Skip to main content

ΠΡΑΓΑ-ΒΙΕΝΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Χριστούγεννα 2017 - Πρωτοχρονιά 2018 από 795,00

ΑΝΑΧ. : 21,28 Δεκεμβρίου
8,9 μέρες

 

1η μέρα: Πτήση για Πράγα – Ξενάγηση παλιάς πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Πράγα. Θα ακολουθήσει η πεζή ξενάγηση στην παλαιά πόλη της Πράγας όπου θα θαυμάσουμε τοπαλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι , τον Πύργο της Πυρίτιδας , την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, και την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον Μολδάβα με τα 30 αγάλματα. Μετά το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο , θα μεταφερθούμε και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο της επιλογής σας . Το υπόλοιπο της μέρας είναι στη διάθεσή σας .

2η μέρα: Ξενάγηση καστρούπολης - Κρουαζιέρα στο Μολδάβα

Πρωινό και στην σημερινή μας ξενάγηση της Καστρούπολης , θα θαυμάσουμε το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι, το ναό του Αγίου Βίτου το Παλάτι , το χρυσό δρομάκι των αλχημιστών και το περίφημο Λορέττο. Θα ακολουθήσει κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα διάρκειας δύο ωρών με μπουφέ γεύμα όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις ομορφιές της Πράγας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3η μέρα: Πράγα-Κάρλοβυ Βάρυ

Μετά το πρόγευμα,αναχωρούμε για την λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ , πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο για τα ιαματικά λουτρά κα τις πηγές της. Στην ξενάγησή μας , θα εντυπωσιαστούμε από το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια αναγεννησιακού στυλ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη ρώσικη εκκλησία . Χρόνος ελεύθερο ,μετά το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο θα επιστρέψουμε στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Πράγα - Τσέσκυ Κρουμλοβ – Βιέννη

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Τσέσκι Κρουμλόβ όπου θα θαυμάσουμε την καστροπολιτεία του Τσέσκι Κρουμλόβ ΜΠΚ  και θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Βίτου . Ακολουθεί γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Συνεχίζουμε με τελικό προορισμό την Βιέννη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Βιέννη. . Διανυκτέρευση.   

5η μέρα: Βιέννη - Ξενάγηση πόλης και Ανάκτορα Σένμπρουν-Εκδρομή στα Δάση Βιέννης Μάγιερλινγκ

Πρόγευμα  και ξενάγηση στην Βιεννη. Θα ξεκινήσουμε από την κρατική όπερα, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το θέατρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο , την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ , τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν. Θα ακολουθήσει εκδρομή στα καταπράσινα Δάση της Βιέννης και θα επισκεφθούμε το μοναστήρι Χέιλιγκενκροϊτς και στάση στη γραφική λουτρόπολη του Μπάντεν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Βιέννη.

6η μέρα: Βιέννη – Μπρατισλάβα -Βουδαπέστη – Ξενάγηση πόλης

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Μπρατισλάβα όπου θα έχουμε πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Συνεχίζουμε για τη Βουδαπέστη όπου θα ακολουθήσει η ξενάγηση της πόλης θα περάσουμε από την πλατεία των Ηρώων , τον επιβλητικό καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου, το λόφο Γκέλερτ με την μοναδική θέα , την εκκλησία του Αγ. Ματίας, την πύλη της Βιέννης και εξωτερικά το Κοινοβούλιο . Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριοΜεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

7η μέρα: Εκδρομή πλάι στο Δούναβη Σέντεντρε-Έστεργκομ-Βίσεγκραντ

Πρόγευμα και η σημερινή μέρα μας βρίσκει σε μια όμορφη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Επίσκεψη στο μπαρόκ χωριό του Αγίου Ανδρέα όπου θα δούμε το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Μάργκριτ Κόβατς και τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του χωριού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού των καλλιτεχνών και των καλών τεχνών όπως αποκαλούν τον Άγιο Ανδρέα. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την παλαιά πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, το ≪ρωμαϊκό≫ Έστεργκομ, για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό που είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Ακολουθεί η διαδρομή για το αναγεννησιακό Βίσεγκραντ όπου θα έχουμε γεύμα στο παραδοσιακό αναγεννησιακό εστιατόριο RENAISSANCE (www.renvisegrad.hu ) μια έκπληξη στις όχθες του Δούναβη καθώς οι σερβιτόροι είναι ντυμένοι με παραδοσιακά κοστούμια. Επιστροφή στην Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: Βουδαπέστη - Αθήνα

Πρόγευμα και χαρείτε τη σημερινή μέρα σας στη Βουδαπέστη . Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Σημειώσεις:

  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Στο 9 ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνεται μία επιπλέον ελεύθερη μέρα στη Βιέννη . Η εκδρομή μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα .

ΑΝΑΧ. : 21,28 Δεκεμβρίου 8,9 μέρες

                                               21-28 Δεκ.         28 Δεκ. – 5 Ιαν
                                                   8 μέρες               9 μέρες
Τιμή Κατά άτομο

Δίκλινο                                       795                       965
3ο άτ έως 12 ετών                       650                      715
Μονόκλινο                                  970                      1240

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΡΑΓΑ & ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES
  • Διαμονή στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά . Έξι ( 6 ) γεύματα συνολικά
  • Μεταφορές από / προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο , εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών .
  • Ελληνόφωνος ξεναγός / συνοδός στον τόπο προορισμού.
  • Φ.Π.Α

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
  • Είσοδοι σε μουσεία , μνημεία & λοιπά αξιοθέατα .
  • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.