Skip to main content

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά 24/12 5 ημερες απο 520,00

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά 24/12 5 ημερες

 

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά

23/12

Marriott Courtyard 4*s ή Novotel

δικλινο

520

επιβ.μονοκλινου

130

παιδι

440

φοροι

140

Πρωινό

Αegean Airlines

24/12

Mercure Buda 4*

520

100

420

147

Ημιδιατροφή

TravelServices
(Ναυλωμένη πτήση)

Marriott 5*

585

150

480

147

Πρωινό

Intercontinental 5*

595

190

485

147

Πρωινό

29/12

Mercure Buda 4*

520

160

430

147

Ημιδιατροφή

Travel Services/Astra Airlines (Ναυλωμένηπτήση)

Marriott 5*

595

210

505

147

Πρωινό

02/01

Mercure Buda 4*

520

100

420

147

Hμιδιατροφή

AstraAirlines
(Ναυλωμένη πτήση)

Marriott 5*

570

140

460

147

Πρωινό

Inercontinental 5*

595

190

485

147

Πρωινό

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 5 ημέρες

Βουδαπέστη - Παραδουνάβια Χωριά

Αναχωρήσεις: 23, 24,29/12, 02/01

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πτήση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας τη Βουδαπέστη. Άφιξη, συνάντηση με τον τοπικό σας συνοδό, μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση. Θα δούμε, μερικές από τις οχτώ γέφυρες που συνδέουν την Βούδα με την Πέστη, με πρώτη την γέφυρα των Αλυσίδων που ένωσε την Βούδα με την Πέστη, την εντυπωσιακή Πλατεία των Ηρώων, το κτίριο του Κοινοβουλίου – ένα θαυμάσιο παράδειγμα της νέο-γοτθικής αρχιτεκτονικής, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, την Όπερα – ένα από τα πιο έγκυρα μουσικά ιδρύματα στην Ευρώπη, τον ιστορικό ναό του Αγίου Ματτία, τον Πύργο των Ψαράδων, το λόφο του Γκέλερτ με το άγαλμα της Ελευθερίας, το εθνικό μουσείο Καλών Τεχνών και το μουσείο Ιστορίας της Βουδαπέστης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος στη διάθεσή σας.

2η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ)

Πρόγευμα και σήμερα έχετε χρόνο στη διάθεσή σας που μπορείτε να τον αξιοποιήσετε ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας.Για αγορές ο πεζόδρομος Βάτσι στο κέντρο της πόλης και η λεωφόρος Ράκοτσι προσφέρονται για διάφορα είδη, όπως κεντήματα, κεραμικά, χειροτεχνήματα, πορσελάνες, κ.ά. Φυσικά όμως μπορείτε να επισκεφθείτε και κάποιο από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης, όπου θα βρείτε συγκεντρωμένα διάφορα καταστήματα, καφέ, εστιατόρια, κ.λπ. όπως το “West End City Center” στην Πέστη και το “Mammut” στη Βούδα (αν είναι ανοιχτά). Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μία προαιρετική εκδρομή στην Βιέννη.

3η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για μία εκδρομή, στις πανέμορφες παραδουνάβιες μεσαιωνικές πόλεις της Ουγγαρίας, οι οποίες αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Πρώτος σταθμός ο Άγιος Ανδρέας, το χωριό των καλλιτεχνών, με τα μικρά καλντερίμια, τις πλατείες και τα γραφικά σπίτια , το Μουσείο Κεραμικής Τέχνης της Μάργκιτ Κόβατς και την Ορθόδοξη Εκκλησία. Το Βίζεγκραντ στην όχθη του στενού Donauknie, είναι ένας ακόμη ιστορικός τόπος για το λαό της Ουγγαρίας. Θα δούμε το βασιλικό ανάκτορο, το οποίο έτυχε μεγάλων επεκτάσεων από το Βασιλιά Κορβίνο. Η πόλη, η οποία αποτελεί τη δυτική πύλη του Donauknie εδώ και 1000 χρόνια συνιστά το πνευματικό κέντρο της Καθολικής Ουγγαρίας. Επιστροφή στη Βουδαπέστη το μεσημέρι. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας σε κάποιο από τα ιστορικά καφέ της πόλης.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρόγευμα. Ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε χωρίς πρόγραμμα τις ομορφιές της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον αξιόλογο ζωολογικό κήπο. Περπατήστε την οδό Βάτσι Ούτσα με τα ωραία καταστήματα, την μοντέρνα πλατεία Μαρτινέλι και την πλατεία Βαροσμάρτι. Η παλιά πόλη της Βούδα θα σας μαγέψει με τα πλακόστρωτα δρομάκια της. Για καφέ και γλυκό δοκιμάστε το “Νιού Γιορκ” και το “Zερμπό”. Για το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε ένα δείπνο με μουσική από τσιγγάνικα βιολιά.

5η ΗΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια • Ξενοδοχεία 4* • Πρόγευμα καθημερινά • Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού • Εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται • Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης • Συνοδός στο τόπο προορισμού.

Δεν περιλαμβάνονται: • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων • Φιλοδωρήματα/αχθοφορικά • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους • Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.


Σημείωση: • Η σειρά των εκδρομών και των ξεναγήσεων ενδέχεται να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμιά από αυτές • Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.