Skip to main content

ΒΙΕΝΝΗ Δώρο Βουδαπέστη Πρωτοχρονιά 2019 από 595,00

5 ημέρες
Αναχωρήσεις: 30/12

1η ημέρα: Αθήνα - Βουδαπέστη – Βιέννη 
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Μαγυάρων. Άφιξη και αμέσως μεταφορά στο κέντρο της πανέμορφης Ουγγρικής πρωτεύουσας. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την Βιέννη. Άφιξη αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βιέννη – ξενάγηση πόλης
Πρόγευμα και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουμε το ρινγκ με την Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ανάκτορο Σενμπρούν, όπου θα ξεναγηθούμε στα κυριότερα δωμάτια και θα περπατήσουμε για λίγο στους διαδρόμους του. Μεταφορά & τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Το βράδυ μπορείτε να δειπνήσετε ,σε κάποιο παραδοσιακό εστιατόριο και να απολαύσετε την πόλη , που είναι φωταγωγημένη γιορτινά.

3η ημέρα:Βιέννη – Ολοήμερη εκδρομή στο Ζάλτσμπουργκ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ, πατρίδα του Μότσαρτ, που έχει επικρατήσει να λέγεται «πόλη της μελωδίας». Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Σάλτσαχ, διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, ανάμεσά τους οι κήποι του Μίραμπελ, το Δημαρχείο, το σπίτι του Μότσαρτ, ο ναός του Αγ. Πέτρου, τα βασιλικά ανάκτορα, η εκκλησία των Καπουτσίνων κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα, αγορές ή ακόμα για να απολαύσει κανείς την υπέροχη θέα από το κάστρο της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη νωρίς το βράδυ.

4η ημέρα: Βιέννη - ελεύθερη ημέρα
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε , απολαμβάνοντας μία ζεστή σοκολάτα (heisseschokolade) και δοκιμάζοντας την παραδοσιακή μηλόπιτα (apfelstrudel). Επίσης μπορείτε να ανέβετε στον Πύργο του Δούναβη με καταπληκτική θέα στην ευρύτερη περιοχή η να νοιώσετε παιδί στο ιστορικό Λούνα Παρκ Prater , με σήμα κατατεθέν την περίφημη Ρόδα που επίσης προσφέρει απλόχερα την θέα στην πόλη.

5η ημέρα: Βιεννέζικα Δάση – Μάγιερλινγκ- Μπάντεν – Μπρατισλάβα- Αθήνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τα περίφημα Bιεννέζικα Δάση. Πρώτα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού το Xαϊλιγκενκρόιτς. Κατόπιν στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Pοδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Μπρατισλάβα την πρωτεύουσα της Σλοβακίας όπου θα περιηγηθούμε στο Ιστορικό της κέντρο και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το κάστρο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για καφέ η φαγητό στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Κατόπιν μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής κατ΄άτομο:

ΕΚΔΡΟΜΗ/ΔΙΑΡΚΕΙΑ/ΑΝΑΧ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

2κλινο

1κλινο

παιδικό

Βιέννη με δώρο Βουδαπέστη

Aegean

5ημ

30/12

Αustria Trend Αnanas 4*

€ 595

€ 795

€ 495

Hilton Vienna 5*

€ 795

€ 1.155

€ 695

                 

 

 

 

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βουδαπέστη & Βιέννη / Μπρατισλάβα - Αθήνα με πτήση charterτης AegeanAirlines
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*,5* της επιλογής σας με πρωινό σε μπουφέ
  • Ξενάγηση της πόλης και στα θερινά ανάκτορα Schönbrunn, με Έλληνα ξεναγό
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ
  • Εκδρομή στα Βιεννέζικα δάση
  • Εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας την Μπρατισλάβα
  • Επίσκεψη στη Βουδαπέστη
  • Mεταφορές από/προς το αεροδρόμιο
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων (155 €)
  • Είσοδοι μουσείων, ανακτόρων
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό η προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

Σημειώσεις:

  • Με την κράτηση είναι απαραίτητη η αποστολή φωτοτυπίας ταυτότητας η διαβατηρίου

Πτήσεις με AegeanAirlines:

30/12

ΑΘΗΝΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

15:00

16:00

3/1

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΑΘΗΝΑ

20:00

23:30