Skip to main content

Μπρίζ στις Γιορτές!

5 μέρες στην παραμυθένια Μπρίζ... με Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο & Πρωτοχρονιάτικο δείπνο! Και εκδρομές Αμβέρσα - Μάαστριχτ - Βρυξέλλες - Γάνδη

 

Αναχωρήσεις 22, 29 Δεκεμβρίου

 

Μέρα:
Αθήνα – Βρυξέλλες – Μπρυζ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Βρυξέλλες με την AEGEAN. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την παραμυθένια, ιστορική Μπρυζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας NH BRUGGE 4* (www.nh-hotels.com), που στεγάζεται σε διατηρημένο μοναστηριακό συγκρότημα του 17ου αι. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την εορταστική πόλη, που είναι διακοσμημένη κουκλίστικα και πλημμυρισμένη στο φως από χιλιάδες, πολύχρωμα, χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια.
Μέρα:
Εκδρομή σε Βρυξέλλες και Γάνδη.... ένα πέρασμα από
το παρόν στο παρελθόν
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τις αρχοντικές Βρυξέλλες. Θα δούμε στο καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο, θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη Παγόδα, τον γιαπωνέζικο Πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, θα διασχίσουμε την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon και το παρκάκι - πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon, το νέο κλασσικό Δικαστικό Μέγαρο με κατεύθυνση την Ευρωπαϊκή Γειτονιά. Η περιήγηση θα ολοκληρωθεί στην GRAND PLACE, πλατεία-κόσμημα της πόλης. Λίγο αργότερα η Γάνδη, θα μας αφήσει άφωνους με το ιστορικό της κέντρο δίπλα στο κανάλι και το πολυ-φεστιβαλικό και φοιτητικό της πρόσωπο. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
Μέρα:
Μπρυζ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ
Μπουφέ πρόγευμα και βόλτα κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών, γεφυρών . Ένα ζεστό ποτήρι κρασί στα χριστουγεννιάτικα chalets που είναι διάσπαρτα σε όλη την πόλη ή μία πηρουέτα στο παγοδρόμιο που έχει στηθεί λόγω των εορτών, μας επαναφέρει στην παραμονή των Χριστουγέννων. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο (κεντρικό decor χολυγουντιανής υπερπαραγωγής) της κεντρικής πλατείας Grotte Markt, και της Πλατείας του Δημαρχείου, Burg Markt, θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges που φιλοξενεί εδώ και 500 χρόνια, στο ίδιο πάντα παρεκκλήσιο, το θεόπνευστο γλυπτό Madonna του Μιχαήλ-Αγγέλου και τα Σπιτάκια του Θεού, maisons de Dieu. Το βράδυ θα απολαύσετε το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν ή Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν.
Μέρα:
Εκδρομή σε Αμβέρσα – Μάαστριχτ
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Αμβέρσα η οποία είναι το μεγαλύτερο διεθνές κέντρο διακίνησης και εμπορίας διαμαντιών στον κόσμο από τον 16ο αι. αλλά και από τα μεγαλύτερα λιμάνια στην υφήλιο. Επόμενη στάση το Μάαστριχτ πάνω στην κοιλάδα του ποταμού Μόζα που αποτελεί το ιερό σταυροδρόμι του Ρήνου και του Μόζα. Το Μάαστριχτ επίσης είναι γνωστό για τις διάσημες Πανεπιστημιακές Σχολές, τους πολύ διάβατους πεζόδρομους και την πληθώρα των μαγαζιών για κάθε γούστο. Αργά το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο μας.
Μέρα:
Μπρυζ - Βρυξέλλες – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα. Νωρίς το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο των Βρυξελλών για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα

Τιμή κατ' άτομο
Αναχωρήσεις 22, 29 Δεκεμβρίου, 5 μέρες
   
 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΝΕΟ ΕΤΟΣ
Δίκλινο780815
3ο άτομο έως 12 ετών615685
Μονόκλινο9751025
 
 
Περιλαβμάνονται:
  Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ- ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN
  Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NH BRUGGE 4*
  Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο & Πρωτοχρονιάτικο δείπνο
  Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  Αρχηγός / Συνοδός
  Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
  Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 145
Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 130 με την AEGEAN
  Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.
Σημειώσεις:
  Οι ανωτέρω εκδρομές ενδέχεται να πραγματοποιηθούν & με διαφορετική ροή, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη 3ου πτυσσόμενου κρεβατιού & αφορούν μόνο τις περιπτώσεις 2 ενηλίκων & 1 παιδιού κάτω των 12 ετών. Ο διαθέσιμος τύπος δωματίου σε αυτή την περίπτωση είναι «deluxe» Τρίκλινα για 3 ενήλικες δεν είναι διαθέσιμα στο ξενοδοχείο NH BRUGGE.