Skip to main content

ΆΜΣΤΕΡΝΤΑΜ-ΧΑΓΗ-ΜΠΡΥΖ Πάσχα 2018 από 629,00

Early Booking!
6/4
5 ημέρες αεροπορικώς


1η  ημέρα:  ΑΘΗΝΑ – ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ –ΜΠΡΥΖ
 Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη και αναχώρηση για την Μπρυζ. Το βράδυ μια πρώτη γνωριμία με την πόλη με τη βοήθεια του αρχηγού μας.
2η ημέρα:  ΜΠΡΥΖ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΎΖ
Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης. Θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους κήπους Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι της πόλης. Συνεχίζουμε για την γραφική Γάνδη, μία από τις αρχαιότερες πόλεις του Βελγίου και πρωτεύουσα της Επαρχίας της Ανατολικής Φλάνδρας, μια πολυάσχολη πόλη με μεγάλο λιμάνι και Πανεπιστήμιο. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη. Εκεί θα δούμε έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπος και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
3η ημέρα: ΜΠΡΥΖ – ΝΤΕΛΦΤ – ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
 Πρωινό και αναχώρηση για τη μεσαιωνική πόλη Ντελφτ, που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ολλανδίας, με τους μεγαλοπρεπείς βασιλικούς ναούς και το πανέμορφο ιστορικό κέντρο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης και το δεύτερο παγκοσμίως. Θα θαυμάσουμε τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem και Erasmus, τους ουρανοξύστες και τα μοντέρνα οικοδομήματα της πόλης. Θα συνεχίσουμε για το πανέμορφο Άμστερνταμ, την «Βενετία του Βορρά». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ προτείνουμε περίπατο στην περιοχή της Πλατεία Dam και στα coffeeshops στα στενά σοκάκια της περίφημης συνοικίας «Tα Κόκκινα Φανάρια».
4η ημέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για ξενάγηση στην πόλη που είναι κτισμένη στις εκβολές του ποταμού Άμστελ και περιβάλλεται από κανάλια, γέφυρες και μεσαιωνικές κατοικίες και μοιάζει να επιπλέει στο νερό. Η εντυπωσιακή Δυτική Εκκλησία, το Στάδιο Αρένα, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός, το μοναδικό παλάτι του Βασιλιά, ο παραδοσιακός «Μύλος του Rembrandt» στις όχθες του ποταμού Άμστελ, είναι μερικά από τα αξιοθέατα που μπορούμε να θαυμάσουμε. Για τη συνέχεια προτείνεται προαιρετικά κρουαζιέρα στα πανέμορφα κανάλια της πόλης.
5η ημέρα : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΨΑΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για τα γνωστά ψαροχώρια Marken και Volendam. Βόλτα στα στενά σοκάκια τους καθώς και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Επίσκεψη σε τοπικό, παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πως φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Στην συνέχεια επιστροφή στο Άμστερνταμ και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση μας για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ- Αθήνα.
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας.
  • Διατροφή όπως αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

 

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ   5 μέρες  

 

Αναχωρήσεις

Ξενοδοχείο

Διατροφή

Early
Booking

Κανονική Τιμή

Παιδί 2-12

Επιβ. Μονόκ.

Πτήσεις -
Αερ. Εταιρία -
Παρ/σεις

06/4

Ozo 4* Άμστερνταμ

Velotel 4* Mπρυζ

πρωινό

629€

679€

569€

210€

Aegean Airlines
Εγγυημένες θέσεις
Αθήνα-Άμστερνταμ
13:15 - 15:45
Άστερνταμ-Αθήνα
16:35 - 20:50

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 165€ . Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο.