Skip to main content

ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Χειμώνας 2018 από 590,00

ΒΕΡΟΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ-ΣΙΕΝΑ-ΡΩΜΗ-ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ-ΜΠΟΛΩΝΙΑ

7ημέρες
Αναχωρήσεις: 12, 18, 19, 30 Oκτωβρίου / 05, 12, 19, 26 Noεμβρίου / 03, 10 Δεκεμβρίου

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ RYANAIR!!!

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΒΕΡΟΝΑ- ΒΕΝΕΤΙΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπέργκαμο. Άφιξη στο αεροδρόμιο. Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, τον τόπο προσκυνήματος για τους ερωτευμένους, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με τα θρυλικά μπαλκόνια της Ιουλιέτας. Χρόνος ελεύθερος στην πανέμορφη πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Πρόγευμα. Σήμερα θα σας γνωρίσουμε την πόλη που δείχνει να “κολυμπά” κυριολεκτικά στην Αδριατική. Αυτή η ιδιομορφία της, σε συνδυασμό με την ιστορία της και την περίλαμπρη αρχιτεκτονική της, της δίνουν μία γοητευτική μοναδικότητα. Μεταφορά εξ’ ιδίων με βαπορέτο (ατομικά έξοδα) στην καρδιά της πόλης την πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε το μεταξύ άλλων το παλάτι των Δόγηδων, την υπέρλαμπρη Βασιλική του Άγιου Μάρκου, το μεγάλο Κανάλι, την γέφυρα των Στεναγμών, τον καθεδρικό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου και επίσκεψη σε ένα από τα εναπομείναντα εργοστάσια Murano. Αναχώρηση για Φλωρεντία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ
Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στην Φλωρεντία και θα αρχίσει η γνωριμία μας με την πρωτεύουσα της Τοσκάνης την πόλη που γαλόυχησε την Αναγέννηση. Θα περιηγηθούμε στην Πιάτσα ντε λα Σινιορία, στο Πόντε Βέκκιο και στην ιστορική πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το ιστορικό Βαπιτστήριο. Στην συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το σπίτι του Δάντη. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να φωτογραφήσουμε την περίφημη Πιάτσα Ρεπούμπλικα με τα ιστορικά καφέ Gilliκαι Paszkowskiκαι την περίφημη αψίδα της Ελευθερίας. Ανχώρηση για την <<Αιώνια Πόλη>>, την Ρώμη, με ενδιάμεσο σταθμό, στην ωραιότερη μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας, τη Σιένα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η Σιένα με τα μέγαρά της, με τους κοκκινους πλίνθους και με την παράξενη ατμόσφαιρα, είναι παλαιότερη από την αιώνια αντίπαλο της, την Φλωρεντία. Στο ιστορικό κέντρο PiazzadenCampo, η οποία θεωρείται η πο όμορφη της Ιταλίας. Αργότερα συνεχίζουμε για την Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την περιήγηση πόλης. Τα μνημεία που διασώθηκαν από την Χρυσή Εποχή της αρχαίας Ρώμης, είναι εντυπωσιακά και θα τα επισκεφθούμε στην πρωινή μας περιήγηση που είναι πανοραμική. Από το Κολοσσαίο, το οποίο άρχισε να χτίζεται το 72 μ.Χ. , θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την πόλη. Ακολουθεί το στάδιο CircusMaximus, το ακροατήριο του οποίου έφθανες τους 250.00 θεατές. Το Ρωμαϊκό Φόρουμ, ήταν η έδρα της πολιτιστικές και διοικιτικής ζωής της αυτοκρατορίας. Η PiazzaVeneziaφιλοξενεί το πρώτο αναγεννησιακό κτίριο που κτίσθηκε στην πόλη, το PalazzoVenezia, με το τεράστιο μνημείο του VittorioEmmanuelle ||. Η PiazzadeCampidoglioσχεδιάστηκε από το Μικελάντζελο. Στην Φοντάνα ντι Τρέβι που σχεδίασε ο Σάλβι και βρίσκεται δίπλα στο PalazzoPoli, θα θαυμάσουμε ένα εντυπωσιακό θέαμα από μυθικά θαλάσσια πλάσματα. Λίγο πιο πέρα, στη PiazzaNavonaθα απολαύσουμε την FontanadelTritone. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

5η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την επίσκεψη μας στο Βατικανό. Το πιο μικρό ανεξάρτητο κρατίδιο στον κόσμο, βρίσκεται η κατοικία του Πάπα, δίπλα στην περίφημη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. Είναι ένα κτίριο μνημειακών διαστάσεων, το οποίο αποτελείται απο την Πλατεία, την Βασιλική του Αγίου Πέτρου και τα ανάκτορα του Βατικανού εκτός του Αγίου Παύλου η οποία αποτελεί εξκλάβιο.Εδώ θα έλθουμε και στην συνέχεια θα είστε ελεύθεροι να θαυμάσεταε το εξαιρετικό έργο του Μιχαήλ Άγγελου και ολόκληρο το έργο που φέρει την υπογραφή του Μπερνόνι(1656-1667). Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενδοχείο.

6η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΑΣΙΖΗ - ΜΠΟΛOΝΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για την αριστοκρατική και μεσαιωνική Περούτζια. Η βόλτα μας θα ξεκινήσει από την PIAZZA IV NOVEMBRE με το χαρακτηριστικό συντριβάνι FontanaMaggioreκαι θα συνεχίσουμε στον κεντρικό δρόμο CorsoVannucciπου είναι γεμάτος από μαγαζιά και μπουτίκ. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την επόμενό μας σταθμό, την Ασίζη. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στα πανέμορφα και γραφικά σοκάκια και να παρατηρήσετε τοπία που κόβουν την ανάσα. Αργότερα συνεχίζουμε για την Μπολώνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΛOΝΙΑ - ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρόγευμα. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για Μπέργκαμο. Άφιξη στο αεροδρόμιο.
Πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’επιστροφής
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικου
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή
  • Περιηγήσεις,Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναφέρεται στον πρόγραμμα
  • Είσοδος μουσείων

***ΔΩΡΟ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ**
KATOΠΙΝ ΖΗΤΗΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΤΙΜΗ!!!

ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 7ημ Αναχώρηση από Αθήνα.

Εκδρομικό πακέτο

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Smart Price

Κανονική Τιμή

Παιδί 2-12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις - Αερ. Εταιρία - Παρ/σεις

  12/10

  18/10

  19/10

  30/10

 

4*        

ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

590€

 

160€

RYANAIR
Αθήνα - Μπέργκαμο
17:00 – 18:35

Μπέργκαμο -Αθήνα 11:30 - 14:55

  

  30/10

  05/11

  12/11

  19/11

  26/11

  03/12

  10/12

 

RYANAIR
Αθήνα - Μπέργκαμο
17:00 – 18:35

Μπέργκαμο -Αθήνα 11:30 - 14:55

   

CHECK POINTS 30€