Skip to main content

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 50+ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ

 

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ

6 ΗΜΕΡΕΣ
* Άμστερνταμ * Βρυξέλλες * (Γάνδη – Μπρυζ) * Ρότερνταμ * Χάγη * Ντέλφτ * Βόλενταμ * Μάρκεν *

 

 


 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 


 

 

1η ημέρα: Άμστερνταμ – Βρυξέλλες – Περιήγηση Πόλης   
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τις Βρυξέλλες,  έδρα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πολιτιστικά μνημεία και σπουδαίες γαστρονομικές γεύσεις.
Η πανοραμική περιήγησή μας που ακολουθεί στην πρωτεύουσα του Βελγίου, θα μας γνωρίσει μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα αξιοθέατα, όπως η Grande Place, το  Atomium, το μόλις 60 εκατοστά Monneken Pis, τα κτίρια σε στυλ Αρτ Νουβό, τα ανάκτορα, το ναό της Παναγίας, το Δικαστικό Μέγαρο και την Αψίδα του Θριάμβου. Αργότερα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
 
2η ημέρα: Βρυξέλλες – (Προαιρετική Εκδρομή στη Γάνδη και Μπρυζ)                                                                                                                                                                                       Μια προαιρετική αποδοτική και «πλούσια» εκδρομή έχουμε σχεδιάσει σήμερα για να έλθουμε στη μεσαιωνική Γάνδη, με το καλοδιατηρημένο ιστορικό της κέντρο. Θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη –διάσημο για τις τοιχογραφίες της Ωραίας Πύλης, το κτίριο της Αγοράς, το Δημαρχείο και το Κάστρο. Στο δρόμο για τη Μπρυζ, πρωτεύουσα της Δυτικής Φλάνδρας, θα προετοιμαστούμε για να αντικρύσουμε ένα μεσαιωνικό σκηνικό, μοναδικό στην Ευρώπη. Το ιστορικό κέντρο  το οποίο διασχίζουν κανάλια, έχει σχήμα ημικυκλικό και αποτελεί εξαιρετικό δείγμα μεσαιωνικής αστικής αρχιτεκτονικής. Επιστροφή στις Βρυξέλλες.  

3η ημέρα: Βρυξέλλες – Ρότερνταμ – Χάγη – Ντελφτ –  Άμστερνταμ                                                                                                      

Το πρωί θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Άμστερνταμ, πρωτεύουσα της Ολλανδίας.
Πρώτος μας σταθμός το Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο λιμάνι του κόσμου, με το τεχνητό κανάλι Nieuwe Waterweg και τη μοντέρνα γέφυρα Erasmusburg.  Επόμενος σταθμός μας η Ντελφτ, η πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους.
Η ιστορία της Ντεν Χάαγκ, που θα επισκεφθούμε στη συνέχεια, αρχίζει πριν από 750 χρόνια. Σήμερα αποτελεί έδρα της Κυβέρνησης και του Διεθνούς Δικαστηρίου. Θα περάσουμε από το κτίριο του ανάκτορου που κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, το Binnenhof, έδρα της Βουλής και της Κυβέρνησης, το Mauetshuis, ένα κλασικό κτίριο που σήμερα είναι μουσείο και φιλοξενεί έργα τέχνης και το Vredespaleis, που σήμερα στεγάζει το Διεθνές Δικαστήριο. Το απόγευμα, άφιξη στο Άμστερνταμ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος, για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.     

4η ημέρα: Άμστερνταμ – Περιήγηση πόλης                                                                                                                                         Το πρωί θα ξεκινήσουμε με μια πανοραμική περιήγηση από το ιστορικό κέντρο, το οποίο οριοθετείται από τρία ημικυκλικά τεχνητά κανάλια, οι όχθες των οποίων ενώνονται με 400 μικρές και μεγαλύτερες γέφυρες για να δούμε μεταξύ άλλων τον παραδοσιακό μύλο του Ρέμπραντ, το εντυπωσιακό στάδιο «Αρένα», το Βασιλικό μουσείο Rijksmuseum, το οποίο είναι σ’ ένα γοτθικό παλάτι του 1885 και φιλοξενεί τα πιο γνωστά έργα ζωγραφικής της χώρας. Οι Ρέμπραντ, Βερμέερ, Φρανς Χαλς, ο τραγικός ζωγράφος του 19ου αιώνα και υστερότερος μάγος της οραματικής ζωγραφικής Πιέτ Μοντριάν, μην ξεχνάτε ήταν όλα παιδιά της Ολλανδίας.  Θα συνεχίσουμε με τη Δυτική εκκλησία, με το παλάτι του βασιλιά και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα αξιοθέατα του κέντρου.
 Το απόγευμα, στον ελεύθερο χρόνο σας απολαύστε έναν καφέ στα περίφημα Brown Café. Το βράδυ η κόκκινη περιοχή «Ρόουντ Μπερντ», προσφέρεται για μια αξέχαστη γνωριμία μαζί της.    

5η ημέρα: Άμστερνταμ – Βόλενταμ – Μάρκεν
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε σε μία ενδιαφέρουσα πρωινή εκδρομή στα παραδοσιακά  ολλανδικά χωριά, το Βόλενταμ, το ψαροχώρι που βρίσκεται στις όχθες της Εϊσελμέερ και το Μάρκεν, το οποίο ήταν νησί μέχρι το 1959 και σήμερα αποτελεί το βασικό αξιοθέατο, όπου μπορούμε να φωτογραφήσουμε τους ντόπιους που φορούν ακόμα τις παραδοσιακές φορεσιές τους.
Επιστροφή στο Άμστερνταμ. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος.

6η ημέρα: Άμστερνταμ – Πτήση Επιστροφής   
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος, μέχρι την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο, για την πτήση της επιστροφής μας.


Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
  • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια εξωτερικού.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή πούλμαν.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*.  
  • Πρωινό και ένα δείπνο καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται.
  • Έμπειρος Αρχηγός – Τοπικός Συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς – αρχαιολογικούς  χώρους, πάρκα, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.


Σημείωση:

  •      Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  •      Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.

 


 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ