Skip to main content

Ρώμη, Καθημερινές αναχωρήσεις - Καλοκαίρι 2014 - 3 ημέρες, από 260,00!

Escape ROMA 3ημερο

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 

Ιούλιος και Αύγουστος!

1ημέρα: Αθήνα-Ρώμη (Rome by night)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος στην διάθεσή σας για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της  «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης οι οποίοι είναι γεμάτοι με μερικά από τα πιο σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία τρίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 25€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).

2η μέρα: Ρώμη (Φλωρεντία / Valmontone Rainbow Magic Land / Castel Romano / Τίβολι)
Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μπορείτε να επισκεφτείτε το θεματικό πάρκο Valmontone Rainbow Magic Land, έναν χώρο για μεγάλους και μικρούς, με φανταστικά παιχνίδια  για τα παιδιά, και κάστρα. Ενώ για τους μεγάλους υπάρχει η αγορά με προσφορές στο Valmontone Outlet που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Άλλη προαιρετική εκδρομή είναι στο Τίβολι και την Villa d' Este  (κόστος συμμετοχής 30€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων), αυτοκρατορικό ανάκτορο του Αδριανού με τους περίφημους κήπους, με τα 1.300 σιντριβάνια και έδρα της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Ρώμης. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ολοήμερη εκδρομή στη Φλωρεντία (κόστος συμμετοχής  85€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων), η πόλη που είναι συνώνυμη με την τέχνη, μια πόλη-ύμνο στην Αναγέννηση ή να επισκεφθείτε το Castel Romano Outlet  Designer (25€) που βρίσκεται μόλις 25 χλμ. από το κέντρο της πόλης με πάνω από 100 επώνυμα μαγαζιά, με προσφορές που ξεκινούν από -30% έως -70% όλο τον χρόνο και  Κυριακές ανοικτά. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία παράσταση των «Orchestra I Virtuosi dell'opera di Roma» και δείτε διάσημες όπερες στον τόπο όπου δημιουργήθηκαν! Κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων από το γραφείο μας.

3 μέρα: Ρώμη - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα, αποχαιρετήστε την όμορφη Ρώμη μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 1 Ιουλίου - 31 Αυγούστου 2014

Τιμές κατ' άτομο:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Buenos Aires3*

Villa Grazioli 4*

Ludovisi Palace 4*

Empire Palace 4*

Rose Garden 4*sup

Κατ’ άτομο σε δίκλινο

260

280

295 €

330

370

Μονόκλινο

330 €

350 €

385 €

440

520 €

Παιδικό έως  11 ετών

230 €

250 €

265 €

300

340 €

Επιπλέον νύχτα

κατ’ άτομο σε δίκλινο

45

55 €

65

75

90



 

Υπάρχει δυνατότητα και 4ημερου προγράμματος.




ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:         

  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines 
  • 2 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 3*, 4*                                                
  • Μεταφορές από και προς τ’ αεροδρόμιο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.



ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • Φόροι αεροδρομίων € 145 
  • είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα 
  • ξενάγηση πόλης  
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα 
  • Ο νέος φόρος της πόλης της Ρώμης €3 (για τα 4* ξενοδοχεία)/€2 (για τα 3* ξενοδοχεία) την ημέρα ανά άτομο.



ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων  και μουσείων.  Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Για πτήσεις Aegean  επιβάρυνση από υπόλοιπο δίκτυο πόλεων 85 €