Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Δώρο η εκδρομή στη Βερόνα

6 μέρες / 5 νύχτες

ΟΔΙΚΩΣ 27 Φεβρουαρίου- 04 Mαρτίου ‘14       

Όπου η γιορτή έχει χαρακτήρα υποβλητικό, μυστηριακό και αριστοκρατικό !!

                                                                                 

1η μέρα   ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας . Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας και αναχώρηση για την Πάντοβα μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλης της βόρειας Ιταλίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Βενετία. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3η μέρα : ΠΑΝΤΟΒΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ) - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΡΑΝΟ                                                                                                                           Πρωινό και σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία για ξενάγηση της πανέμορφης Βενετίας & την παρακολούθηση του Καρναβαλιού. Μεταφορά εξ ίδιων με τα βαπορέττο στην πιο όμορφη συνοικία της Βενετίας το Καστέλο. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μητρόπολη της Ελλάδας στην Ιταλία ,την ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου του Έλληνα και το Ελληνικό Ινστιτούτο. Μέσα από γραφικά καλντερίμια ,εκτυφλωτικά κανάλια και αμέτρητα παλάτια θα καταλήξουμε «στο πιο όμορφο σαλόνι του κόσμου» κατά τον Ναπολέοντα ,την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε την βασιλική του Αγ. Μάρκου, τον περίφημο πύργο των Μαυριτανών, την Λιμπερία Σανσοβιάνα βιβλιοθήκη της πόλης ,την « τσέκα » το παλιό νομισματοκοπείο, το Καμπανίλε το ψηλότερο κτίριο της πόλης, την Πιατσέτα του Αγ. Μάρκου, τις παλιές και νέες φυλακές και βέβαια την διάσημη γέφυρα των αναστεναγμών. Τέλος θα καταλήξουμε σε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε μια βόλτα με τις γόνδολες ,να πιείτε ένα ποτό στα διάσημα καφέ τις πλατείας και να χαθείτε μαζί με τους μασκαράδες σε μια άλλη εποχή . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΑΝΤΟΒΑ – ΒΕΡΟΝΑ

Μετά το πρωινό θα κάνουμε την πανοραμική περιήγηση της πόλης. H πόλη είναι γραφική, με πυκνό δίκτυο δρόμων με στοές, που καταλήγουν σε μεγάλες δημοτικές πλατείες, και πολλές γέφυρες, που διασχίζουν τους διάφορους παραπόταμους του Μπατσιλιόνε, που παλιά περιέβαλλε τα αρχαία τείχη σαν τάφρος. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Ελεύθερος χρόνος στους πεζόδρομους της πόλης για ψώνια, καφέ & φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση .

5η μέρα: ΠΑΝΤΟΒΑ – ΑΝΚΟΝΑ – ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα, όπου το πλοίο επιστροφής μας περιμένει. Άφιξη, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η μέρα: ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗ) – ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας.

                                                       Hotel Admiral 4*                 Hotel Galileo 4* superior

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο             345 €                                            365 €

Τιμή σε μονόκλινο                           420 €                                           455 €

Παιδική τιμή ( μέχρι 12 ετών)       295 €                                            335 €

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια γραμμής Πάτρα Ανκόνα – Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες με wc/ντουζ(ΑΒ4).
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Πάντοβα σε ξενοδοχείο της επιλογή σας .
  • Πρωινό καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Checkpoint (15€)
  • Δημοτικός φόρος 3€ κατ’ άτομο την βραδιά
  • Βαπορέττο Βενετίας (15€)

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν