Skip to main content

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 από 545,00

Άμστερνταμ (4 διαν.) – Kρουαζιέρα στα Κανάλια - Μάρκεν – Βόλενταμ – Coster diamonds -  Πλατεία μουσείων

Aναχώρηση  : 21 - 25/03/20

5 μέρες

Η τιμή είναι early booking για έγκαιρες εγγραφέ!

  1. ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – ΠΕΖΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ

Αναχώρηση από την Αθήνα και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο 'Schiphol' και αναχώρηση για την περιήγησή μας στην πόλη του Amsterdam. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα τόσο ρομαντική διαχρονικά όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα, η πόλη συνθέτει την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου, που η πληθώρα των καναλιών, με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της, την καθιστούν μια από τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης. Θα περιηγηθούμε στα ενδιαφέροντα αξιοθέατα απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα μέσα και έξω από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Η διαδρομή μάς μεταφέρει αρχικά στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ κατά μήκος του ποταμού Άμστελ, με τις όμορφες παράκτιες κατοικίες του. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό ''Μύλο του Ρέμπραντ'' στις όχθες του ποταμού και το εντυπωσιακό 'Στάδιο Αρένα'. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε μία κρουαζιέρα στα κανάλια της "Βενετίας του Βορρά" - Δώρο του Γραφείου μας πριν μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο και τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας. Το κέντρο του Άμστερνταμ, όντας πεζοδρομημένο στο μεγαλύτερο μέρος του, περιπατιέται, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε το απόγευμα! Με συνοδεία του αρχηγού θα διασχίσουμε το ιστορικό κέντρο και θα περπατήσουμε στην Πλατεία του Βάτερλο με το σύγχρονο δημαρχείο, διασχίζοντας την Πλατεία Ρέμπραντ, το Παζάρι των Λουλουδιών, την κεντρική Πλατεία Dam, το μοναδικό ‘Παλάτι του Βασιλιά, τον ‘πλωτό’ Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό. (Μετάβαση με τράμ και υπόδειξη στον τρόπο χρήσης του, έξοδα ατομικά).

  1. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ ΜΑΡΚΕΝ & ΒΟΛΕΝΤΑΜ – COSTER DIAMONDS – ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Μετά το πρόγευμα μας θα αναχωρήσουμε για εκδρομή στην Ολλανδική ύπαιθρο στα ψαροχώρια, βόρεια του Άμστερνταμ, Μάρκεν και Βόλενταμ. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και στο γραφικό λιμανάκι του Βόλενταμ. Εκεί τα παλαιά χρόνια μετά-φόρτωναν τα τοπικά εμπορεύματα όπως ψάρια, γάλα & τυρί, ξεκινώντας έτσι το 'ταξίδι τους' για της αγορές στο Άμστερνταμ. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου "η μικρή Ολλανδέζα", ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και θα έχουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Στη συνέχεια μεταφορά για την Πλατεία των μουσείων όπου θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα Αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο Coster Diamonds, για να παρακολουθήσουμε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών με Ελληνόφωνη παρουσίαση των τεχνικών επεξεργασίας. Στην συνέχεια όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί τα φημισμένα μουσεία Van Gogh, Rijks (Εθνική Πινακοθήκη) και Stedelijk Museum (Σύγχρονης Τέχνης) που βρίσκονται ακριβώς απέναντι.

  1. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ, ΝΤΕΛΦΤ, ΧΑΓΗ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η ημέρα ελεύθερη. Εναλλακτικά σας προτείνουμε προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, την Χάγη και την μοναδική Μεσαιωνική πόλη του Ντέλφτ (κόστος εκδρομής 85 € πληρωτέα τοπικά εφόσον το επιθυμείτε). Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια, και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο "παλάτι της Ειρήνης", τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

  1. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Ημέρα ελεύθερη στην διάθεσή σας. Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του και μέρα στο Άμστερνταμ δεν είναι πλήρης χωρίς να επισκεφθείτε κάποια από τις υπαίθριες αγορές για να ζήσετε την ατμόσφαιρα της πόλης μέσα από τους κατοίκους του! Το υπαίθριο παζάρι στο 'Waterlooplein' οπού παραδοσιακά είναι η παλιότερη υπαίθρια αγορά του Άμστερνταμ και στο πολύχρωμο παζάρι των λουλουδιών πάντα υπάρχει κάτι νέο για να δείτε. Άπειρες επιλογές από ρούχα, αντίκες και αντικείμενα από χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Πανέμορφα υφάσματα, μοντέρνα ρούχα, κλωστοϋφαντουργικά, δερμάτινα είδη, κοσμήματα, διακοσμητικά, και πάσης φύσεως φρέσκα λαχανικά, φρούτα, λουλούδια και φυτά. Μπορείτε να γευθείτε επίσης τις παραδοσιακές νόστιμες βάφλες με σιρόπι, αλλά και τις παραδοσιακές τηγανίτες πατάτες του Άμστερνταμ. Η πληθώρα προϊόντων συνεχίζετε στους φημισμένους εμπορικούς πεζόδρομους, την Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης) και την P.CHooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας αλλά και στην περιοχή Jordaan με τους φημισμένους 'Εννέα δρόμους'. Περαιτέρω επιλογές, όπως επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο, στους βοτανικούς κήπους, στο μητροπολιτικό πάρκο, σε κάποια από τις άπειρες γκαλερί ή μουσεία. Απολαύστε την βόλτα σας κατά μήκος των καναλιών σε μια πόλη με απίστευτα όμορφες πλωτές οδούς!

  1. ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι το απόγευμα που θα έχουμε την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Σημείωση: H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

Προορισμός

Μέρες

Αναχ/σεις

Τιμή κατ' άτομο σε Δίκλινο

Μονό

κλινο

Παιδί

(2- 11 ετ)

Φόροι, Ασφαλ

& άλλα

Κατηγ. Ξενοδ.
ή παρόμοια

Διατροφή

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

5

21 - 25/03/20

€ 545*

€ 740

€  495*

€ 195 ΚLM

Ozo Hotel Amsterdam 4*

Πρόγευμα

*Η τιμή είναι early booking για έγκαιρες εγγραφές μέχρι 45 μέρες πριν την αναχώρηση. Κατόπιν υπάρχει προσαύξηση € 50 το άτομο.

 Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ - Αθήνα με KLM
  • 1 αποσκευή 20 κιλών κατ’άτομο
  • Διαμονή σε 4* ξενοδοχείο
  • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Δώρο Κρουαζιέρα στα κανάλια του Άμστερνταμ
  • Eκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός - ξεναγός
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης, καλής εκτέλεσης ταξιδιού & επαναπατρισμού
  • ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, ασφάλιση προσωπικών ατυχημάτων, απώλειας αποσκευών και αποζημίωσης μέρους προκαταβολής λόγω σοβαρής ασθένειας 195 €. Aχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα. Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

 

Πτήσεις:
KL 1572 ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ 06.00 – 08.35

KL 1581 ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ 20.55 – 01.05 επόμενη μέρα άφιξη

 

Γενικές σημειώσεις εξωτερικού:

  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές το αργότερο 45 μέρες πριν την αναχώρηση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.