Skip to main content

Τοσκάνη - Φλωρεντία - Τσίνκουε Τέρρε 03/09 & 25/09


8 μέρες οδικώς Φλωρεντία - galleria Uffizi - Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο - Τσίνκουε Τέρρε - Πίζα - Λούκα. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
Πρόγραμμα (8 μέρες)

 


Ημέρα 1     Αθήνα - Πάτρα / πλοίο    
    Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για Ανκόνα.


Ημέρα 2     Ανκόνα - Φλωρεντία    
    Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την κεντρική Ιταλία, με προορισμό την ειδυλλιακή Τοσκάνη και την πρωτεύουσα αυτής, την Αναγεννησιακή Φλωρεντία. Τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA 4* (www.boscolohotels.com) ή παρόμοιο σε ιδανική τοποθεσία για τις εξορμήσεις σας στην πόλη.  

 
Ημέρα 3     Φλωρεντία και galleria Uffizi    
    Μπουφέ - πρόγευμα και ημέρα επίσκεψης στη Πόλη της Αναγέννησης τη Φλωρεντία. Μεταξύ των άλλων θα δούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία και τα άλλα διάσημα αξιοθέατα. Ακολουθεί επίσκεψη και ξενάγηση στην διάσημη πινακοθήκη Uffizi (απαιτείται προ-κράτηση για αυτό σας παρακαλούμε ενημερώστε μας 10 μέρες πρίν, κόστος € 4). Στον ελεύθερο χρόνο σας περπατήστε στα γραφικά δρομάκια της πόλης.


Ημέρα 4     Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο    
    Μπουφέ - πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην Μεσαιωνική Σιέννα, με τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo. Η σημερινή εμπειρία ολοκληρώνεται με την επίσκεψη γνωριμίας στη μεσαιωνική πόλη των Κάστρων/Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

    
Ημέρα 5     ...στα εντυπωσιακά άγρια τοπία και παραλίες των Τσίνκουε Τέρρε (Πέντε Τόποι)    
    Μπουφέ - πρόγευμα. Επίσκεψη στην ακτογραμμή των Cinque Terre, των μικρών αυτών γραφικών χωριών που είναι σκαρφαλωμένα στις πλαγιές του βουνού χτισμένα σε απόκρημνες πλαγιές, και περιτριγυρισμένα με αμπελώνες και ελαιώνες. Άφιξη στη Λα Σπέτσια. Από εκεί θα ξεκινήσουμε με τοπικό πλοιάριο και ακολουθώντας την δαντελωτή ακτογραμμή θα φθάσουμε στο πρώτο χωριό Riomaggiore με τα μικρά δαιδαλώδη δρομάκια. Στη συνέχεια, μετά από μια μικρή πεζοπορία στο ειδυλλιακό Μονοπάτι της Αγάπης, φθάνουμε στο ρομαντικό Manarola. Με το πλοιάριο θα συνεχίσουμε τη διαδρομή μας, περνώντας κάτω από την Corniglia που βρίσκεται ψηλά πάνω από την θάλασσα και θα καταλήξουμε στην ελκυστική Vernazza με τους Πύργους και τα Μεσαιωνικά Παλάτια. Μετά την γνωριμία μας με την περιοχή, με το πλοίο, θα συνεχίσουμε για το κοντινό Monterosso, που διαθέτει την πιο μεγάλη παραλία, είναι δε το πιο ζωντανό από όλα τα χωριά της περιοχής και το πιο δημοφιλές. Επιστροφή με το τοπικό τρένο στην Λα Σπέτσια και με το πούλμαν μας επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στην Φλωρεντία.


Ημέρα 6     Πίζα - Λούκα    
    Μπουφέ - πρόγευμα και ανάλογα με την ώρα του απόπλου από Ανκόνα και εφόσον μας το επιτρέπει ο χρόνος, δυνατότητα για μια τελευταία βόλτα στην ιστορική πόλη. Αναχώρησή για την Ανκόνα, και επιβίβαση στο πλοίο.


Ημέρα 7     Φλωρεντία - Ανκόνα / πλοίο.    
    Μπουφέ - πρόγευμα και ανάλογα με την ώρα του απόπλου από Ανκόνα και εφόσον μας το επιτρέπει ο χρόνος, δυνατότητα για μια τελευταία βόλτα στην ιστορική πόλη. Αναχώρησή για την Ανκόνα, και επιβίβαση στο πλοίο.


Ημέρα 8     Πάτρα - Αθήνα.    
    Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα.
Περισσότερες πληροφορίες

Τιμολογιακή πολιτική


SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 21 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA
    27/08/2014 εώς 03/09/2014     18/09/2014 εώς 25/09/2014
Δίκλινο     € 685.00     € 585.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 559.00     € 445.00
Μονόκλινο     € 869.00     € 750.00

Ξενοδοχείο: 4* HOTEL IN FLORENCE
    27/08/2014 εώς 03/09/2014     18/09/2014 εώς 25/09/2014
Δίκλινο     € 659.00     € 599.00
3ο άτομο
1-12 ετών     € 609.00     € 549.00
Μονόκλινο     € 849.00     € 789.00


Περιλαμβάνονται

    Εισιτήρια πλοίου ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ , σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με την SUPERFAST ή τη MINOAN
    Πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MICE BOSCOLO HOTEL ASTORIA 4* η παρόμοιο
    Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
    Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως αναλυτικό ανωτέρω πρόγραμμα
    Έμπειρος αρχηγός, συνοδός του γραφείου μας
    Τοπικός ξεναγός στη Φλωρεντία
    Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
    Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

    Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα, εισιτήρια πλοιαρίων και τραίνου στο Τσίνκουε Τέρρε, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα. Επιβαρύνσεις καμπινών κατ’ άτομο με επιστροφή για όλες τις Οδικές Εκδρομές Εξωτερικού: 4κλινη εξωτερική € 30 | 3κλινη εξωτερική €50 | 3κλινη εσωτερική € 35 | 2κλινη εσωτερική € 65 | 2κλινη εξωτερική € 80.