Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ & 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 Μιλάνο & St. Moritz! ΑΠΟ 595,00

Σεντ Μόριτζ - Μιλάνο - Κόμο - Λουγκάνο

8 ημέρες

Αναχωρήσεις: 17/02, 24/03/2018

Δώρο ημιδιατροφή!

Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους.

2η μέρα: Ανκόνα - Μιλάνο

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα και αναχωρούμε αμέσως για το Μιλάνο με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Μιλάνο - Χριστουγεννιάτικη αγορά & Shopping

Πρόγευμα. Περιήγηση στο Μιλάνο και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για shopping στα πολυκαταστήματα της πόλης, με πολλές καθημερινές προσφορές. Περιπλανηθείτε στις κομψές βιτρίνες των οίκων μόδας ή αφεθείτε στη μαγεία των ημερών, κάνοντας βόλτα στους πάγκους με τα γιορτινά είδη. Όσοι ενδιαφέρονται να ευχαριστηθούν χαλαρά το γιορτινό κλίμα της πόλης προτείνουμε να απολαύσουν έναν καφέ με σοκολατίνα ή ένα απεριτίφ στα παραδοσιακά καφέ της πλατείας Ντουόμο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Σεντ Μόριτζ (170χλμ.)

Πρωινό σε μπουφέ και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στο Σεντ Μόριτζ (Ελβετικές Άλπεις), βορειοδυτικά του Μιλάνου, πασίγνωστο χειμερινό τόπο αναψυχής. Επιστροφή στο Μιλάνο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Μπέργκαμο – Σιρμιόνε

Πρόγευμα και εκδρομή στο κοντινό Μπέργκαμο, 40 χλμ. από το Μιλάνο, στην περιφέρεια Λομβαρδίας. Βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Ίζεο, πάνω σε λόφο στους πρόποδες των Άλπεων, και η ατμόσφαιρά της είναι μοναδική. Την πόλη περικλείουν τα Ενετικά τείχη και ο συνδυασμός τους με το ιστορικό κέντρο και την Piazza Vecchia, όπως και την εκκλησία της Santa Maria Maggiore, μας ταξιδεύουν στο παρελθόν. Συνεχίζουμε για το μεσαιωνικό Σιρμιόνε, το πιο όμορφο και δημοφιλές θέρετρο της λίμνης Γκάρντα. Στη περιήγηση μας θα δούμε το μεσαιωνικό κάστρο, την περίφημη εκκλησία του Αγίου Πέτρου και την εκκλησία της Παρθένου Μαρίας. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μιλάνο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Κόμο - Λουγκάνο (Ελβετία)

Πρόγευμα και εκδρομούλα στο γειτονικό Κόμο. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης με την κεντρική πλατεία, τον όμορφο πεζόδρομο & τον Καθεδρικό ναό της. Συνεχίζουμε για την Ελβετική πόλη Λουγκάνο, χτισμένη πάνω στην ομώνυμη λίμνη. Περπατήστε κατά μήκος της λίμνης ή απολαύστε μια ρομαντική βόλτα με πλοιάριο. Επιστροφή στο Μιλάνο το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Μιλάνο - Ανκόνα   

Αναχώρηση για Ανκόνα απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. Άφιξη, τακτοποίηση στις καμπίνες, απόπλους.

8η μέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και επιστροφή στην Αθήνα.

 

 

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Earlybooking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

17/02, 24/03

595€

615€

+140€

545€

Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα  σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • 5 διανυκτερεύσεις στο BarceloMilan 4* ή παρόμοιο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός  του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

 Δεν περιλαμβάνονται:

  • Checkpoint 20€
  • Είσοδοι σε χώρους επίσκεψης & μουσεία , ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείου 5€ το άτομο τη βραδιά πληρωτέοι επιτόπου  και  ο,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων .
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.