Skip to main content

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΜΠΡΥΖ Χριστούγεννα 2015 από 580,00

5 ημέρες
Αεροπορικώς

1η ημέρα     ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βρυξέλλες. Άφιξη και θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε το δικαστικό Μέγαρο, τον Καθεδρικό Ναό, το Παλάτι, το συγκρότημα των κτιρίων της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, την επιβλητική Γκράν Πλας με τα μεγαλόπρεπα Γοτθικά και Μπαρόκ κτίρια και το ιστορικό δημαρχείο. Στη συνέχεια ακολουθεί επίσκεψη στον χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που έχει σαν σκοπό να δείξει στους επισκέπτες την ιστορία και την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα   ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΥΖ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Γάνδη. Η Γάνδη είναι μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου. Θα θαυμάσουμε το πολύ όμορφο ιστορικό κέντρο με χαρακτηριστικά κτίσματα μεσαιωνικής και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Μπρυζ, το οποίο είναι σημαντικό λιμάνι της χώρας και σιδηροδρομικός κόμβος. Η πόλη διατηρεί τα μεσαιωνικά και αναγεννησιακά κτήρια όπου θα θαυμάσουμε   το κτήριο του Δημαρχείου (14ος αι.) , τον πύργο της γοτθικής αγοράς (13ος αι.), το μέγαρο των δικαστικών αρχείων (16ος αι.). Επιστρέφουμε το αργά το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

3η ημέρα   ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Άμστερνταμ . Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση στην πόλη ξεκινώντας από το ιστορικό κέντρο, το οποίο οριοθετείται από τρία ημικυκλικά τεχνητά κανάλια, οι όχθες των οποίων ενώνονται με 400 μικρές και μεγαλύτερες γέφυρες, για να δούμε, μεταξύ άλλων, τον παραδοσιακό μύλο του Ρέμπραντ, το εντυπωσιακό στάδιο «Αρένα», το Βασιλικό μουσείο Rijksmuseum, το οποίο είναι σε ένα γοτθικό παλάτι του 1885 και φιλοξενεί τα πιο γνωστά έργα ζωγραφικής της χώρας. Μην ξεχνάτε ότι οι Ρέμπραντ, Βερμέερ, Φρανς Χαλς, ο τραγικός ζωγράφος του 19ου αιώνα και υστερότερος μάγος της οραματικής ζωγραφικής Πιέτ Μοντριάν, ήταν όλα παιδιά της Ολλανδίας. Θα συνεχίσουμε με τη Δυτική εκκλησία, με το παλάτι του βασιλιά και τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα αξιοθέατα του κέντρου. Το απόγευμα, στον ελεύθερο χρόνο σας, απολαύστε έναν καφέ στα περίφημα BrownCafé και δοκιμάστε μεταξύ άλλων ψητό ψωμί από το Σουρινάμ, αγοράστε παλιές μάσκες από την Ιάβα και υφάσματα στον αργαλειό από το Μαρόκο. Στην συνέχεια επιστροφή στις Βρυξέλλες .

4η ημέρα   ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΜΒΕΡΣΑ (Προαιρετική)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αμβέρσα . Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση στην πόλη ξεκινώντας με το σήμα κατατεθέν της πόλης ο σχεδόν αιωρούμενος δαντελωτός πύργος ύψους 123μ. κατασκευασμένος από λευκή πέτρα που ορθώνεται πάνω από τον Καθεδρικό της Παναγία Onze Lieve Vrouwekathedraal. Το εσωτερικό του κοσμούν 4 αριστουργήματα του Rubens που θεωρούνται οι πιο συναισθηματικές απεικονίσεις βιβλικών σκηνών που έχουν γίνει ποτέ. Θα περπατήσουμε στου πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου με τα γραφικά μαγαζάκια και την ανέμελη ζωή των τοπικών κατοίκων .  

5η ημέρα   ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βρυξέλλες- Αθήνα
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία ανάλογα της επιλογής σας
  • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχείο.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.
  • Έμπειρος αρχηγός και τοπικοί συνεργάτες του γραφείου μας τις ημέρες που αναφέρεται .
  • Φ.Π.Α
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
  • Ποτά , αναψυκτικά και γεύματα.
  • Είσοδοι σε μουσεία , κάστρα και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα .
  • Δημοτικοί φόροι στο ξενοδοχεία
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων
  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
  • Ποτά , αναψυκτικά και γεύματα.
  • Είσοδοι σε μουσεία , κάστρα και συναφείς χώρους και ότι άλλο ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα .
  • Δημοτικοί φόροι στο ξενοδοχεία

Σημείωση: :

Η σειρά των περιηγήσεων μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω αργιών ή άλλων παραγόντων , με σκοπό την ομαλή διεκπεραίωση του προγράμματος.

Οι προαιρετικές εκδρομές πραγματοποιούνται με συμμετοχή συγκεκριμένου αριθμού ατόμων σε συνεννόηση με τον αρχηγό του group.

ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΕΝΗΛ.ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΕΠΙΒ. ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΦΟΡΟΙ

5

24/12

SANDTON BRUSSELS CENTER 4*

580

400

+220

πρωινό

AEGEAN

ATH-BRU

08.30-11.00

BRU-ATH

11.50-16.00

 

150€