Skip to main content

Άμστερνταμ 5 Ημέρες Μαιος-Ιουνιος 2015

Με κρουαζιέρα στα κανάλια & εκδρομή στα γραφικά χωριουδάκια Μάρκεν και Βόλενταμ

Στο μοναδικό θέαμα του μεγαλύτερου πάρκου λουλουδιών στον κόσμο!

Αναχωρήσεις: 30.04, 29.05, 25.06

Άμστερνταμ: Η πόλη του ποταμού Άμστελ, των καναλιών, των γεφυρών, των ποδηλάτων, των λουλουδιών, των μουσείων και των έργων τέχνης στους δρόμους κρατά καθετί το παλιό και ενσωματώνει ό,τι μοντέρνο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η ημερα: ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στo αεροδρόμιο και πτήση για το πανέμορφο Άμστερνταμ, τη "Βενετία του Βορρά". Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημερα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ)

Σήμερα θα απολαύσουμε το υπέροχο Άμστερνταμ. Η πόλη είναι κτισμένη στις εκβολές του ποταμού Άμστελ και περιβάλλεται από δεκάδες κανάλια, γέφυρες και μεσαιωνικές κατοικίες. Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt" στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό Στάδιο Αρένα, η Heineken, το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο μεγαλύτερο εργοστάσιο κοπής διαμαντιών της πόλης, το CosterDiamonds, όπου θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία κοπής των διαμαντιών και θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα μέρος της μεγάλης συλλογής του οίκου. Θα ολοκληρώσουμε τη ξενάγησή μας με μια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η ημερα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΕΝΤΑΜ, ΜΑΡΚΕΝ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Σήμερα θα επισκεφθούμε τα γνωστά ψαροχώρια Μάρκεν και Βόλενταμ, που βρίσκονται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Βόρεια Θάλασσα. Στα χωριά αυτά, αρκετοί από τους κατοίκους τους συνεχίζουν να είναι ντυμένοι παραδοσιακά. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και θα επισκεφθούμε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με την παραδοσιακή της φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως παρασκευάζουν τα τυριά και φυσικά θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η ημερα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ημέρα ελεύθερη για βόλτες, αγορές και επισκέψεις σε αξιοθέατα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία Βαν Γκογκ (Van Gogh), με τη μεγαλύτερη συλλογή πινάκων του Ολλανδού ζωγράφου Βαν Γκογκ, αλλά και άλλων σύγχρονών του καλλιτεχνών, καθώς και Rijks (Ρικσμουζέουμ) - το καλύτερο μουσείο του Άμστερνταμ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου, στο οποίο εκτίθενται ως επί το πλείστον φημισμένοι πίνακες του ολλανδικού χρυσού αιώνα, όπως των Ρεμπράντ, Βερμεέρ, Φρανς Χαλς άλλων μεγάλων ζωγράφων.

5η ημερα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αναχώρηση: 30.04

ΆτομοσεΔίκλινο

499€

Επιβάρυνση Μονόκλινου

+ 250€

Αναχώρηση: 29.05

ΆτομοσεΔίκλινο

479€

Επιβάρυνση Μονόκλινου

+ 250€

Αναχώρηση: 25.06

ΆτομοσεΔίκλινο

479€

Επιβάρυνση Μονόκλινου

+ 250€

Χωρίς επιβάρυνση ελάχιστης συμμετοχής 10 ατόμων

 

Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
  • 4 διανυκτερεύσεις στο Άμστερνταμ σε ξενοδοχείο 4*
  • πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Mεταφορές από και προς τ αεροδρόμι εξωτερικού
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα
  • Έμπειρος Έλληνας τοπικός, αρχηγός-συνοδός με ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά