Skip to main content

Καρναβάλι Βενετίας Αποκριές, Μάρτιος 2019 από 455,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 2 Μαρτίου
4, 5 μέρες

1η μέρα: Αθήνα - Μιλάνο - Βερόνα - Βενετία
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την AEGEANγια την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της χώρας, τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την ρομαντική Βερόνα, την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ. Εδώ, θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Αργά το απόγευμα θα συνεχίσουμε για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RUSSOTT 4* (www.russotthotels.com) ή στο NHLAGUNA 4* ( www.nh-hotels.com ) στην περιοχή του Μέστρε. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Βενετία, Ξενάγηση πόλης
Πρωινή περιήγηση στην Γαληνοτάτη, όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της. Θα γνωρίσουμε την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, την πατρίδα του Καζανόβα και του ταξιδευτή Μάρκο Πόλο, η ίδρυση της οποίας χρονολογείται στον 5ο αιώνα. Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ΄ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο (Πλατεία Αγίου Μάρκου), το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα. Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών κ.ά. Ολόκληρη η πόλη είναι ένα έργο τέχνης και τα κτίριά της σε βενετσιάνικο γοτθικό ρυθμό θα σας αφήσουν άφωνους.

3η μέρα: Βενετία, Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα για να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια της πόλης, να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα κοκτέιλ Μπελίνι, το εθνικό ποτό του Βένετο, στο πασίγνωστο Φλοριάν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και φυσικά να δείτε από κοντά τις περίφημες βενετσιάνικες μάσκες!

4η μέρα: Καρναβάλι Βενετίας, Grand Finale, Πυροτεχνήματα!
Η πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρναβαλιού παγκοσμίως μας περιμένει και σήμερα μασκαρεμένη. Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στο GRAND FINALE του καρναβαλιού. Θα βρεθούμε στην καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων θα μας χαρίσουν υπέροχες στιγμές. Χαρείτε στην φαντασμαγορικά στολισμένη κεντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιεσμένους, που κινούνται στα γραφικά σοκάκια της πόλης.

5η μέρα: Βενετία - Αθήνα
Ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Σημειώσεις:Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το τετραήμερο πρόγραμμα πραγματοποιείται με πτήσεις της ALITALIAγια Βενετία με ενδιάμεσο σταθμό (ζητήστε μας το αναλυτικό πρόγραμμα). Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 2 Μαρτίου           4, 5 μέρες

                                                            2-5 Μαρ.                                            2-6 Μαρ.

                                                            ALITALIA                                           AEGEAN       

                                                            4 μέρες                                               5 μέρες

Τιμή Κατά άτομο                      RUSSOTT         NHLAGUNA                    RUSSOTT    NHLAGUNA                      

Δίκλινο                                       455                    495                                  495            545                          

3ο άτομο έως 12 ετών                   395                    445                                  445           495

Μονόκλινο                                    595                   635                                  675            725

Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 150 € με την AEGEAN και 185 € με την ALITALIA

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ/ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN και ΑΘΗΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΑΘΗΝΑ με ALITALIA

ATH

MXP

A3 660 08:50 - 10:30

VCE

ATH

A3 671 15:35 - 18:45

ATH

FCO

AZ 717 05:55 - 07:00

VCE

FCO

AZ 1480 19:35 - 20:40

FCO

VCE

AZ 1471 08:00 - 09:05

FCO

ATH

AZ 722 21:50 - 00:45

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • Εισιτήρια για το βαπορέτο την 1η και την 4η μέρα
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, checkpoint: 20€/άτομο, φόροι πόλεων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή προτείνεται ως προαιρετικό