Skip to main content

Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου 2016 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ! ΑΠΟ 399,00

Αναχωρήσεις: 11/03 & 25/03

4ΜΕΡΕΣ / 3ΝΥΧΤΕΣ

Πρόγραμμα Εκδρομής

 

1η ημέρα: Αθήνα – Βουδαπέστη- κρουαζιέρα στο Δούναβη (προαιρετικά)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και πτήση για την όμορφη πόλη της Βουδαπέστης. Άφιξη και αναχώρηση για πανοραμική ξενάγηση της Βουδαπέστης. Θα επισκεφθούμε την μεγάλη Πλατεία των Ηρώων, τη λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα και το Κοινοβούλιο. Θα κατευθυνθούμε κατά μήκους του Δούναβη, όπου θα θαυμάσουμε τις όμορφες γέφυρες και το Νησί της Μαργαρίτας. Έπειτα θα κατευθυνθούμε στην πλευρά της Βούδας να επισκεφτούμε τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Μετά το τέλος της ξενάγησης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία νυχτερινή βόλτα, κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα θαυμάσετε τα αξιοθέατα κάτω από τα φώτα της πόλης, όπου βέβαια δεσπόζει το μεγαλοπρεπές Κοινοβούλιο.

2η ημέρα: Βουδαπέστη

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας, για να γευθείτε την τοπική κουζίνα της πόλης, να κάνετε τη βόλτα σας στην περίφημη VaciUtca, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας στα φημισμένα Καφέ Gerbaeud & NewYork. Για το βράδυ σας προτείνουμε άρωμα τσιγγάνικης διασκέδασης με τοπικά φαγητά και καλό κρασί (προαιρετικό).

3η ημέρα: Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά

Πρόγευμα. Αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα αμέτρητα μουσεία, τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα. Συνεχίζουμε για το Βίσεγκραντ, το πιο ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Από το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο ανά την Ευρώπη βασιλικό ανάκτορο του, σώζονται μόνο λίγα ερείπια αλλά η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλιά σχέδια. Εν συνεχεία προαιρετικά θα γευματίσουμε  σαν “βασιλιάδες” στο αναγεννησιακό εστιατόριο Renaissance. Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης, αλλά και ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Για το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε τη βόλτα σας, δίπλα στο Δούναβη.

4η ημέρα: Βουδαπέστη – Αθήνα

Πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

4* Mercure Buda

ΔΙΚΛΙΝΟ

399

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΟΝ/ΝΟΥ

100

ΠΑΙΔΙΚΗ

ΤΙΜΗ

299

140

Ημιδιατροφή

Πτήσεις με Aegean

11/03 ATH 09.00 – BUD 10.00 A3-878

14/03 BUD 10.40 – ATH 13.40 Α3-879
&
25/03 ATH 09.00 – BUD 10.00 A3-878

28/03 BUD 17.30 – ATH 20.25Α3-879

4* Novotel Centrum

399

120

319

Πρωινό

5* Marriott

539

190

429

Πρωινό

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βουδαπέστη – Αθήνα

  • Εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά με ελληνόφωνο ξεναγό

  • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, 5* της επιλογής σας με πρωινό

  • Ξενάγηση Βουδαπέστης με ελληνόφωνο ξεναγό

  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο εξωτερικό

  • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Είσοδοι μουσείων ή εσωτερικών χώρων επισκέψεων

Δεν Περιλαμβάνονται:

  • Φόροι Αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων (€140)

  • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό