Skip to main content

ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Καλοκαίρι 2015 από 825,00

ΚΟΜΟ – ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ - ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ- ΡΑΠΑΛΛΟ
ΒΕΝΕΤΙΑ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ & SHOPPING ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

 

1η μέρα: Αθήνα – Βενετία – Λίμνη Ματζόρε (Στρέζα)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Βενετία με την AEGEANAIRLINES . Άφιξη και αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Στρέζα στις όχθες της λίμνης Ματζόρε όπου η διαδρομή γύρω από τη δυτική όχθη της λίμνης θα μας αποκαλύψει τις ομορφιές μιας από τις γνωστότερες ιταλικές λίμνες. Άφιξη και τακτοποίηση στα πανέμορφα ZACCHERA HOTELS (www.zacherahotels.com ). Δείπνο.

2η μέρα: Λίμνες Κόμο & Λουγκάνο (Ελβετία)

Πρωινό μπουφέ και γνωριμία με τη πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, ο Καθεδρικός Ναός γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι σημαντικά αξιοθέατα κατά την περιήγηση μας. Πριν το μεσημέρι συνεχίζουμε για τα ελβετικά σύνορα για να καταλήξουμε στο κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη και τη πόλη που χτυπά με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Αν αγαπάτε τους ρομαντικούς περιπάτους με τα πόδια ή με βάρκα κωπηλασίας δοκιμάστε - θα είναι μία υπέροχη εμπειρία. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.

3η μέρα: Εκδρομή στα μαγευτικά Πορτοφίνο – Σάντα Μαργαρίτα & Ραπάλλο (Ιταλική Ριβιέρα)

Πρωινό και αναχώρηση για ένα από τα πανέμορφα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής, το παγκόσμια γνωστό Πόρτο Φίνο που συγκεντρώνει τους VIP's και στο μικρό λιμανάκι του βρίσκονται θαλαμηγοί προσωπικοτήτων του πλούτου και των καλλιτεχνών. Συνεχίζουμε ανατολικά του Πόρτοφίνο με το ≪μαργαριτάρι της Λιγουρίας≫, τη Σάντα Μαργαρίτα, ένα εξίσου περίφημο & σημαντικό παραθαλάσσιο θέρετρο της ιταλικής Ριβιέρας, βυθισμένο σε πλούσια βλάστηση, με κήπους, παρτέρια ,φοίνικες & πεύκα πάνω στη θάλασσα. Μη διστάσετε να απολαύσετε την υπέροχη θέα της αψίδας του κόλπου, τα παραδοσιακά σπίτια πάνω στη θάλασσα και όλο το παραθαλάσσιο δρόμο που προσφέρει έναν αξέχαστο περίπατο. Τέλος, ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη στο γραφικό Ραπάλλο με σύμβολο του το μικρό κάστρο όπου συνδέεται με την ακτή με μια στενή λωρίδα άμμου. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο & δείπνο.

4η μέρα: Κρουαζιέρα στα Νησιά Μπορομεέ

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα μας δίνεται η δυνατότητα (έξοδα ατομικά) μιας μίνι κρουαζιέρας με το πλοιάριο στα κοντινά νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι (των Ψαράδων). Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιωνα με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο.

5η μέρα: Λίμνη Ματζόρε – (Ζέρματτ)

Πρωινό μπουφέ και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Προτείνουμε εκδρομή στις Ελβετικές Άλπεις, το Ζέρματτ (έξοδα ατομικά). Ακολουθώντας μια πανέμορφη και ειδυλλιακή καταπράσινη διαδρομή στους ορεινούς όγκους των Άλπεων, ανεβαίνουμε μέχρι την διάβαση Σεμπλόν που μας οδηγεί στην κοιλάδα του Ροδανού ποταμού μέχρι το σημείο που θα επιβιβαστούμε (έξοδα ατομικά) στον οδοντωτό στο Ζέρματτ ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού. Περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους με τα ξύλινα chalet σπίτια και την καθάρια ατμόσφαιρα και ψωνίστε μικρά Ελβετικά σουβενίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις από την κουραστική αλλά όμορφη εκδρομή μας. Δείπνο.

6η μέρα: Λίμνη Ματζόρε – Μιλάνο shopping therapy – Βενετία

Μπουφέ πρόγευμα, παράδοση των δωματίων & μεταφορά στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και γνωστό σαν Παγκόσμιο Κέντρο Μόδας Μιλάνο. Θα ξεκινήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τον μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της Ιταλίας το Καθεδρικό Ναό Ντουόμο, την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε του Β’, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Το Μιλάνο φέτος υποδέχεται το 2015 την Παγκόσμια Έκθεση EXPO , την οποία θα φιλοξενήσει από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των έξι μηνών, το Μιλάνο θα γίνει μια παγκόσμια βιτρίνα όπου πάνω από 140 συμμετέχουσες χώρες θα δείξουν ότι καλύτερο διαθέτουν στον τομέα της τεχνολογίας , προσφέροντας απάντηση σε μια ζωτική ανάγκη : να είναι σε θέση να εγγυηθούν υγιή, ασφαλή και επαρκή τρόφιμα για όλους, με σεβασμό στον πλανήτη και την ισορροπία του. Εκτός από τα κράτη εκθέτες, η Expo περιλαμβάνει επίσης τους διεθνείς οργανισμούς, και αναμένει να υποδεχτεί πάνω από 20 εκατομμύρια επισκέπτες σε 1.100.000 τετραγωνικά μέτρα του εκθεσιακού χώρου. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Βενετία και τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.

7η μέρα: Βενετία …η πόλη των Δόγηδων

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη περιήγηση της πόλης . Το καθετί σ’ αυτή την υπέροχη πόλη «κολυμπά» κυριολεκτικά στην Αδριατική. Αυτή η ιδιομορφία σε συνδυασμό με την αγέρωχη ιστορία, την περίλαμπρη αρχιτεκτονική και την απουσία τροχοφόρων, δίνει στην πόλη μια μοναδικότητα. Η σημερινή ημέρα ξεκινά περπατώντας στα ακανόνιστα δρομάκια, τις ήσυχες πλατείες, τα σιωπηλά αρχοντικά, τις γέφυρες και αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες σε αξιοθέατα συνώνυμα του Θρύλου. Θα επισκεφθούμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου για να δούμε την ομώνυμη εκκλησία, το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο των καμπάνων και του ωρολογίου και τη γέφυρα των στεναγμών.

8η μέρα: Βενετία – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση για Αθήνα .

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ. : 26 Ιουλίου , 2,9,16,23,30 Αυγούστου 8 μέρες             

                                                                       

                                                SMARTPRICE                                                  

Τιμή Κατά άτομο                    

                          

Δίκλινο                                        825                895            

3ο άτ έως 12 ετών                       675                745

Μονόκλινο                                  1075             1135

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 €
Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 70 & € 140 από άλλες πόλεις ( αναλόγως με την διαθεσιμότητα )

 

SMARTPRICE : Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES

• Πέντε διανυκτερεύσεις, στα ξενοδοχεία ZACCHERA HOTELS

• Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Βενετία με πρωινό

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά & πέντε δείπνα συνολικά

• Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως πρόγραμμα

• Συνοδός- Αρχηγός του γραφείου μας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης &ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εισιτήρια τρένων και οδοντωτού και πλοίων στην Λίμνη, κόστος λεωφορείου στο Πορτοφίνο , Βαπορέτο Βενετίας , αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται σα προαιρετικό.