Skip to main content

ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ 2015-2016 από 595,00

ΑΝΑΧ. : 23,30 Δεκεμβρίου & 2 Ιανουαρίου 5 μέρες

 

1η μέρα: Αθήνα – Ρώμη - Σιένα – Φλωρεντία

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Ρώμη με την AEGEAN AIRLINES . Άφιξη και αναχώρηση για Φλωρεντία με ενδιάμεση επίσκεψη στην Μεσαιωνική Σιέννα, με τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo, το μεγαλοπρεπές Δημαρχείο με τον ιστορικό πέτρινο Πύργο & πολλά άλλα αξιοθέατα. Αργά το μεσημέρι άφιξη στη Φλωρεντία και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRANDBAGLIONI 4* (www.hotelbaglioni.it) ή στο BOSCOLOASTORIA4* (www.b4astoriafiranze.com) . Το απόγευμα δυνατότητα για πρώτη γνωριμία με τη πόλη .

2η μέρα: Φλωρεντία ξενάγηση πόλεως

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης . Θα δούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε,την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία και άλλα διάσημα αξιοθέατα.

3η μέρα: Φλωρεντία – Ρώμη

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος . Νωρίς το μεσημέρι αναχώρηση για τη Ρώμη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PRESIDENT 4* (www.hotelpresident.com). Το βράδυ δυνατότητα προαιρετικού νυχτερινού γύρου της πόλης.

4η μέρα: Ρώμη – ξενάγηση πόλεως  

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση πόλης ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο.

5η μέρα: Ρώμη , μουσεία Βατικανού – Αθήνα

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στα Μουσεία του Βατικανού, όπου θα δούμε τις αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και θα καταλήξουμε στην διάσημη Καπέλα Σιστίνα, το παρεκκλήσιο του Αποστολικού Παλατίου, επίσημης κατοικίας του Πάπα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας του οποίου η οροφή ζωγραφίστηκε από τον Μιχαήλ - Άγγελο.

Ακολουθεί επίσκεψη στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου (η μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου). Θα ξεναγηθούμε στην εκκλησία και θα δούμε την θεσπέσια κατασκευή του Μιχαήλ Αγγέλου, την περίφημη Πιετά και τον μπρούτζινο τεράστιο άμβωνα του Μπερνίνι. Εν συνεχεία θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.

Στην αναχώρηση 30 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα πραγματοποιείται αντίστροφα.

Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΠΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

-12 ΕΤΩΝ

ΜΟΝ/ΝΟ

ΦΟΡΟΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

 

 

23-27/12/2015

5

BW PRESIDENT ROME

GRAND BAGLIONI FLORENCE

AEGEAN

595 €

445 €

745 €

150 €

Πρόγευμα

 

30/12-03/01/2016

BW PRESIDENT ROME

ASTORIA BOSCOLO FLORENCE

645 €

495 €

845 €

02-06/01/2016

BW PRESIDENT ROME

GRAND BAGLIONI FLORENCE

595 €

445 €

745 €

 

 

Περιλαμβάνονται :

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN AIRLINES

• Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* ( Δύο στη Φλωρεντία και δύο στη Ρώμη )

• Μπουφέ πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

• Αρχηγός /συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται
:Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, φόροι πόλεων καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.