Skip to main content

ΜΑΛΤΑ 4 ημερες 26/12 απο 345,00

ΜΑΛΤΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ 26/12/14 

Πρόγραμμα

1ηΗΜΕΡΑ Αθήνα - Μάλτα - Βαλέτα (ξενάγηση)
 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το «νησί των Ιπποτών». Άφιξη και ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Μάλτας, Βαλέτα, όπου πήρε το όνομά της από τον Γάλλο Jean Parisot de La Valette που έθεσε το θεμέλιο λίθο αυτής της πόλης το 1566 .Πόλη επιβλητική, πραγματικό οχυρό, υπό την αιγίδα της UNESCO, χτισμένη από τους Ιωαννίτες Ιππότες. Θα δούμε τους κήπους Μπαράκα και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Μεγάλου Λιμανιού, τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και απόγευμα ελεύθερο.
 
2ηΗΜΕΡΑ Μάλτα – Ελεύθερη ημέρα ή προαιρετική εκδρομή Μόστα Μεντίνα – Ραμπάτ – εργοστάσιο φυσητού γυαλιού 
 
Μετά το πρωινό. Ημέρα ελεύθερη για αγορές και βόλτα ή αναχώρηση για την προαιρετική μας εκδρομή, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Μόστα, με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη χωρίς στηρίγματα. Μπορεί να φιλοξενήσει 12.000 πιστούς όρθιους και 3.000 καθιστούς. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη πρώτη πρωτεύουσα Μdina γνωστή ως σιωπηλή πόλη με το καθεδρικό ναό του St.Paul’s,μουσεία, μαγαζιά με φυσητά γυαλιά και τη παλιά πόλη Rabat γνωστή για τις κατακόμβες και τη Roman Villa. Tέλος θα επισκεφτούμε το εργοστάσιο φυσητού γιαλιού (τύπου Murano) παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων όπου μπορούν οι πελάτες να δουν ζωντανά πως από τη φωτιά φτιάχνονται πχ τα πιάτα, ποτήρια, βάζα, τασάκια και να κάνουν τις αγορές τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, απόγευμα ελεύθερο.
 
3ηΗΜΕΡΑ Μάλτα - (προαιρετικά Γκόζο)
 
Μεταφορά στο βόρειο τμήμα του νησιού,στο λιμάνι Τσιρκέουα όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρυ για να περάσουμε απέναντι από τη Μάλτα στο Γκόζο(περίπου 25 λεπτά απόσταση) στο λιμάνι Μτζάρ. Στο Γκόζο θα επισκεφτούμε τη πρωτεύουσα Βικτώρια,τη Τσιταντέλα στη κορυφή της πλαγιάς της Βικτώρια(οχυρό της εποχής),τη Ντουέιρα ή αλλιώς Μπλέ Παράθυρο,τη σπηλιά της Καλυψούς και το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο στη Μάλτα.
 
4ηΗΜΕΡΑ Μάλτα - Κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι - Αθήνα
 
Πρόγευμα και check out. Σήμερα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα εισιτήρια μας για μια μινι κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.
 

Κόστος κατ’ άτομο

2κλινο

Alexandra 3*

345€

Golden Tulip 4*

395€

Corinthia St. George

445€

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, με απευθείας πτήσεις της Air Malta
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινός μπουφές καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
  • Ξενάγηση στην πρωτεύουσα Βαλέτα - μισής ημέρας
  • Εισιτήρια για την κρουαζιέρα στο Μεγάλο λιμάνι( χωρίς μεταφορές)
  •  Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων 105€
  • Άλλες προαιρετικές εκδρομές
  • Ποτά και αχθοφορικά
  • Είσοδοι στα αξιοθέατα