Skip to main content

4 ήμερη Εκδρομή στην Μάλτα 20/2 απο 249,00

Τετραήμερη Εκδρομή στην Μάλτα

Καθαρή Δευτέρα 20-23/02/15

1 Ημέρα

Πρωινή αναχώρηση για το Νησί των Ιπποτών με απ’ ευθείας πτήση της AirMalta. Άφιξη μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου. Υποδοχή από την τοπική μας αντιπρόσωπο η οποία θα κρατάει ταμπέλα «MaltaExperts». Αμέσως μετά ξεκινάμε την ξενάγηση στην Πρωτεύουσα Βαλέτα η οποία χτίστηκε μετά την μεγάλη πολιορκία του 1565. Η περιήγηση αρχίζει από τους Κήπους της Μπαράκα, συνεχίζεται με την επίσκεψη στον Καθεδρικό Ναό του St. John και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου (εσωτερική επίσκεψη εφ’ όσον είναι ανοικτό για το κοινό). Μεταφορά στο ξενοδοχείο, απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα

Μετά το πρωινό,προαιρετικά μπορείτε να περιηγηθείτε στη Μόστα και Μεντίνα. Η ξενάγηση ξεκινάει με την Εκκλησία τις Παναγίας στη Μόστα και κατόπιν στην «Σιωπηλή Πόλη», τη Μεντίνα, με τα αμυντικά οχυρά της που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα. Διασχίζουμε την πόλη, για να επισκεφτούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Παύλου και τα οχυρά με την πανοραμική θέα του νησιού. Συνεχίζουμε για το Rabat και θα ολοκληρώσουμε με μια σύντομη στάση στο τοπικό εργοστάσιο φυσητού γυαλιού MdinaGlass. Επιστροφή και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 3 Ημέρα

Σήμερα μετά το πρωινό, προαιρετικά θα κάνουμε μια ολοήμερη επίσκεψη στο Γκόζο. Ο γύρος του γειτονικού νησιού της Μάλτας αρχίζει μετά από μια εικοσάλεπτη διαδρομή με το ferry. Μόλις φτάσετε στο Γκόζο θα διαπιστώσετε ότι το νησί με τους τρεις λόφους του έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και είναι πιο γραφικό και πιο πράσινο. Θα επισκεφθούμε το Μπλε Παράθυρο στη Dwejra, τη «Cittadella» στη Βικτόρια, τον κόλπο του Xlendi, τους προϊστορικούς Ναούς Τζιγκαντίγια και τη Σπηλιά της Καλυψούς. Θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για ψώνια στο τοπική αγορά που είναι διάσημη για τα μάλλινα είδη και τις χειροποίητες δαντέλες. Επιστροφή το απόγευμα, διανυκτέρευση.

4 Ημέρα

Μετά το πρωινό, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για μια τελευταία βόλτα στην περιοχή St. Julian’s. Αναχώρηση από τα δωμάτια πριν τις 12:00. Κατόπιν, συνεχίζουμε με την επίσκεψη στις Τρεις Πόλεις με τα επιβλητικά οχυρά πού ήταν τα παρατηρητήρια της Senglea. Προχωράμε προς τη Βιττοριόζα, που ονομάστηκε έτσι μετά τη νίκη των Μαλτέζων ενάντια στους Τούρκους το 1565. Η εκκλησία του Αγ. Λαυρεντίου με το παρεκκλήσι του Αγ. Ιωσήφ είναι μια από τις Μεσαιωνικές Εκκλησίες από τις οποίες θα περάσουμε. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

http://stjuliansbayhotelmalta.com www.goldentulipvivaldi.com http://stjulians.lemeridien.com/
3* 4* 5* Lux
€ 249 € 285 € 319
Επιβ. Μονόκλινο: € 50 Επιβ. Μονόκλινο: € 80 Επιβ. Μονόκλινο: € 170
Παιδική Έκπτωση: € 20 Παιδική Έκπτωση: € 40 Παιδική Έκπτωση: € 60

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:    
• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, με απ’ ευθείας πτήσεις της Air Malta από Αθήνα.
• 3 Διανυχτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο.
• Πρωινό μπουφέ καθημερινά.  
• Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας.  
• Ξενάγηση στη Πρωτεύουσα Βαλέτα - μισής ημέρας.  
• Ξενάγηση στις "Τρεις Πόλεις" - μισής ημέρας.  
• Έμπειρος Ελληνόφωνας ξεναγός.  
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
    • Φόροι αεροδρομίων 105 €.
Πτήσεις 20-23/02/2015   • 'Αλλες προαιρετικές εκδρομές.
ATH - MLA ΚΜ 781 Παρασκευή 12.30 - 13.05 • Ποτά και αχθοφοροκά.
MLA - ATH ΚΜ 782 Δευτέρα     17.00 - 19.35 • Είσοδοι στα αξιοθέατα.