Skip to main content

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Καλοκαίρι 2016 από 285,00

7ημέρες
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ! VALUE FOR MONEY!

● 25/06 ● 02/07● 09/07 ● 16/07 ● 23/07 ● 30/07 ● 06/08 ● 13/08 ● 20/08 ● 27/08 ● 03/09 ● 10/09 ● 17/09

 

1Η ΗΜΕΡΑ > ΑΘΗΝΑ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συγκέντρωση στα γραφεία μας το πρωί και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Θεσσαλονίκη . Άφιξη νωρίς το απόγευμα ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη Νύφη του Θερμαϊκού. Διανυκτέρευση .

2Η ΜΕΡΑ> ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ > ΚΑΒΑΛΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ > ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ > ΟΡΜΕΝΙΟ > ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

Πρωινό σε πακέτο και αναχώρηση νωρίς το πρωί . Θα διασχίσουμε μια όμορφη διαδρομή και μετά τις απαραίτητες στάσεις για σύνορα και ξεκούραση θα φτάσουμε στο Νεσέμπαρ (Αρχαία Μεσημβρία) . Βρίσκετε στις Ακτές της Μαύρης Θάλασσας και αναφέρεται ως το μαργαριτάρι της Μαύρης θάλασσας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3Η ΜΕΡΑ > ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ > ΑΓΧΙΑΛΟΣ > ΣΩΖΟΠΟΛΗ (προαιρετική)

Πρωινό. Η πόλη είναι προστατευόμενη από την Unesco. Το κέντρο της πόλης διατηρεί το Βυζαντινό χρώμα της με τις πάμπολλες εκκλησίες περασμένων αιώνων. Εκεί θα δούμε τις βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Σοφίας και του Αγίου Ιωάννη του Παντοκράτορα, τα μεσαιωνικά τείχη, το αρχαιολογικό μουσείο και θα κάνουμε περιπάτους στα όμορφα στενά με τα παραδοσιακά σπίτια με τις ψηλές εξώπορτες και τις πάμπολλες Βυζαντινές ορθόδοξες εκκλησιές. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την Αγχίαλο (Πομόριε σήμερα), όπου θα επισκεφτούμε το κάποτε Ελληνικό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου, θα μάθουμε την ιστορία του, θα προσκυνήσουμε και μετά μπορούμε να κατε- βούμε μέχρι την παραλία της Αγχιάλου να γνωρίσουμε την πόλη. Χρόνος ελέυθερος. Συνεχίζοντας στις πόλεις της Μαύρης Θάλασσας φθάνουμε στην πιο παλιά αποικία των Ελλήνων στη Μαύρη Θάλασσα την Σωζό- πολη (Αρχαία Απολλωνία). Εδώ θα δούμε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή που βρέθηκαν πρόσφατα και φυλάσσονται στην αναστηλωμένη εκκλησία των αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4Η ΜΕΡΑ > ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ > ΒΑΡΝΑ > ΑΛΑΤΖΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την εκδρομή στην όμορφη πόλη της Βάρνας, την μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας. Θα διασχίσουμε τη Βάρνα μέσα από το κέντρο της και θα συνεχίσου- με το δρόμο μας για 15 χιλιόμετρα, θαυμάζοντας τις χρυσές ακτές-όπως λέγονται - μέχρι να φτάσουμε στο μοναστήρι ΑΛΑΤΖΑ.' Ενα μοναστήρι του 5ου αιώνα λα- ξευμένο όλο, ακόμα και τα κελιά του μέσα στον βράχο. Μετά την επίσκεψη και το προσκύνημα θα επιστρέψουμε στη Βάρνα, θα δούμε τη Μητρόπολη-Κοίμηση Της Θεοτόκου-μια σημαντική εκκλησία του 1866 και μετά θα έχουμε χρόνο στον πανέμορφο πεζόδρομό της με την όπερα και τα πάρα πολλά μαγαζιά, για ψώνια και φαγητό. Αργότερα θα επισκεφθούμε το 2ο μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης 400 στρεμμάτων. Μέσα εκεί υπάρχουν μουσεία, όπως το Ναυτικό με ένα ολόκληρο πολεμικό πλοίο στο πλάι του, θέατρα καφετερίες, ενυδρείο και το μοναδικό στα Βαλκάνια "ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ”, όπου με ένα εισιτήριο μπορούμε να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα με επιδείξεις Δελφινιών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5Η ΜΕΡΑ > ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ > ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μαύρης Θάλασσας και Πατρίδα του μεγάλου μας ποιητή Κώστα Βάρναλη , το Μπουργκάς (Πύργος). Θα έχουμε χρόνο για βόλτα στο μεγάλο παραθαλάσσιο πάρκο, βόλτα στον εμπορικό πεζόδρο- μο όπου είναι και το κέντρο της πόλης. Όσοι έχουν τη διάθεση να περπατήσουν λίγο περισσότερο μπορούν να δουν και την εκκλησία των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, η οποία είναι Μητρόπολη του Μπουργκάς . Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6Η ΜΕΡΑ > ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση και αναχώρηση για την Ελλάδα . Μετά από τις απαραίτητες στάσεις άφιξη στην Θεσσαλονίκη.

7Η ΗΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΑΘΗΝΑ

Πρωινό κι αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις . Καταλήγουμε στην Αθήνα το απόγευμα γοητευμένοι από τις εικόνες της εκδρομής μας .

Περιλαμβάνονται:

  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο
  • ημιδιατροφή(εκτός Θεσσαλονίκης) καθημερινά
  •  Εκδρομές, περιηγήσεις-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελές λεωφορείο
  • Αρχηγός - Συνοδός του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη. 

ΔΕΝ Περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, δημοτικοί φόροι, αρχαιολογικούς χώρους
  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

*Η πρώτη και η τελευταία ημέρα (διανυκτερεύσεις στη Θεσσαλονίκη ) αποτελούν μεταφορά και η διαμονή στα ξενοδοχεία 3*/4* είναι με πρωινό ,ανεξάρτητα από το κυρίως εκδρομικό πρόγραμμα και την διατροφή του .

Μαργαριτάρια της Μαύρης Θάλασσας 7ημ *

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Early Booking

Κανονική Τιμή

Παιδί 2-12

Επιβ. Μονόκ.

 

Κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ*

Tia Maria 3*

ημιδιατροφή

-

285 €

110 €

105 €

 

Tia Maria Superior Room 3*

ημιδιατροφή

-

299 €

110 €

110 €

Ivana Palace / Flamingo 4*

ημιδιατροφή

-

345 €

125 €

135 €

*● 25/06 ● 02/07● 09/07 ● 16/07 ● 23/07 ● 30/07 ● 06/08 ● 13/08 ● 20/08 ● 27/08 ● 03/09 ● 10/09 ● 17/09