Skip to main content

ΜΑΛΤΑ Πάσχα 2018 από 399,00

4 μέρες
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


1η μέρα: Αθήνα - Μάλτα:
Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο και πτήση στη ΜΑΛΤΑ. Άφιξη και ξενάγηση στην πρωτεύουσα του νησιού Βαλέττα. Πόλη επιβλητική, χτισμένη από τους κορυφαίους μηχανικούς της εποχής για τους Ιωαννίτες Ιππότες το 1566, υπό την αιγίδα της Unesco από το 1980. θα δούμε τους κήπους Μπαράκκα, θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Grand harbour (από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του κόσμου), τους ξενώνες των οκτώ εθνοτήτων που αποτελούσαν το τάγμα των Ιπποτών, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι των Μεγάλων Μαγίστρων. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η μέρα: Μάλτα Μόστα - Μεδίνα -Ραμπάτ- Τα - Άλι:
Πρωινό και ξενάγηση στο  κέντρο της Μάλτας. Θα επισκεφτούμε τον εντυπωσιακό καθεδρικό ναό της Μοστα με τον μεγαλύτερο τρούλο στο νησί και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Εθνικό Πάρκο Τα Αλί, όπου θα επισκεφθούμε το φημισμένο εργοστάσιο παραγωγής φυσητού γυαλιού καθώς και το εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο λόφο του Ραμπάτ για την επίσκεψη στη σιωπηλή πολιτεία Mdina, που είναι οχυρωμένη σε απόρθητο κάστρο και είχε διατελέσει στο Μεσαίωνα πρωτεύουσα του νησιού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια για να δούμε τα κυριότερα σημεία της πόλης. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο .Το βράδυ προαιρετικά μπορούμε να παρακολουθήσουμε την λειτουργία  της Ανάστασης στη Βαλέτα. Διανυκτέρευση.
3η μέρα: Μάλτα - (Γκόζο)
Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στο δεύτερο σε έκταση νησί της Μάλτας, Γκόζο. Μεταφορά στο βορειότερο λιμάνι του νησιού και επιβίβαση στο Ferry boat για το λιμάνι Mgarr. Θα επισκεφτούμε Ggantija , με τα μοναδικά ευρήματα από την Νεολιθική εποχή ,  την πρωτεύουσά του Γκόζο Βικτώρια, με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη, στη συνέχεια το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, όπου μπορείτε να αγοράσετε παραδοσιακά προϊόντα και τέλος το γραφικό ψαροχώρι Xlendi , όπου μπορείτε προαιρετικά να γευματίσετε . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η μέρα: Μάλτα - Τρείς Πόλεις:
Πρωινό ελεύθερο για ψώνια και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια τους, χτισμένα από πορόλιθο. Αναχώρηση για τις «τρεις Πόλεις», την Κοσπίκουα, την Βιτοριόζα και την Σέγκλια, έδρα των Ιωαννιτών Ιπποτών κατά την μεγάλη πολιορκία του 1565. Από τις επάλξεις τους θα απολαύσουμε την μαγική θέα της Βαλέττας και θα περιπλανηθούμε στα Μεσαιωνικά στενά, με τα κτήρια της Ιερής εξέτασης, των Μοναστηριών, την πλατεία των εκτελέσεων, το σπίτι του δήμιου. Στη συνέχεια θα δούμε το παραθαλάσσιο στολίδι της Μάλτας με τις πολύχρωμες βάρκες,το Μάρσασλοκ. Ελεύθερος χρόνος και  μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής

Η σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ALEXANDRA 3*

€399
Μον. + 80
παιδ. 329

BE 4*

€469
Μον. + 90
παιδ. 399

HUGO’S BUTIQUE 4*

€539
Μον. + 180
παιδ. -

RADISSON BLU RESORT 5*

€599
Μον. + 200
παιδ. 539

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Αεροπορικά ΑΘΗΝΑ - ΜΑΛΤΑ - ΑΘΗΝΑ.
  •  3 διανυκτερεύσεις με buffet πρωινό.
  •  Ξενάγηση στη ΒΑΛΕΤΑ.
  •  Ξενάγηση στη Μόστα Μεδίνα Ραμπάτ Τα’ Άλι.
  •  Ξενάγηση στις Τρείς Πόλεις.
  •  Ταξιδιωτική ασφάλιση Αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  •  Έμπειρος Ελληνόφωνος ξεναγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  •  Φόροι € 150 , Είσοδοι, Προαιρετικές, ποτά, αχθοφορικά κλπ, δημοτικός φόρος ξενοδοχείου 1,50 €.