Skip to main content

Πανόραμα Δαλματικών Ακτών 09/04, 01,29/05, 13,20,27/06 8 ημέρες απο 479,00

Πανόραμα Δαλματικών Ακτών

Κροατία - Μαυροβούνιο - Βοσνία Ερζεγοβίνη - Αλβανία - Ντουμπρόβνικ

Λίμνες Πλίτβιτσε - Κότορ - Μπούντβα - Σεράγεβο - Ζάγκρεμπ - Πόγραδετς - Τρεμπίνιε

Αναχώρηση: 09/04, 01,29/05, 13,20,27/06

1η μέρα: Αθήνα - Πόγραδετς

Πρωινή αναχώρηση για την Αλβανία μέσω Κρυσταλλοπηγής με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο Πόγραδετς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο.

2η μέρα: Τίρανα - Κότορ - Μπούντβα - Τρεμπίνιε

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα. Πανοραμική περιήγηση στην πρωτεύουσα με τα αναπαλαιωμένα κτίρια στην κεντρική πλατεία, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Προεδρικό Μέγαρο, το Εθνικό Ποδοσφαιρικό Στάδιο και το Μουσείο. Μετάβαση και σύντομη περιήγηση στο Κότορ και κατευθυνόμαστε προς την Μπούντβα. Θα θαυμάσουμε την ακρόπολή της και πολλές εκκλησίες. Το απόγευμα καταλήγουμε στο Τρεμπίνιε. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Ντουμπρόβνικ

Πρωινό και αναχωρούμε για το «Διαμάντι της Αδριατικής», το Ντουμπρόβνικ. Περιήγηση στην ιστορική πόλη: θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, το Κυβερνείο και πολλά Μεσαιωνικά κτίρια-μνημεία της UNESCO. Βόλτα στην όμορφη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Τρεμπίνιε - Μόσταρ - Σαράγεβο

Αναχωρούμε για το Μόσταρ, γνωστό ως «μαργαριτάρι της Βοσνίας». Θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη και την περίφημη παλιά γέφυρα-σήμα κατατεθέν της πόλης και προστατευόμενη από την UNESCO. Χρόνος για γεύμα. Άφιξη στην «Ιερουσαλήμ της Ευρώπης», το Σαράγεβο, και ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Βοσνίας. Θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με το Δημαρχείο-σύμβολο και το παλιό παζάρι Bas Carsija. Στο Σαράγεβο συναντά κανείς πολλά θρησκεύματα: έχει Μουσουλμάνους, Χριστιανούς και Εβραίους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

5η μέρα: Σαράγεβο - Ζάγκρεμπ

Πρωινό και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε την πανέμορφη πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ, με πολλά καλοδιατηρημένα κτίρια του 19ου αιώνα. Περίπατος στο Ζάγκρεμπ, στη Λεωφόρο Κυρίλλου και Μεθοδίου, την πλατεία του Αγίου Μάρκου, το Δημαρχείο, την άνω πόλη, τον Καθεδρικό ναό, την Αρχιεπισκοπή και άλλα αξιοθέατα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

6η μέρα: Ζάγκρεμπ - Λίμνες Πλίτβιτσε

Μέρα αφιερωμένη στις Λίμνες Πλίτβιτσε. Θαυμάζουμε ένα από τα σπάνια θαύματα της φύσης. Είναι ένα συγκρότημα από λίμνες, άλλη ψηλότερη άλλη χαμηλότερη, που τα νερά τους επικοινωνούν σε διάφορα επίπεδα μέσω καταρρακτών. Το απόγευμα επιστροφή στο Ζάγκρεμπ και χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

7η μέρα: Ζάγκρεμπ - Νις

Αφήνουμε την Κροατία και κατευθυνόμαστε προς τη Σερβία και την Νις. Σύντομη περιήγηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

8η μέρα: Νις - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση για την Ελλάδα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη αργά το βράδυ στην Αθήνα.

Κόστος κατ’ άτομο

Early Booking

2κλινο

1κλινο

Παιδί*

8 ημέρες

479€

499€

+125€

459€

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές/περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν

7 διανυκτερεύσεις (1 νύχτα στην Νις, 1 στο Σαράγεβο, 2 νύχτες στο Τρεμπίνιε, 2 νύχτες στο Ζάγκρεμπ σε ξενοδοχεία 4* & μια νύχτα στο Πόγραδετς σε ξενοδοχεία 3* Sup)

Πρωινός μπουφές καθημερινά

Ημιδιατροφή, ήτοι 7 δείπνα

Αρχηγός/συνοδός

Τοπικοί ξεναγοί όπου αναφέρονται

Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι σε αξιοθέατα, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Ποτά κατά τη διάρκεια των δείπνων

Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Check Point € 20