Skip to main content

Βουδαπέστη 4 μέρες κάθε Παρασκευή μέχρι 30/6

Βουδαπέστη 4 μέρες κάθε Παρασκευή μέχρι 30/6 !

1η ημέρα: Αθήνα - Βουδαπέστη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βουδαπέστη - Ξενάγηση πόλης
Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση της πόλης. Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους, η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα. Στη μέση ο γαλάζιος Θεός ο Δούναβης. Θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγ.Στεφάνου και την Όπερα. Ύστερα διασχίζοντας τον Δούναβη θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Το απόγευμα ελεύθερο να χαρείτε το Παρίσι της Ανατολής. Για τις αγορές σας επισκεφθείτε τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι. Το απόγευμα απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο CAFE CERBAUD ή σε κάποιο άλλο cafe της πόλης. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βουδαπέστη - Προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα. Δυνατότητα προαιρετικής εκδρομής για Βιέννη όπου θα δούμε την Όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τους αυτοκρατορικούς και Λαικούς κήπους, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, το μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την πρωτεύουσα. Στην συνέχεια αναχωρούμε για Βουδαπέστη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βουδαπέστη - προαιρετική εκδρομή στον Αγ. Ανδρέα - Αθήνα
Πρωινό και η ημέρα στη διάθεσή σας. Προαιρετική εκδρομή στο γραφικό χωριό του Αγ.Ανδρέα όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πάρα πολλά αναμνηστικά δώρα. Το απόγευμα επιστροφή στη Βουδαπέστη, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.


Κόστος κατ΄ άτομο:
Δίκλινο Μονόκλινο
4 ημέρες 350€ 425€


Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βουδαπέστη – Αθήνα με την Aegean
• Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο
• Διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό
• Υπηρεσίες τοπικού ανιπροσώπου
• Ασφάλιση αστικής και επαγγελματικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε
• Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:
• Φόροι αεροδρομίων (140€)
• Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους και τα μουσεία.
• Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό

Σημειώσεις:
• Οι τιμές δεν ισχύουν για την περίοδο αργιών και εορταστικών τριημέρων