Skip to main content

Πρωτομαγιά στη Ρώμη!!Από 460€

 4 ημέρες αεροπορικώς με την AEGEAN

01-04/05/2015

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, επιβίβαση και πτήση για την αιώνια πόλη. Με την άφιξη στη Ρώμη, αναχωρούμε για την ξενάγηση μας.  Θα δούμε μεταξύ άλλων, την πλατεία της Βενετίας με το μνημείο του Βιττόριο Εμμανουέλε και το Παλάτσο Βενέτσια, το Καπιτώλιο, τις Ρωμαϊκές αγορές και τον Παλατίνο λόφο, το επιβλητικό Κολοσσαίο, την Φοντάνα ντι Τρέβι, κ.ά. Συνεχίζουμε με τα αριστουργήματα του Μπαρόκ που θα θαυμάσουμε στην επιβλητικότατη Βασιλική του Άγιου Πέτρου, τον μεγαλύτερο Ναό του Χριστιανικού κόσμου.Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα ελεύθερο. Μπορείτε να περπατήσετε στους κήπους της Βίλας Μποργκέζε, να επισκεφθείτε κάποια από τις πινακοθήκες ή τα μουσεία της. Για το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στο γραφικό Τραστέβερε, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε σε κάποιο από τα εστιατόρια της περιοχής την ιταλική κουζίνα.

2η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ – (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ BATIKANO)

Πρωινό και ημέρα στη διάθεση σας. Προαιρετικά (κόστος 30€) θα περάσουμε στο κράτος του Βατικανού για να επισκεφθούμε τα μουσεία του, με τους μοναδικούς θησαυρούς τέχνης και την περίφημη Καπέλα Σιξτίνα, το ιδιαίτερο παρεκκλήσι του Πάπα διακοσμημένο με τις ανεπανάληπτες τοιχογραφίες του Μικελάντζελο αλλά και άλλων μεγάλων ζωγράφων της Αναγέννησης. Ελεύθερος χρόνος για να συνεχίσετε την περιπλάνηση. Το βράδυ οι τρατορίες και οι πιτσερίες σας περιμένουν!

3η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ)

Πρωινό και ακολουθεί ολόκληρη ημέρα στη διάθεση σας για να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά της «αιώνιας πόλης»!!!  Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία (κόστος συμμετοχής 80€, για συμμετοχή τουλάχιστον 18 ατόμων), η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση. Επίσης προαιρετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το CastelRomanoOutletDesigner μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της πόλης με πάνω από 100 επώνυμα μαγαζιά, με προσφορές που ξεκινούν από -30% έως -70% όλο τον χρόνο και Κυριακές ανοικτά ή εναλλακτικά επισκεφτείτε το ολοκαίνουριο θεματικό πάρκο της CinecittaWorld απέναντι από το CastelRomano, που σίγουρα θα ψυχαγωγήσει μικρούς & μεγάλους.

4η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας ξύπνημα στην Αιώνια πόλη και αφού τακτοποιήσουμε τις διαδικασίες ελευθέρωσης των δωματίων, ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο, επιβίβαση και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί για τεχνικούς λόγους χωρίς όμως παραλήψεις.

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΠΑΙΔΙ 2-12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ 2 ΕΝΗΛΙΚΕΣ
4* κεντρικό 460€ +150 € 430 €

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ρώμη – Αθήνα με AEGEAN AIRLINES
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Ρώμη σε ξενοδοχείο 4* κεντρικό
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Μεταφορές στη Ρώμη σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα
  • Πανοραμική ξενάγηση στην πόλη της Ρώμης
  • Ελληνόφωνος ξεναγός για τις αναφερόμενες περιηγήσεις/ξεναγήσεις
  • Φ.π.α, ενημερωτικό υλικό, χάρτη Ρώμης
  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου 145€ συνολικά ανά άτομο
  • Checkpoint 15€ συνολικά ανά άτομο
  • Είσοδοι σε επισκεπτόμενους χώρους, ακουστικά για το Βατικανό & Βασιλική Αγ. Πέτρου.
  • Αχθοφορικά , φιλοδωρήματα
  • Ό,τι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
  • Δημοτικός φόρος 6€ ανά άτομο/διανυκτέρευση (καταβάλλεται επί τόπου στα ξενοδοχεία)

 

ΠΤΗΣΕΙΣ:

 01/05 ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ Α3 650   08.50 – 10.00

 04/05 ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ Α3 655    17.40 – 20.40