Skip to main content

Μπόροβετς 4 & 5 μέρες ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ απο 175€

4 & 5 μέρες

Μοναδική ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το βραβευμένο για το 2014 Borovets Euphoria Club Hotel & Spa 4* Sup

(www.borovetseuphoria.com) ένα πολυτελές, νεόκτιστο Ελληνικό ξενοδοχείο, «χάνεται» μέσα σε δάσος από πανύψηλα δέντρα. Διαθέτει πολυτελές εστιατόριο-μπαρ παιδότοπο & Spa. Το υπερσύγχρονο Spa, εξοπλισμένο με Jacuzzi, σάουνα, μασάζ, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, υπόσχεται να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της απόλυτης χαλάρωσης & ηρεμίας!

Αναχωρήσεις : 25/10 7, 21/11, 5 & 19/12

1η μέρα: Αθήνα-Μπόροβετς

Αναχώρηση το πρωί για το Mπόροβετς με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας Borovets Euphoria 4* Sup, μέσα σε καταπληκτικό ελατοδάσος. Δείπνο.

2η μέρα: Φιλιππούπολη

Πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη. Περιήγηση πεζή στην παλαιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, το Ρωμαϊκό θέατρο. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στο Μπόροβετς, δείπνο.

3η μέρα: Σόφια (ξενάγηση)

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρω-τεύουσα. Άφιξη στη Σόφια & άμεση ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το ναό του Αγίου Νικολάου,το Κοινοβούλιο, την Όπερα κ.ά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στο Μπόροβετς. Δείπνο.

4η μέρα: Μπόροβετς-Ρίλα-Αθήνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για σύντομη επίσκεψη στη Ρίλα και στη συνέχεια πορεία για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

Τιμή κατ’ άτομο

2κλινο

1κλινο

Παιδί

4 μέρες με ημιδιατροφή ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25/10

175€

+100€

99€

 Περιλαμβανονται:

  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν όπως στο πρόγραμμα

  3 νύχτες διαμονή στο Euphoria 4* Sup (νεόκτιστο πολυτελές)

  Πρόγευμα καθημερινά & δείπνο (ημιδιατροφή)

  Τοπικός ξεναγός στη Σόφια

  Αρχηγός/συνοδός

  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική μέχρι 75 ετών

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.

2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες

3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 11,99) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες , σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων

4. Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν

μόνο με διαβατήριο.

5. Επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) ΑΒ2 +70€, Α2 +80€, Α4 +25€ ΑΒ3 +30€ Α3 +35€

6. Early Booking σε οδικές & αεροπορικές εκδρομές ισχύει για κρατήσεις 21 ημέρες πριν την αναχώρηση και πληρωμή μετρητοίς (εκτός αυτών που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή)

7. Στα ξενοδοχεία 5* ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.