη στην ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για ΜΙΛΑΝΟ, με ενδιάμεση στάση, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΟ: 
Πρωινό και γνωριμία με την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και κέντρο μόδας, τεχνών και πολιτισμού, για να γνωρίσουμε το ΝΤΟΥΜΟ, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο του Μιλάνου, έδρα του Αρχιεπισκόπου της πόλης και η τέταρτη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ευρώπη και τη ΣΚΑΛΑ, ένα από τα διασημότερα θέατρα στον κόσμο, καθώς και τη Galleria Vittorio Emanuele II, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Piazza del Duomo και συνδέεται με την Piazza della Scala. Ακολουθεί επίσκεψη στην πόλη και την ομώνυμη λίμνη του ΚΟΜΟ. Περίπατοι στην PIAZZA CAVOUR και την κεντρική πλατεία, με τα όμορφα καφέ και τα εστιατόρια, αλλά και τα πλακόστρωτα σοκάκια της παλαιάς πόλης. Πολύ κοντά βρίσκεται και ο Καθεδρικός Ναός που η κατασκευή του διήρκεσε τέσσερις περίπου αιώνες και είναι γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει. Σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος ακόμη το Μουσείο Μεταξιού και η κατοικία GUISEPPE GARIBALDI για ελεύθερες επισκέψεις. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΙΛΑΝΟ, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ/ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ MAGGIORE:
 Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη Ματζιόρε και τη γραφική Στρέζα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στα γραφικά παραλίμνια δρομάκια ή εναλλακτικά προαιρετικά, κρουαζιέρα με το καραβάκι στο νησάκι Ίζολα Μπέλα με το παλάτι ή στο διπλανό Ίζολα Πεσκατόρε, των ψαράδων. Επιστροφή στο ΜΙΛΑΝΟ, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ, ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΝΕΤΙΑ (ΜΕΣΤΡΕ):
 Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΒΕΝΕΤΙΑ, με ενδιάμεση στάση. 'Αφιξη στο ΜΕΣΤΡΕ και με ιδιωτικό βαπορέτο (έξοδα ατομικά) θα φθάσουμε στην πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ, για να δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ των ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, τον ΠΥΡΓΟ του ΡΟΛΟΓΙΟΥ, το ΚΑΜΠΑΝΙΛΕ και το ΠΑΛΑΤΙ των ΔΟΓΗΔΩΝ. Επιστροφή στο ΜΕΣΤΡΕ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΜΙΖΟΥΡΙΝΑ - ΚΟΡΤΙΝΑ ΝΤ’ ΑΜΠΕΤΣΟ: 
Πρωινό και μια υπέροχη διαδρομή μας οδηγεί στις Ιταλικές 'Αλπεις, στην περιοχή των Δολομιτών και τη λίμνη Μιτζουρίνα. Εδώ θα επισκεφθούμε το πασίγνωστο κοσμοπολίτικο χειμερινό θέρετρο Κορτίνα Ντ’ Αμπέτσο. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη με τα κομψά καταστήματα και τα όμορφα σαλέ, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΣΤΡΕ για δείπνο και διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ, ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ:
 Νωρίς το πρωί γενάτοι εικόνες, τοπία και αναμνηστικά, κατευθυνόμαστε μέσω ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.

8Η ΗΜΕΡΑ, ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ: 
'Αφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ το μεσημέρι και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

ΔΙΑΡ.

ΗΜΕΡ

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΕΠΙΒ/ΝΣΗ

ΜΟΝΟ-

ΚΛΙΝΟΥ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ – ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ - ΒΕΝΕΤΙΑ

8

570 €

175 €

22/12/18, 26/1,   16/2, 9 & 23/3/19

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, 5 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*.
  • 5 πρωινά και 5 δείπνα στα ξενοδοχεία.
  • Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με W.C. (AB4).
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε Μουσεία - αρχαιολογικούς χώρους.
  • Φόροι ξενοδοχείων και Check point 25 € ανά άτομο.
  • Ποτά στα προσφερόμενα δείπνα.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα και τις παροχές τουή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.