Skip to main content

Βιέννη - Βουδαπέστη 6 Μαΐου, 21 Ιουνίου, 5, 6 μέρες

5 ή 6 μέρες Ανάκτορα Σένμπρουν - Δάση ΒιέννηςΜάγιερλινγκ & Παραδουνάβια χωριά με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* στη Βιέννη και στη Βουδαπέστη με πρωινό μπουφέ καθημερινά. Ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο &  ένα "Βασιλικό γεύμα" σε αναγεννησιακό εστιατόριο. 

 

Μέρα:
Αθήνα-Βιέννη & Ανάκτορα Σένμπρουν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση της πόλης με τη περίφημη κρατική όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, το καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου κα. Η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Μεταφορά και εγκατάσταση σε ξενοδοχείο 4*.

 

Μέρα:
Εκδρομή στα Δάση Βιέννης-Μάγιερλινγκ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και εκδρομή στα καταπράσινα Δάση της Βιέννης, με το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, γνωστό από το ειδύλλιο της Μαρίας Βετσέρα και του πρίγκιπα Ροδόλφου. Επίσκεψη στη γραφική λουτρόπολη του Μπάντεν πριν την επιστροφή στη Βιέννη. Για το βράδυ προτείνουμε δείπνο στις παραδοσιακές βιεννέζικες ταβέρνες του Γκρίντσιχ, δοκιμάζοντας το φετινό κρασί και τοπικά εδέσματα.

 

Μέρα:
Βιέννη-Βουδαπέστη

Πρόγευμα και αναχώρηση οδικώς με τελικό προορισμό την Βουδαπέστη. Άφιξη, τακτοποίηση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* και ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία, με το «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Διανυκτέρευση.

 

Μέρα:
Βουδαπέστη, ξενάγηση

Πρωινό σήμερα θα γνωρίσουμε την Βουδαπέστη με το καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου, το λόφο Γκέλερτ με την μοναδική θέα, την εκκλησία του Αγ. Ματίας κα. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης, από όπου προσφέρεται εκπληκτική θέα της τριγύρω περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μέρα:
Εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ολοήμερη εκδρομή μας κατά μήκος του Δούναβη. Θα επισκεφθούμε τον Άγ. Ανδρέα με το Μουσείο της γλύπτριας Μαργκίτ Κόβατς. Θα συνεχίσουμε για το Έστεργκομ, την πρώτη πρωτεύουσα του ουγγρικού κράτους και ολοκληρώνουμε με το Βίσεγκραντ όπου θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο αναγεννησιακού ρυθμού. Επιστροφή στη Βουδαπέστη.

 

Μέρα:
Βουδαπέστη-Αθήνα
Πρόγευμα και χρόνος στη διάθεση σας μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχώρηση 6 Μαΐου, 21 Ιουνίου, 5, 6 μέρες
   
 6-11 Μαΐου21-25 Ιουνίου
 6 μέρες5 μέρες
Δίκλινο735685
3ο άτ. έως 12 ετ.425445
Μονόκλινο905805

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΙΕΝΝΗ & ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
     Πέντε διαν/σεις συνολικά σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (2 διαν/σεις στο ARCOTEL WIMBERGER 4* στη Βιέννη και 2 διαν/σεις στο NOVOTEL CENTRUM 4* στη Βουδαπέστη)
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Ένα γεύμα σε τοπικό εστιατόριο κατά την διάρκεια της ξενάγησης στην Βιέννη
     Ένα «Βασιλικό γεύμα» με κρασί σε αναγεννησιακό εστιατόριο κατά την εκδρομή στην καμπή του Δούναβη
     Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
     Ελληνόφωνος ξεναγός/ συνοδός στον τόπο προορισμού
     Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.