Skip to main content

Χιονισμένοι Δολομίτες – Ιταλικές Άλπεις Χριστούγεννα 2017-2018 από 499,00

EARLY BOOKING!
Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο - Λίμνη Μισουρίνα – Μπελούνο – Κονελιάνο - Τρεβίζο
7 ημέρες οδικώς
Αναχωρήσεις: 22/12/2017 & 02/01/2018
Δώρο ημιδιατροφή

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα - πλοίο

Αναχώρηση από την Αθήνα για την Πάτρα, απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: Ανκόνα - Δολομίτες

Άφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση και άμεση αναχώρηση για την επαρχία του Μπελούνο, μέσω μιας γραφικής διαδρομής, στην περιφέρεια του Βένετο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας BOITE 4* ή παρόμοιο, στην περιοχή της BorcadiCadore, σε κοντινή απόσταση από την πασίγνωστη Cortinad’ Ampezzo. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα: Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο - Λίμνη Μισουρίνα

Πρόγευμα και ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή με φόντο τους επιβλητικούς Δολομίτες φθάνουμε στη Λίμνη Μιζουρίνα. Ακολουθεί το κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Μπελούνο & Δολομίτες

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μπελούνο. Το Μπελούνο αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της τεράστιας ορεινής περιοχής που εκτείνεται από το Τρεντίνο / Άλτο Άντιτζε έως το Φρίουλι-Βενέτσια Τζούλια και διασχίζεται από τον ποταμό Piave και τους παραποτάμους του. Στην διαδρομή μας θα θαυμάσουμε το Εθνικό πάρκο των Δολομιτών του Μπελούνο (DolomitiBellunezi). Άφιξη στο Μπελούνο και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση. Αξίζει να επισκεφθείτε την εκκλησία του S. Stefano και τον Καθεδρικό ναό του Tulio Lombardo, που χτίστηκε στις αρχές του 16ου αιώνα με ένα καμπαναριό ύψους 69 μέτρων σχεδιασμένο από τον Filippo Juvara το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά clocktowers της μπαρόκ περιόδου της Ιταλίας. Επίσης φιλοξενεί έργα του Jacopo Bassano, Palma il Giovane και Andrea Brustolon, του διάσημου γλύπτη και χαράκτη του Belluno. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Δολομίτες – Κονελιάνο – Τρεβίζο – Βενετία

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την Βενετία, με ενδιάμεσες στάσεις στο Κονελιάνο, στις παρυφές των Δολομιτικών Άλπεων, με το τυπικό ιστορικό του κέντρο να μας εντυπωσιάζει. Επόμενος προορισμός το Τρεβίζο, καλούμενο και «πόλη του νερού», στη συμβολή των ποταμών Botteniga και Sile. Πανέμορφα κανάλια, γραφικές πλατείες και μεσαιωνικά κτίρια συνθέτουν μια μαγική εικόνα και υπόσχονται μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Περιστοιχίζεται από βενετσιάνικά τείχη που χρονολογούνται από το 1515 ενώ η μαρμάρινη πύλη Πόρτα Σαν Τομάζο αποτελεί τη βόρεια είσοδο για την πόλη και είναι διακοσμημένη με ένα φτερωτό λιοντάρι. Στην πινακοθήκη του Τρεβίζο στο Δημοτικό μουσείο μπορεί να θαυμάσει κανείς τους πίνακες των σημαντικότερων εκπροσώπων της βενετσιάνικης ζωγραφικής, από τον Τιτσιάνο μέχρι τον Τζιοβάνι Μπελίνι.Αργά το απόγευμα άφιξηστο ξενοδοχείο μας, στο ηπειρωτικό τμήμα της Βενετίας. Τακτοποίηση, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Βενετία - Ανκόνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Απόπλους.

7η μέρα: Πάτρα – Αθήνα

Άφιξη το απόγευμα στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Early
booking

Δίκλινο

Επιβάρυνση
μονοκλίνου

Παιδί έως
06 ετών

Παιδί
06-12 ετών

22/12

499€

550€

+140€

299€

320€

02/01

525€

575€

325€

345€

Περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίου Πάτρα - Ανκόνα - Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BoiteCorteDelleDolomitiResort 4* ή παρόμοιο
  • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στην περιοχή της Βενετίας.
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (εκτός πλοίων)
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Check point Ιταλίας €20
  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Τυχόν δημοτικός φόρος πληρωτέος επί τόπου