Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 4,5 μέρες 10/4 απο 550.00

     Mια πόλη χτισμένη πάνω σε κανάλια. Δρόμοι με πανύψηλα δέντρα, σπίτια με κουκλίστικες προσόψεις και μια νυχτερινή ζωή που θα την ζήλευαν πολλές πρωτεύουσες της Eυρώπης. Tο Άμστερνταμ τα συνδυάζει όλα, μουσεία, εξοχές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, ρομαντικές βόλτες. Όποιος κι αν είναι ο λόγος μιας σύντομης απόδρασης από την καθημερινότητα, στο Άμστερνταμ σίγουρα θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Ένα ταξίδι που σίγουρα θα κάνετε πολλές φορές στη ζωή σας.

Το ταξίδι :

1η μέρα: Αθήνα/ Θες/νίκη – Άμστερνταμ. Αναχώρηση για το νεανικό Άμστερνταμ. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για την πρώτη γνωριμία με την γοητευτική πόλη. Σας προτείνουμε μια βόλτα στην συνοικία με τα κόκκινα φανάρια συνοδεία του έμπειρου ξεναγού μας.

2η μέρα: Άμστερνταμ. Στην σημερινή ξενάγηση θα δούμε την θορυβώδη πλατεία Νταμ με τα βασιλικά ανάκτορα και την Νέα Εκκλησία, τις πλατείες Ρέμπραντ και Λάιτσεπλεϊν, το εντυπωσιακό βικτωριανού ρυθμού κτίριο του πλωτού σιδηροδρομικού σταθμού, τον πύργο του Ρέμπραντ στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό Στάδιο Αρένα και θα νοιώσουμε την ζωντάνια της πόλης στο γραφικό Ρόκιν με τα μοντέρνα καταστήματα και τα καφέ. Μετά το τέλος της ξενάγησης σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το ανακαινισμένο μουσείο Ράικς ( Rijksmuseum). Ιστορία και Τέχνη συμπράττουν αρμονικά στις αίθουσες του Μουσείου όπου σπουδαίοι πίνακες , έπιπλα και κάθε λογής αντικείμενα – από γυαλικά και όπλα μέχρι ρούχα και μουσικά όργανα -   συνδυάζονται επιμελώς .

3η μέρα: Άμστερνταμ ( προαιρετική εκδρομή Ρόττερνταμ Ντέλφ Χάγη). Προαιρετική ολοήμερη οδική εξόρμηση στην επαρχία της Ολλανδίας για να γνωρίσουμε την αριστοκρατική Χάγη που αποτελεί την διοικητική πρωτεύουσα της χώρας ,την έδρα της κυβέρνησης και της Βασιλικής Οικογένειας, με το διαρκές δικαστήριο, το Βασιλικό Παλάτι, και την εντυπωσιακή παραλία. Συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε το μεταμοντέρνο Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας με τα ιδιαίτερου ύφους κυβιστικά οικοδομήματα, το πολύβουο εμπορικό κέντρο και τον περιστρεφόμενο πύργο των τηλεπικοινωνιών – ελεύθερος χρόνος για όσους επιθυμούν να ανέβουν. Επιστρέφοντας στο Άμστερνταμ θα αποτελούσε παράλειψη να μην σταθούμε στην μεσαιωνική πόλη Ντελφ με τα ιστορικά κτίρια και τις βιοτεχνίες της μπλε πορσελάνης.

4η μέρα: Άμστερνταμ ( Αθήνα/ Θες/νίκη). Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής για όσους έχουν επιλέξει το 4ημερο. Για εκείνους που επέλεξαν το πενθήμερο η μέρα είναι ελεύθερη για περιηγήσεις στη πόλη ή επισκέψεις σε  μουσεία. Ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη είναι να   νοικιάσετε ποδήλατο και να περιηγηθείτε στις υπέροχες συνοικίες της, να επισκεφθείτε το σπίτι της Άννας Φρανκ και το σπίτι του Ρέμπραντ να ψωνίσετε αναμνηστικά δωράκια από την πλωτή Αγορά των Λουλουδιών και να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά γραφικά καφέ πάνω στα κανάλια.

5η μέρα: Άμστερνταμ – Αθήνα/Θες/νίκη .  Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση: Η ροή των ημερησίων προγραμμάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να παραλείπεται τίποτα.

Πτήσεις :

10/4 KL1574 Αθήνα Άμστερνταμ 13.35 16.10

13/4 KL1575 Άμστερνταμ Αθήνα 12.05 16.20

10/4 KL 1574 Αθήνα Άμστερνταμ 13.35 16.10

14/4 KL1575 Άμστερνταμ Αθήνα 12.05 16.20

Τιμές :

4 μέρες

Σε δίκλινο :   550 €

Μονόκλινο : 790 €

Ξενοδοχείο : NH Museum Quarter 4* ή παρόμοιο

5 μέρες

Σε δίκλινο :   615 €

Μονόκλινο : 880 €

Ξενοδοχείο : B.W Blue Tower 4* ή Golden Tulip Amsterdam West 4*

Φόροι : 160 € ( περιλαμβάνεται και κόστος 1 αποσκευής κατ άτομο)

Επιβάρυνση εσωτερικών πτήσεων  με Aegean από/προς Θεσσαλονίκη : κατόπιν ζήτησης

περιλαμβάνονται

  • Aεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της KLM
  • 3, 4 νύχτεςσεεπιλεγμέναξενοδοχεία 4* ( B.W Blue Tower, Golden Tulip West, NH Museum Quarter)
  • Πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως  περιγράφονται στο πρόγραμμα .
  • Ελληνόφωνος τοπικός αντιπρόσωπος
  • ΔΩΡΟ κρουαζιέρα στα κανάλια ( μόνο στο πενθήμερο πρόγραμμα)

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία/αξιοθέατα
  • Ποτά / γεύματα / φιλοδωρήματα / αχθοφορικά
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

    αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα