Skip to main content

Βουδαπέστη - Παραδουνάβια χωριά 3 Μαΐου, 22 Ιουν και καθε Πεμπτη

4 μέρες με διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία INTERCONTINENTAL 5* ή NOVOTEL CENTRUM 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά, ένα «Βασιλικό γεύμα» με ποτό σε τοπικό εστιατόριο αναγεννησιακού ρυθμού (εκτός εβδομαδιαίων αναχωρήσεων), Μεταφορές, εκδρομές/ξεναγήσεις, ΔΩΡΕΑΝ χρήση σάουνας και fitness center τουξενοδοχείου. Αναχωρήσεις Πάσχα, Αγίου Πνεύματος & Εβδομαδιαίες

 

Μέρα:
Αθήνα – Βουδαπέστη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για το «μαργαριτάρι του Δούναβη» την Βουδαπέστη. Άφιξη και απευθείας ξενάγηση για να γνωρίσουμε την Βουδαπέστη. Θα περάσουμε από την πλατεία των Ηρώων, τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου, το λόφο Γκέλερτ με την μοναδική θέα, την εκκλησία του Αγ. Ματίας, με τους οδοντωτούς πυργίσκους όπου γινόταν η στέψη των βασιλέων της Ουγγαρίας, την πύλη της Βιέννης και εξωτερικά το Κοινοβούλιο που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη, με μήκος 268 και ύψος 96 μ. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης, που αποτελείται από επτά πύργους πάνω στα μεσαιωνικά τείχη, από όπου προσφέρεται εκπληκτική θέα της τριγύρω περιοχής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο NOVOTEL CENTRUM 4* (www.novotel.com) ή εναλλακτικά στο υπερπολυτελές INTERCONTINENTAL 5*dlx (www.ichotelsgroup.com). Απόγευμα ελεύθερο στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

Μέρα:
Βουδαπέστη – (Βιέννη)

Πρόγευμα & ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας. Επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα WEST END ή να περπατήσετε στον φημισμένο πεζόδρομο Βάτσι, όπου θα βρείτε: κεντήματα, πορσελάνες, κρύσταλλα, δίσκους κλασικής μουσικής, δερμάτινα και αθλητικά είδη. Εναλλακτικά προτείνουμε (έξοδα ατομικά) εκδρομή στη Βιέννη που γοητεύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στην εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την Λειτουργία της Ανάστασης.

 

Μέρα:
Εκδρομή πλάι στο Δούναβη Σέντεντρε-Έστεργκομ-Βίσεγκραντ

Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή μέρα μας βρίσκει σε μια όμορφη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Επίσκεψη στο μπαρόκ χωριό του Αγίου Ανδρέα όπου θα δούμε το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Μάργκριτ Κόβατς και τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του χωριού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού των καλλιτεχνών και των καλών τεχνών όπως αποκαλούν τον Άγιο Ανδρέα. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την παλαιά πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, το «ρωμαϊκό» Έστεργκομ, για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό που είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Ακολουθεί η διαδρομή για το αναγεννησιακό Βίσεγκραντ, όπου και θα έχουμε γεύμα σε τοπικό εστιατόριο αναγεννησιακού ρυθμού και αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βουδαπέστη.

 

Μέρα:
Βουδαπέστη – Αθήνα
Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και χαρείτε τη σημερινή μέρα σας στη Βουδαπέστη μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 3 Μαΐου, 22 Ιουν., 4 μέρες Κάθε Πέμπτη, 4 μέρες έως 30/6
      
 INTERCONTINENTAL 5* dlxNOVOTEL CENTRUM 4*NOVOTEL CENTRUM 4*
 ΠΑΣΧΑΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑΠΑΣΧΑΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑΚάθε Πέμπτη
 3-6 Μαΐου22-25 Ioύν.3-6 Μαΐου22-25 Ioύν. 
Δίκλινο585585550495465
3ο άτ. έως 12 ετ.445380445365310
Μονόκλινο730740640560560

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 140.

Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES ή έκτακτη πτήση
     Τρεις διαν/σεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία INTERCONTINENTAL 5* ή NOVOTEL CENTRUM 4*
     Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
     Ένα «Βασιλικό γεύμα» με ποτό σε τοπικό εστιατόριο αναγεννησιακού ρυθμού (εκτός εβδομαδιαίων αναχωρήσεων)
     Μεταφορές, εκδρομές/ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
     ΔΩΡΕΑΝ χρήση σάουνας και fitness center του ξενοδοχείου
     Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών
     Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
     Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημείωση::
     Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς καμία παράλειψη.