Skip to main content

ΡΩΜH-ΒΕΝΕΤΙΑ Ιούνιος 2017 από 595,00

Αναχωρήσεις έως 30 Ιουνίου 2017
5ΗΜΕΡΟ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ


1ημέρα: Αθήνα-Ρώμη, (Rome by night)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Ρώμη. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος στην διάθεσή σας για την πρώτη γνωριμία με το κέντρο της «Αιώνιας Πόλης». Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Ρώμης οι οποίοι είναι γεμάτοι με μερικά από τα πιο σικ καταστήματα και μπουτίκ μόδας κορυφαίων σχεδιαστών, με κυριότερες την Via V. Veneto, τη Via Sistina και τις οδούς Via Condotti (την Πέμπτη λεωφόρο της Ρώμης) και την Via del Babuino στην οποία η ανάμειξη προϊόντων υψηλής μόδας και αντικών την καθιστά από τις πιο κομψές οδούς της Ρώμης. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να συμμετάσχετε στο ROME BY NIGHT, μία τρίωρη νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη, για να ζήσετε την μαγεία της πόλης υπό το φως των άστρων (κόστος συμμετοχής 25€, για συμμετοχή 7-8 ατόμων).
2η μέρα: Ρώμη (Μουσεία Βατικανού & Βασιλική Αγ. Πέτρου)
Πρόγευμα και τη σημερινή μέρα αν επιθυμείτε αφιερώστε την σε ένα από τα κορυφαία μουσεία στο κόσμο & στο μικρότερο κρατίδιο του κόσμου, το Βατικανό. Στα μουσεία θα θαυμάσετε τεράστιες συλλογές ανεκτίμητων έργων τέχνης, όπως η φημισμένη Καπέλα Σιξτίνα ή τα δωμάτια του Ραφαήλ. Στο τέλος, μη διστάσετε να επισκεφτείτε τη Βασιλική του Αγ. Πέτρου, όπου αποτελεί τη μεγαλύτερη παπική εκκλησία στη Ρώμη, όπου στο εσωτερικό της βρίσκονται εκατοντάδες αγάλματα που από μόνα τους αποτελούν καλλιτεχνικούς θησαυρούς με αποκορύφωμα τη Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου.
3η μέρα: Ρώμη - Βενετία
Μετά το πρωινό, αποχαιρετήστε την αιώνια πόλη & επιβίβαση στο τρένο (κόστος ατομικό) με προορισμό τη «Βασίλισσα της Αδριατικής». Άφιξη στη μοναδική Βενετία με τα νωχελικά κανάλια, τα ψαγμένα τζαζ μπαρ και τα γραφικά γύρω νησάκια και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αν υπάρχει χρόνος διαθέσιμος μη φοβηθείτε να χαθείτε στα λαβυρινθώδη σοκάκια αφού με αυτό το τρόπο θα γνωρίσετε μια Βενετία πιο αληθινή και θα συνυπάρξετε με τους ντόπιους στην καθημερινότητά τους.
4η μέρα: Βενετία, ξενάγηση
Πρόγευμα και σήμερα με συνοδεία Ελληνόφωνου ξεναγού θα γνωρίσετε περιπατητικά τη μαγευτική Βενετία, την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο. Η περίφημη γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η Βασιλική του Αγ. Μάρκου και η πλατεία με το Παλάτι των Δόγηδων όπου στεγάζονται έργα Ιταλών ζωγράφων, θα σας ενθουσιάσουν σεργιανίζοντας ανάμεσα στα κανάλια της. Απόγευμα ελεύθερο. Απολαύστε μια ονειρεμένη βόλτα με γόνδολα (κόστος ατομικό) και φωτογραφηθείτε στην ονομαστή γέφυρα Ριάλτο με τα μικρά μαγαζάκια και την εντυπωσιακή θέα προς το Γκραν Κανάλε.
5η μέρα: Βενετία - Ρώμη - Αθήνα
Μετά το πρόγευμα, παράδοση των δωματίων και επιβίβαση στο τρένο για επιστροφή στο αεροδρόμιο της Ρώμης και εν συνεχεία πτήση για την Αθήνα.

 

έως 30 Ιουνίου 2017

Ξενοδοχεία

Villa Grazioli4*

Ambasciatori 4* (Μέστρε)

   Απρίλιος

Μάιος

Κατ’ άτομο σε δίκλινο

595 €

645 €

Μονόκλινο

770 €

815 €

Παιδικό έως 11 ετών

565 €

615 €

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρώμη-Αθήνα με ALITALIA Airlines
• Διαμονή με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4*
• Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο της Ρώμης
• Κόστος τρένου για τη διαδρομή Ρώμη-Βενετία-Ρώμη
• Ελληνόφωνη ξενάγηση της Βενετίας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Φόροι αεροδρομίων € 150
• Κόστος αποσκευής για πτήσεις ΑΖ (€40 το άτομο)
• Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, μεταφορές, έξοδα βαπορέτου
• Δημοτικός φόρος πόλης της Ρώμης €6 (για τα 4* ξενοδοχεία) / €4 (για τα 3* ξενοδοχεία) & της Βενετίας €4 (για τα 4* ξενοδοχεία) την ημέρα ανά άτομο.
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
• Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.
• Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, Πάσχα, Πρωτομαγιά & Αγ. Πνεύματος.