Skip to main content

Κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή - Μιλάνο Καλοκαίρι 2018 από 665,00

EARLY BOOKING!
Νίκαια, Κάννες, Μονακό, Μουσείο Αρωμάτων Φραγκονάρ
Σαν Πωλ ντε Βανς, Σαν Τροπέ, Πορτ Γκριμώ (Αιξ-Αν-Προβάνς, Μασσαλία)
ΑΝΑΧ.: 11,17 Αυγούστου. 6, 7 μέρες

Μέρα 0: Αθήνα - Μιλάνο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο στις 21.45 και πτήση στις 23.45 με AEGEAN για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην γύρω περιοχή. Διανυκτέρευση.
Σημείωση: Η μέρα αυτή δεν προσμετράται στη διάρκεια του προγράμματος - το οποίο είναι 6ήμερο - και γι΄ αυτό αναγράφεται ως "Μέρα 0"

1η μέρα: Μιλάνο - Νίκαια – Κάννες (Προαιρετική επίσκεψη στο Μόντε Κάρλο)
Πρωινή αναχώρηση για τη Νίκαια, την πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής. Φθάνοντας, θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από την παλαιά πόλη, όπου φιλοξενείται η αγορά των λουλουδιών με τα παζάρια της, ο Καθεδρικός ναός, το μέγαρο της Δικαιοσύνης και η Όπερα. Συνεχίζουμε με την διάσημη πλατεία Μασενά και την εμπορική οδό Ζαν Μεντεσάν, όπου βρίσκεται η Νοτρ Νταμ, ναός-μικρογραφία της Παναγίας των Παρισίων. Τέλος αναχώρηση για τις Κάννες και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο COLETTE 4* ( www.hotelcolette.com ) . Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε (προαιρετικά) το Μόντε Κάρλο, το πιο διάσημο Καζίνο του κόσμου. Επιστροφή στη Νίκαια μετά τα μεσάνυχτα.

2η μέρα: Κάννες - Σαν Πωλ ντε Βανς - Κάννες  
Πρωινή αναχώρηση για το αριστοκρατικό Σαν Πωλ ντε Βανς. Περιπλανηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια με τα άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίσματα, πιείτε το ρόφημά σας στο ιστορικό καφέ Le Tilleul και επισκεφθείτε την εκκλησία του 12ου αιώνα (Collégiale de la Conversion-de-Saint-Paul), με τον πίνακα του Τιντορέτο, "η Αγία Αικατερίνη της Αλεξάνδρειας". Επιστροφή στις Κάννες . Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στη λεωφόρο Κρουαζέτ, να θαυμάσουμε τα πανάκριβα ξενοδοχεία και τα εντυπωσιακά "πλωτά παλάτια" στο λιμάνι των Καννών, αλλά και να φωτογραφηθούμε με φόντο το περίφημο κόκκινο χαλί που βρίσκεται στο "παλάτι", που φιλοξενεί το διασημότερο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου. Επιστροφή στη Νίκαια.

3η μέρα: Κάννες, Ελεύθερη μέρα (Προαιρετική εκδρομή: Αιξ-Αν-Προβάνς - Μασσαλία)
Ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης. Επίσης, μπορείτε να ακολουθήστε την προαιρετική εκδρομή μας σε Αιξ-αν-Προβάνς και Μασσαλία.

4η μέρα: Κάννες - Σαν Τροπέ - Πορτ Γκριμώ – Κάννες
Πρωινή αναχώρηση για τα μαργαριτάρια της Κυανής Ακτής. Αρχικά θα πάρουμε μια γεύση του ρυθμού της ζωής του jet set στο Σαν Τροπέ, καταφύγιο του Φρεντερίκο Μιστράλ, της Μπριζίτ Μπαρντώ και του Λουί Ντε Φινές. Κινηθείτε στα πολύβουα σοκάκια της πόλης με τα αριστοκρατικά καφέ και τις πανάκριβες μπουτίκ και βγάλτε φωτογραφίες στον παλιό πύργο του λιμανιού. Επόμενος σταθμός μας το Πορτ Γκριμώ, που θεωρείται, όχι άδικα, η "μικρή Βενετία" της Κυανής Ακτής. Ένας οικισμός με 2.500 κτίσματα πάνω στα κανάλια, περιμένει να σας δείξει τις ομορφιές του. Βαρκάδες, βόλτες και beach bars μας περιμένουν για τον ελεύθερό μας χρόνο. Επιστροφή στη Νίκαια.

5η μέρα: Κάννες - Μουσείο αρωμάτων Φραγκονάρ - Μονακό - Μιλάνο
Αναχώρηση για το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε την όσφρησή σας για τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για το δεύτερο μικρότερο κρατίδιο του πλανήτη, το πριγκιπάτο του Μονακό. Θα ανέβουμε στον βράχο, όπου δεσπόζει το ωκεανογραφικό μουσείο που εμπλουτίστηκε από τη συλλογή του εξερευνητή των θαλασσών Ζακ Ιβ Κουστό, τα διαμερίσματα των Πριγκιπισσών και τους εξωτικούς τους κήπους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου με τους τάφους της μακροβιότερης μοναρχικής δυναστείας όλων των εποχών, της οικογένειας Γκριμάλντι. Η βόλτα μας θα ολοκληρωθεί στο παλάτι - μείγμα διαφόρων ρυθμών αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το Μιλάνο. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο 4*.

6η μέρα: Μιλάνο, Ξενάγηση πόλης - Αθήνα
Πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της Ιταλίας, τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές. Κατευθυνθείτε στο εμπορικό κέντρο της πόλης, την Galleria Vittorio Emanuele II με τη γυάλινη οροφή και στη συνέχεια κινηθείτε βορειοανατολικά, προς τη Via Montenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί όπου βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • Στην αναχώρηση 11/8 η πρώτη διανυκτέρευση δεν προσμετράται στη διάρκεια του προγράμματος - το οποίο είναι 6ήμερο - και γι΄ αυτό αναγράφεται ως "Μέρα 0", παρά το γεγονός ότι παρέχουμε ξενοδοχείο (δηλαδή αν και το πρόγραμμα είναι 6ήμερο, οι διανυκτερεύσεις μας είναι 6 και όχι 5)   
  • Το 7ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία επιπλέον ελεύθερη μέρα στις Κάννες .
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧ.: 11,17 Αυγούστου        6,7 μέρες

                                         11-17 Αυγ.            17 - 23 Αυγ.
                                        6 (+1) μέρες               7 μέρες
                                    SMART PRICE            SMART PRICE                
Τιμή Κατά άτομο           
Δίκλινο                                 665                              715                       665              715
3ο άτομο έως 12 ετών        515                              565                       515             565
Μονόκλινο                            915                             965                       995             1045

  • Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων: 185 € περίπου
  • SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 45 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων  

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN AIRLINES ή ΑΘΗΝΑ-ΓΕΝΟΒΑ με την VOLOTEA & ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN AIRLINES  
•Τέσσερις ή πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στις Κάννες
• Μία διανυκτέρευση σε 4* ξενοδοχείο στο Μιλάνο
• Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4* στην περιοχή του Μιλάνου με πρωινό για την αναχώρηση 11/8
Σημείωση: Η μέρα αυτή δεν προσμετράται στη διάρκεια του προγράμματος - το οποίο είναι 6ήμερο - και γι΄ αυτό αναγράφεται ως "Μέρα 0", παρά το γεγονός ότι παρέχουμε ξενοδοχείο (δηλαδή αν και το πρόγραμμα είναι 6ήμερο, οι διανυκτερεύσεις μας είναι 6 και όχι 5)   
• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
• Σύγχρονο πούλμαν για τις μεταφορές, μετακινήσεις, επισκέψεις βάση προγράμματος
• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
• Μία χειραποσκευή και μία αποσκευή 15 κιλών για το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ-ΓΕΝΟΒΑ
• Μία χειραποσκευή και μία αποσκευή 23 κιλών για το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ   
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων, φόροι πόλεων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα και ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα

ΠΤΗΣΕΙΣ:

11/8

ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ

 23.45 - 01.15   ναυλωμένη πτήση

17/8

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

 17.10 - 20.35

17/8

AΘΗΝΑ - ΓΕΝΟΒΑ

 13.45 - 15.15

23/8 προς 24/8

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

02.05 - 05.35  ναυλωμένη πτήση