Skip to main content

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ !!! ΑΠΟ 395,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 30/05/2015
4 ΗΜΕΡΕΣ 

Η «διπλή» πρωτεύουσα στις όχθες του ποταμού αποτελείται από δύο ξεχωριστές πόλεις, οι οποίες ενώνονται με γέφυρες, τη Βούδα και την Πέστη. Η πρώτη είναι χτισμένη σε λόφους και η δεύτερη, απολύτως επίπεδη, στις όχθες του Δούναβη. Όσοι τολμηροί ανεβείτε τα 302 σκαλιά εντός της Szent Istvan Bazilika ( Βασιλική του Αγίου Στεφάνου ), θα απολαύσετε τη φοβερή θέα της πόλης.

 

Αθήνα – Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών και αφού περάσουμε τον απαραίτητο έλεγχο εισιτηρίων είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση μας για την όμορφη πόλη της Βουδαπέστης. Άφιξη στην Βουδαπέστη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Παραλαβή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

Βουδαπέστη – Ξενάγηση Πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση της Βουδαπέστης. Θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πλατεία των Ηρώων, τη λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα και το Κοινοβούλιο. Θα κατευθυνθούμε κατά μήκους του Δούναβη, όπου θα θαυμάσουμε τις όμορφες γέφυρες και το Νησί της Μαργαρίτας. Έπειτα θα κατευθυνθούμε στην πλευρά της Βούδας να επισκεφτούμε τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Μετά το τέλος της ξενάγησης, επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε κάποιο από τα δημόσια Λουτρά της πόλης. Τα πιο φημισμένα, μοντέρνα και ιστορικά είναι του Gellert στο ομώνυμο ξενοδοχείο στην πλευρά της Βούδας. Στη συνεχεία σας προτείνουμε να περάστε απέναντι και επισκεφθείτε τη Σκεπαστή Αγορά η οποία αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής των Ουγγαρέζων. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι, πάπρικα για το γκούλας, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και τα ονομαστά τους κρασιά με ιδιαίτερο το κόκκινο. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία νυχτερινή βόλτα με την κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα θαυμάσετε την πόλη φωταγωγημένη και βέβαια δεσπόζει το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο (προαιρετικό).

Βουδαπέστη – προαιρετικά Παραδουνάβια Χωριά

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη για να γευθείτε την τοπική κουζίνα της πόλης, να κάνετε τη βόλτα σας στην περίφημη Vaci Utca, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας στα φημισμένα Καφέ Gerbaeud & New York

Βουδαπέστη – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη μέχρι το απόγευμα που θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο της πόλης στο δημοτικό πάρκο – Városliget. Ο ζωολογικός κήπος της Βουδαπέστης είναι ένας από τους παλαιότερους στον κόσμο αφού άνοιξε τις πύλες του στις 9 Αυγούστου 1866. Εντυπωσιάζει τόσο ο αριθμός των ζώων που φιλοξενεί όσο και τα κτίρια σε αρτ νουβό στυλ που διαθέτει. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα. Οι πλούσιες εικόνες και την όμορφη Βουδαπέστη θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής σας. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε πολλούς λόγους για να ξαναεπισκεφτείτε την κεντρική Ευρώπη!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις σε οικονομική θέση της Aegean Airlines.
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο μας.
  • Διαμονή για 3 νύκτες σε ένα από τα προσφερόμενα ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Καθημερινό πλούσιο πρωινό μπουφέ.
  • Ξενάγηση της πόλης της Βουδαπέστης με Ελληνόφωνο ξεναγό.
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
  • Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται παραπάνω).
  • Γεύματα, ποτά, αναψυκτικά.
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.

ΠΤΗΣΕΙΣ

A3878   ATHENS – BUDAPEST 17.45 – 18.35

A3879   BUDAPEST – ATHENS 19.20 – 22.10

Σημειώσεις:
*Η σειρά των ξεναγήσεων – εκδρομών μπορεί να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη.

 

Mercure Buda 4*

ΔΙΚΛΙΝΟ

395 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

475 €

ΠΑΙΔΙ02-12

335 €

ΦΟΡΟΙ

145 €

Marriott 5* 425 € 585 € 365 € 145 €